Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Jan Kiststraat 7 1018LH Amsterdam, Oostenburg

Woonoppervlakte
34 m²
Aantal kamers
1
Perceeloppervlakte
34 m²

Omschrijving

De genoemde verkoopprijs is de prijs van de woning excl. grondkosten. Uniek in Amsterdam is dat Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond en dus niet op erfpacht. Dit is een groot voordeel! U hoeft namelijk geen afkoop erfpacht of jaarlijkse erfpacht canon te betalen. Om de prijzen van de huizen vergelijkbaar te maken met de prijzen van de huizen die worden aangeboden met een jaarlijks te betalen erfpachtcanon presenteren wij u hier de prijs van het huis exclusief de prijs van de grond. Kijk op wonenopoostenburg.nl of maak een afspraak met iemand van ons verkoop team voor meer informatie.

Een geweldig appartement als pied-á-terre maar ook voor alleenstaande professionalsbieden deze studio’s een fantastische nieuwe mogelijkheid in het kloppende hart vanAmsterdam. Met 34 - 40 m2 woonruimte en alle voorzieningen op een en dezelfdewoonlaag, wordt verblijven er volop genieten van een van de mooiste steden van Europa.

Begane grond

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
34 m²
Perceeloppervlakte
34 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Ramón Mossel Makelaardij o.g.
  0203052662
  info@ramonmossel.nl
  http://www.ramonmossel.nl/

  Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.