Vorige | Volgende

Joos de Moorstraat 35 - II 1056TW Amsterdam

Bouwjaar
1932
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

***See English version below***

Wij bieden aan; Een zeer net 4-kamerappartement, gelegen in de bruisende Baarsjes van ons geliefde stadsdeel West. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers en een heerlijk balkon welke over de gehele breedte van de woning strekt! Bovendien is de woning gelegen op EIGEN GROND!

OMGEVING:
Het appartement is gelegen in Stadsdeel West in de gezellige buurt De Krommert in De Baarsjes, om de hoek van de geliefde Admiralengracht. Voor de dagelijkse boodschappen en leuke speciaalzaken kunt u in de nabije omgeving terecht. Geen zin om zelf het eten te bereiden? In zowel de Jan Evertsenstraat als de Admiraal de Ruijterweg zit het vol met knusse cafés en lekkere restaurants. De buurt is zeer gezellig en tevens nog in opkomst en dat resulteert in steeds meer hippe en gezellige hotspots. Neem bijvoorbeeld restaurants als FAAM, Volare, en Kauffmann of cafés als de Ramona, De Neef van Fred en Karavaan. Voor ontspanning of beweging springt u op de fiets naar een van de heerlijke stadsparken zoals het Westerpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Ook ten opzichte van het openbaarvervoer ligt de woning ideaal. Diverse tram- en buslijnen brengen u onder andere naar Sloterdijk, de Dam of het Centraal Station. Met enkele autominuten rijden bent u zo op de ring A10. Kortom de ideale locatie!

INDELING:
Middels de trap is de tweede etage te bereiken. U komt de woning binnen in de hal. Vanuit hier zijn alle vertrekken te bereiken. Laten wij beginnen met de woonkamer. De knusse woonkamer heeft prachtig lichtinval. De slaapkamer aan dezelfde zijde wordt op het moment gebruikt als eetkamer en fungeert dus als verlengstuk van de woonkamer. De ruimte is ook ideaal in te richten als werk/hobbyruimte. De andere twee slaapkamer zijn gelegen aan de andere zijde van de woning. Beide kamers hebben toegang tot het brede balkon. Aan dezelfde zijde bevindt zich de keuken. De keuken is opgesteld in een wandopstelling en heeft een moderne strakke uitstraling. Wederom is het balkon vanuit hier te bereiken! Tot slot heeft het appartement nog een zeer nette badkamer. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een toilet, douche, wastafel, wasmachine aansluiting en een designradiator.

BIJZONDERHEDEN:
-55m2 woonoppervlakte (NEN2580 gemeten)
-Glas aan de voorzijde 2022 geïsoleerd!
-Balkon op het zuidwesten
-Drie slaapkamers
-Centrale ligging
-Gelegen op eigen grond (dus GEEN erfpacht)
-Oplevering in overleg
-Servicekosten bedragen € 100,- per maand

**English version***

Now for sale: an excellently maintained 3-bedroom apartment in the bustling “De Baarsjes” neighbourhood in our much-loved Amsterdam-West district. This wonderful residence offers no less than 3 bedrooms and a delightful balcony that spans the entire width of the house! On top of that, the building sits on FREEHOLD LAND!

SURROUNDING AREA:
The apartment is located in District West, around the corner of the beautiful Admiralengracht in the sociable De Krommert neighbourhood, which is part of De Baarsjes. The area offers a wide range of supermarkets and shops for your daily groceries. And if you don’t feel like cooking, you can go to one of the many cosy cafés and great restaurants on the Jan Evertsenstraat or Admiraal de Ruijterweg. This particular area exudes an almost village vibe and has become hugely popular, so the number of trendy hotspots is ever-growing. Restaurants like FAAM, Volare, and Kauffmann, or cafés such as Ramona, De Neef van Fred, and Karavaan are just a few examples of the many great hangouts. For relaxation or outdoor activities, you can simply hop on your bike and cycle to one of the many parks, such as the Westerpark, Rembrandtpark, or Erasmuspark. The apartment is also very favourably located near several bus and tram lines that can bring you to Station Sloterdijk, the Dam Square, or Amsterdam Central Station. If you’re driving, it only takes a few minutes to reach the A10 Ring. In short, a great apartment in a great location!

LAYOUT:
The communal entrance and stairwell bring you to the apartment on the second floor. Inside, the hallway gives access to all the other rooms. Let’s start in the cosy living room, filled with natural light. The bedroom on this side of the house is currently an extension of the living room and is used as a dining area. This space would also be perfect as a study or hobby room. The other two bedrooms are at the rear of the house and have access to the broad balcony. The kitchen is also at the rear and is fitted out with modern units along the wall. Naturally, the kitchen also includes a door to the balcony. Lastly, we have the very nicely appointed and fully tiled bathroom, which features the toilet, a shower, a washbasin, white goods connections, and a design radiator.

SPECIAL FEATURES:
-Net floor space: 55m2 (NEN2580 measurement standards)
-Insulating glazing at the front (2022)!
-Southwest-facing balcony
-Three bedrooms
-Central location
-Situated on freehold land (so NO GROUND LEASE)
-Transfer date in consultation
-Service charges: €100 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder