Vorige | Volgende

Josephus Jittastraat 99 1063NK Amsterdam, Buurt 4 Oost

Bouwjaar
1954
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
98 m²

Omschrijving

Ruime vierkamer eengezinsHOEKwoning met een woonoppervlakte van circa 79 m² met ruime achtertuin op het westen!

Deze eengezinswoning ligt in de wijk Westelijke Tuinsteden in stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer nabij de Haarlemmerweg en de Burgemeester de Vlugtlaan.

Wonen in de Westelijke Tuinsteden is aantrekkelijk door de vele voorzieningen in de directe omgeving. In het Eendrachtspark kunt u heerlijk genieten van de natuur. Voor gezellig winkelen verwijzen wij u naar het overdekte winkelcentrum Plein '40 - '45, waar van dinsdag tot en met zaterdag tevens een levendige markt is. Het openbaar vervoer brengt u snel vanaf uw huis naar de stad of naar het station. Met de auto zijn de Westelijke Tuinsteden prima bereikbaar. Parkeren middels blauwe zone.

Indeling:

Begane grond:
Voortuin, entree, hal, berging met meterkast, dichte keuken met een trapkast, woonkamer met toegang tot de ruime tuin gelegen op het zuiden (circa 32 m²). Separaat toilet en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de nette badkamer voorzien van douche en wastafel. Drie slaapkamers van respectievelijk circa 13 m², 11 m² en 8 m². De grootste slaapkamer is voorzien van een frans balkon en een ruime inloopkast met wasmachine-aansluiting.

Zolderverdieping:
Ruime beloopbare vliering met C.V.-opstelling, bereikbaar via vlizotrap. Mogelijkheid tot vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 79 m²;
- Bouwjaar 1954;
- Ruime achtertuin op het westen van circa 32 m²;
- Dubbele beglazing;
- C.V.-ketel Intergas 2006;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 31-08-2054;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar en 3 maanden;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Hartman LMH te Amsterdam;
- Oplevering in 2021.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²
Perceeloppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder