Vorige | Volgende

Jan Luikenlaan 9 1422HN Uithoorn, Zijdelwaard

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
148 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een gezinswoning gelegen in Uithoorn die u geheel naar uw eigen wensen in kunt richten? Wij bieden u nu de Jan Luikenlaan 9 in Uithoorn aan. De woning ligt in de geliefde wijk Zijdelwaard en zal u veel woonplezier bieden. Het heeft een lichte tuingerichte woonkamer met grote ramen en een fijne lichtinval. Wat een buitenkans om deze woning tot een thuis te maken!

WAT MAAKT DEZE WONING AANTREKKELIJK VOOR U?
• u kunt de woning geheel naar uw eigen smaak en budget inrichten
• een dakkapel op de tweede verdieping
• de voortuin en achtertuin zijn royaal
• de tuin heeft een achterom
• de ligging is centraal
• alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand
• de woning is aan een rustige weg met bestemmingsverkeer gelegen

BEGANE GROND
U komt binnen in de hal aan de voorzijde welke toegang biedt tot de woonkamer, de compacte kelder, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Het leefgedeelte bevindt zich aan de linkerzijde en heeft aan de voorzijde een groot raam en aan de achterzijde een schuifpui. Wat een buitenkans om hier een thuis van te maken. De keuken is deels afgewerkt en ligt aan de achterzijde van de woning. De keuken kijkt uit op de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
Hier vindt u een tweetal slaapkamers. Ook treft u hier de voormalige badkamer met toilet en de in een later stadium aangelegde badkamer aan.

ZOLDERVERDIEPING
De zolder is bereikbaar met een vaste trap en biedt u volop ruimte voor slapen, hobby of beroep.

TUIN
De eenvoudig betegelde achtertuin ligt op het zuidoosten. In de tuin staat een blokhut. Als u van tuinieren houdt dan kunt u de keuze maken om een deel van de tegels te vervangen voor een siertuin. Achter de tuin heeft u tevens de beschikking over een stenen berging.

Jeuken uw handen al om aan de slag te gaan? Kom dan naar het open huis!

LIGGING
Dit huis heeft een uitstekende ligging in een groene omgeving. U woont nabij winkelcentrum Zijdelwaard, lagere en middelbare scholen, een gezondheidscentrum en sportclubs. De verbindingen met Amstelveen, Utrecht, Haarlem, Schiphol en Amsterdam zijn uitstekend. De halte van het openbaar vervoer is vlakbij.

Het tweede centrum van Uithoorn met de knusse jachthaven Aeme-Stelle bereikt u met gemak met de fiets. U vindt hier de gezellige wandelboulevard aan de “Waterlijn” met restaurants, winkels en vele andere voorzieningen.

Als je het leven in het groen wilt afwisselen met het stadse leven dan is dit zonder veel moeite te realiseren. De populairste plekken in de buurt zijn niet ver: Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar kunt u genieten van leuke winkels, restaurants en cafeetjes.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

BIJZONDERHEDEN
Deze woning zal verkocht worden met een “as is, where is” clausule. Het model van deze clausule vindt u onder aan deze tekst. Wij adviseren u om u door een deskundige, zoals een aankoopmakelaar, te laten informeren over de betekenis van deze clausule.

De woning is de afgelopen periode niet bewoond door de eigenaar. Dit betekent dat er geen actuele lasten voor gas, water en elektra bekend zijn.

CLAUSULE 'AS IS, WHERE IS'
Het is koper bekend dat de onroerende zaak ongeveer 58 jaar oud is en dat de onroerende zaak grondig gerenoveerd moet worden. De eigenaar heeft hier een eerste start mee gemaakt maar heeft dit door persoonlijke omstandigheden niet af kunnen maken. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d.

In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig te (laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²
Perceeloppervlakte
148 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder