Vorige | Volgende

Jonkerlaan 90 F 115 2242EX Wassenaar, De Paauw

Huurprijs € 1.708 per maand

Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

"De Burcht"

Prachtig en licht tweekamerappartement voorzien van een slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet, met terras aan de ruime en gezamenlijke tuin. Het appartement is gelegen in het appartementencomplex voor zelfstandige ouderen “De Burcht”.

In een groene omgeving en op loopafstand van het dorp en Landgoed De Paauw, met een bushalte voor de deur en ruime parkeergelegenheid op het terrein. Garagehuur mogelijk.

Ongedwongen, open en gezellige woongemeenschap welke veel activiteiten organiseert. Een super team van medewerkers levert diensten voor veiligheid, gezelligheid en comfort, bewoners kunnen daardoor zo lang mogelijk zelfstandig thuiswonen.

De huurprijzen variëren per appartement. De huurprijs is inclusief gas, licht, water, tv, telefoonabonnement, internet en Wifi, personenalarmering, OZB- huurdersdeel, opstalverzekering en bewakingsdienst ’s nachts echter exclusief maaltijden, verzorging en schoonmaak van het appartement. Voor nieuwe huurders gelden entreegelden en waarborgsommen.

Er zijn op dit moment diverse appartementen beschikbaar.

“Graag ontvangen wij u in ons huis, zodat u de bijzondere sfeer kunt proeven.”

Voor meer informatie en/of een rondleiding kunt u contact opnemen met ons kantoor of neemt u een kijkje op de site van De Burcht: deburchtwassenaar.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-10-01
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Wassenaar

Wassenaar ligt centraal in de regio Haaglanden. Er is van alles te zien en te beleven: cultuur, duinen, strand, shoppen, casino en toeristische attracties. Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met veel villa's en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve prachtige villa’s en landhuizen kun je ook het Museum Voorlinden vinden. Dit is een particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst op het Landgoed Voorlinden in Wassenaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder