Vorige | Volgende

Joos de Moorstraat 10 I 1056TX Amsterdam

Bouwjaar
1932
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
397 m²

Omschrijving

* English text below*

Fraai, naar eigen smaak in te delen licht 3-kamer appartement van ca. 56 m˛ met balkon op het Oosten. Midden in de populaire en bruisende wijk De Baarsjes, stadsdeel West. Gelegen op eigen grond!

Indeling:
Via de open portiek bereikt u de eerste verdieping, met uw eigen toegangsdeur naar de woning. U komt binnen in de entree van de woning, die uitkomt in de hal, met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorkant van de woning is de ruime en lichte woonkamer met twee inbouwkasten, welke in open verbinding staat met de zijkamer. Het separate toilet en de badkamer, voorzien van bad met douche, zijn gelegen in het midden van de woning. Daarnaast zijn er ook twee inbouwkasten voor extra opbergruimte.
De twee in grootte variërende slaapkamers geven, net als de keuken, toegang tot het balkon op het Oosten en zijn aan de achterzijde gesitueerd.

Ligging en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan de Joos de Moorstraat; een rustige straat midden in de populaire en bruisende wijk de Baarsjes. Er is een uitgebreid aanbod aan restaurants, cafés en winkels onder andere in de Jan Evertsenstraat, de Admiraal de Ruijterweg, de Jan van Galenstraat en het Mercatorplein. Het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op loopafstand van de woning.
De woning ligt uitstekend ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden; diverse tram- en bushaltes bevinden zich op enkele minuten loopafstand. Met de auto zijn de Ringweg A10, net als de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- VvE is in eigen beheer en wordt opgestart;
- VvE bestaat uit 9 appartementsrechten;
- Verwachte servicekosten per maand circa €100,-;
- Verkoop onder voorbehoud van onherroepelijke splitsingsvergunning;
- Projectnotaris: KB notaris Frans ten Veen;
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-bewoners-, asbest-, ouderdomsclausule- en as is where is worden opgenomen;
- Oplevering kan snel;

Toelichtingsclausule BBMI/NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde BBMI/NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

---------------------

Beautiful and light 3-room apartment of approx. 56 m˛, which can be arranged according to your own taste, with a balcony facing East. In the middle of the popular and bustling De Baarsjes, West district. Located on own ground!

Layout:
Through the open porch you reach the first floor, with your own entrance door to the apartment. You enter the entrance of the apartment, which opens into the hall with access to all rooms. At the front of the apartment is the spacious and bright living room with two built-in wardrobes, which is in open connection with the side room. The separate toilet and the bathroom, with a bath and shower, are located in the middle of the apartment. In addition, there are also two fitted wardrobes for extra storage space.
The two bedrooms varying in size give, just like the kitchen, access to the east-facing balcony and are located at the rear.

Location and accessibility:
The apartment is located on the Joos de Moorstraat; a quiet street in the middle of the popular and bustling district de Baarsjes. There is an extensive range of restaurants, cafés and shops in the Jan Evertsenstraat, Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat and Mercatorplein. The Erasmus Park and Rembrandt Park are within walking distance of the apartment.
The location is excellent in relation to public transport options; several tram and bus stops are a few minutes' walk away. The ring road A10, just like the A4 and the A2 are easy to reach by car.

Particularities:
- Located on own ground;
- VvE is managed by themselves and is being started up;
- VvE consists of 9 apartment rights;
- Expected service costs per month approximately €100;
- Sale is subject to the irrevocable division permit;
- Project notary: KB civil-law notary Frans ten Veen;
- The purchase agreement will be drawn up according to the Amsterdam Ring model, which will additionally include a non-resident clause, asbestos clause, old age clause and as is where clause;
- Delivery can be quickly;

Explanatory clause BBMI/NEN-2580:
The usable area has been calculated in accordance with the BBMI/NEN 2580 standard established by the industry. The surface may therefore deviate from comparable properties and/or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. The buyer declares that he has been sufficiently informed about the standards referred to above. The seller and his broker do their utmost to calculate the correct surface and volume on the basis of their own measurements and to support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions have not (fully) been determined in accordance with the standard, this will be accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions (or have them checked). Differences in the specified size and size do not give either party any right, nor to an adjustment of the purchase price. The seller and its broker do not accept any liability in this regard.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²
Perceeloppervlakte
397 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder