Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Jan Kiststraat 191 0 ong 1018 Amsterdam

Vraagprijs € 530.000 

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Project De Admiraal, eiland Oostenburg

Binnen dit project bieden wij verschillende appartementtypes aan, waaronder type J-sp.

Deze appartementen bevinden zich op 10e t/m de 13e verdieping van het project De Admiraal. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 51 m2 en een buitenruimte van ca. 7 m2. Ook beschikken ze allemaal over een luxe keuken, badkamerinrichting, smart electronics en zijn ze zeer duurzaam met een EPC van 0.

Gelegen op eigen grond! Geen Erfpacht

Vraag de makelaar naar meer informatie over dit project en de beschikbaarheid
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder