Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Johan Hofmanstraat 255 1069KD Amsterdam

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Hooggeëerd publiek opgelet! Wij bieden aan een heerlijk licht en ruim appartement van ca 96 m2 woongenot. Met een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de 5e etage, welke tevens de hoogste etage is van dit goed onderhouden complex.

*** SEE ENGLISH TEXT BELOW ***

Door de ligging op de hoogste etage heb je de beschikking over een zonnig balkon van ca 13 m2 groot, gelegen op het westen! Veel licht en een mooie plek om te genieten!

Kortom een fijn appartement waar je zo in kan! Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak en we laten je graag de woning zien!

Indeling:
Entree, hal/ gang. Aan de voorzijde van het appartement tref je de beide slaapkamers aan De kleinste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Via de gang bereik je de badkamer, welke is voorzien van een ligbad, inloop douche en wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Verder tref je een ruime inpandige berging aan. De woonkamer is lekker licht en ruim bemeten. De keuken is L vormig en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Via die woonkamer bereik je het zonnige balkon, welke is gelegen op het westen!

In de onderbouw een eigen parkeerplaats en een berging.

Ligging:
Het appartement ligt in een rustige, autoluwe, kindvriendelijke woonwijk in Osdorp met alle voorzieningen op loopafstand zoals diverse speelplaatsen, een voetbalkooi, verschillende scholen en sportvoorzieningen.
Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich een grote Albert Heijn om de hoek. Tevens ligt winkelcentrum Osdorpplein op loopafstand. Ook tuincentrum Osdorp met een groot assortiment aan diverse binnen- en buitenplanten en Stadspark Osdorp en de Sloterplas liggen in de directe omgeving. Bij de Sloterplas is het genieten van het park en het water. Zo is er een watersportvereniging, een kanovereniging en een jachthaven.

De verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend, zowel met tram (lijn 1 en 17) als trein (Station Lelylaan). Ook is er een rechtstreekse busverbinding richting Schiphol. Daarnaast is er een goede ontsluiting naar de Ring A10 en de A4/A5/A9.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte circa 96 m²
- Bouwjaar 2009
- Erfpacht afgekocht tot 16 juni 2057. Aanvraag afkoop/ vastzetten onder de gunstige voorwaarde gedaan
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa € 170 euro, incl de parkeerplaats
- Gratis parkeren in de wijk
- Berging in onderbouw.
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

We offer a lovely bright and spacious apartment of approximately 96 m2 of living space. With a private parking space and storage room on the first floor. The apartment is located on the 5th floor, which is also the highest floor of this well maintained complex.

Because of its location on the top floor you have access to a sunny balcony of about 13 m2, facing west! Lots of light and a nice place to enjoy!

Overall a nice apartment where you can go in! Curious? Call us for an appointment and we will show you the house!

Layout:
Entrance hall / corridor. At the front of the apartment you will find both bedrooms. The smallest bedroom has a built-in closet. Through the hallway you reach the bathroom, which is equipped with a bathtub, shower and washbasin. The toilet is separate. You will also find a large storage room. The living room is nice and bright and spacious. The kitchen is L-shaped and equipped with all appliances. Through the living room you can reach the sunny balcony, which is located on the west!

In the basement a private parking space and a storage room.

Location:
The apartment is located in a quiet, car-free, child friendly neighborhood in Osdorp with all amenities within walking distance such as several playgrounds, a soccer cage, several schools and sports facilities.
For daily shopping there is a large Albert Heijn around the corner. Also, shopping Osdorpplein is within walking distance. Also garden center Osdorp with a wide range of indoor and outdoor plants and Stadspark Osdorp and Sloterplas are located in the immediate vicinity. At the Sloterplas you can enjoy the park and the water. There is a water sports club, a canoe club and a marina.

The public transport connections are excellent, both with streetcar (lines 1 and 17) and train (Station Lelylaan). There is also a direct bus connection to Schiphol Airport. There is also good access to the A10 ring road and the A4/A5/A9.

Details
- Living area approximately 96 m²
- Built in 2009
- Ground lease bought off till June 16, 2057. Application to buy off / fix under the favorable condition done
- Private parking in the basement
- Active VvE with a monthly contribution of approximately € 170, including the parking lot
- Free parking in the district
- Storage in basement.
- Delivery in consultation

The non-binding information on this website is composed by us (with care) based on information from the seller (and/or third parties). We are not responsible for the accuracy or completeness. We advise you and/or your broker to contact us if you are interested in one of our homes. We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-25
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
96 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder