Vorige | Volgende

Janshof 47 1391XK Abcoude

Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
129 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
236 m²

Omschrijving

Dit net wat ruimere n gezin hoekhuis is echt fijn gelegen. Goede vrije zichtlijnen aan de voor- en achterkant zorgen voor ruimte, lucht en licht! De langere oprit met garage zorgt daar ook voor. Zonnige achtertuin met achterom. De kozijnen zijn al vervangen door kunststof v.v. dubbele beglazing. Intern zal er na jaren woonplezier naar eigen inzicht gemoderniseerd kunnen worden.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen: ca. 129 m
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 3 m (balkon)
Externe bergruimte: ca. 19 m (garage)
Perceeloppervlakte: ca. 236 m

Globale indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal, wc, meter-/bergkast. Brede woonkamer met massieve parketvloer en deur naar de tuin. De brede keuken is vanuit de bouw al wat uitgebouwd. Veel eigenaren van dit type huis halen de muur tussen de woonkamer en keuken weg. Er ontstaat dan een prachtige ruimte. Verlenging v.d. woonkamer kan ook prima maar is niet echt nodig.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, balkon aan de achterzijde, kleine badkamer (vergroten of verplaatsen kan) met wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping:
1 kleinere slaap-werkkamer, grote zolderkamer, 1 kleine dakkapel aan de achterzijde, vaste berging.

Tuin:
Fijne voor- en achtertuin. Flinke oprit naar de garage

Bijzonderheden:
* De oppervlakte is officieel ingemeten volgens BBMI (Branche Brede Meet Instructie, afgeleide van NEN 2580)
* Zowel het dak van de garage als van de dakkapel is in 2022 vernieuwd
* De vm. olietank ligt in de voortuin en is gesaneerd met KIWA certificaat
* Er is een 'Ouderdomsclausule' en een 'Niet-zelf bewoningsclausule' van toepassing.

Ligging
ABCOUDE e.o. de groene en waterrijke achtertuin van Amsterdam! Hardlopen door de weilanden, fietsen, hockeyen, voetballen, tennissen en zeilen. Het kan allemaal. Diverse winkels en restaurants zijn in het gezellige centrum te vinden, supermarkt op ca. 300 m. Je kunt op de fiets en met de sloep naar bv. de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam (zuid/oost, AMC, Ajax en het Ziggo Dome). Lokaal is er ook een actief cultureel leven met o.a. een Zomer festival, het Piet Mondriaan theater, het Jazz-huis en nog veel meer.
Vergeet ook het treinstation niet en de perfecte uitvalswegen rondom Abcoude (A2, A9, A1). Het is hier echt fijn wonen!
Het nieuwe Sporthuis Abcoude, dichtbij het station (zwembad/sportzaal) is top.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
129 m²
Perceeloppervlakte
236 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Abcoude

Abcoude is een stad in de provincie Utrecht. Het ligt ongeveer 13 km ten zuidoosten van (het centrum van) Amsterdam. Abcoude ligt in 'het groene hart' en is de thuishaven van de Ronde Venen, die prachtige fiets-, wandel- en zeilmogelijkheden bieden. Het Abcoudermeer heeft een directe verbinding met water naar Amsterdam en de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Abcoude is gelegen aan de water- en wegverbindingen tussen Amsterdam en Utrecht. Dit heeft een impact op het dorp gehad. Vroeger stopten veel reizigers met hun rijtuigen en schuiten om bij een van de haltes uit te stappen, die overigens nog steeds bestaan.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder