Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Keizersgracht 135 - HT 1015CK Amsterdam, Leliegracht e.o.

Huurprijs € 1.400 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

STUDIO || UNFURNISHED || AMSTERDAM CENTER || AVAILABLE IMMEDIATELY

Are you looking for a fully furnished 1 bedroom apartment in the city center of Amsterdam on the beautiful canals? This apartment can be yours!
Very centrally located on one of the most beautiful canals of Amsterdam!

LAY OUT
Main entrance to the apartments of number 135. You will have to walk to the end of the hallway and then you will enter the garden of the office area. Here you will find the front door of this studio. After entering the front door of the apartment you will find the living/sleaping are on the left and the kitchen and bathroom on the right.
The kitchen is equipped with a 4 hub induction stove, dishwasher, fridge and enough storage.

On the ground floor of the building there is an area with washing machine and dryer which can be used by the tenants of this building.

Right in front of the studio you enjoy the first part of the garden.

In short, a nice apartment on a prime location in Amsterdam!

LOCATION
The building is located on one of the most beautiful canals of Amsterdam, in the middle of the Jordaan, on the edge of the popular 'Nine Streets'. The 'Nine Streets' is characterized by a variety of boutiques, cafes and restaurants. The Westerkerk, the Anne Frank House and the Dam are within walking distance of the property.
The accessibility by public transport is excellent. Within walking distance is the tram stop for lines 1, 11, 12, 13 and 17. Because of this the Central Station can be reached within a few minutes.

HIGHLIGHTS
rent price 1.400,- excl gas electricity water and internet
deposit 2 months
unfurnished
available immediately
max 2 years
no pets
expats only!

Are you interested? Please contact our office for a viewing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-West

Grachtengordel West behoort staat net als de rest van de grachtengordel sinds 1 augustus 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich, naast woonhuizen en kantoren, bezienswaardigheden en musea als het Anne Frankhuis, het Grachtenhuis, het Bijbels Museum en Huis Marseille. Ook de zogenoemde negen straatjes vind je hier: een populair winkel- en horecagebied.
De grachtengordel; een systeem van brede kavels
De wijk in stadsdeel Centrum ligt langs de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en wordt aan de noordzijde begrensd door de Brouwersgracht en aan de zuidkant door de Leidsestraat. Vanaf de Brouwersgracht in het noordwesten van de binnenstad gaan de vier brede grachten evenwijdig aan elkaar naar beneden om na een bocht naar rechts tegen de Amstel aan te eindigen. De gordel, met haar straten, kades, bruggen en huizen, kenmerkt zich door een systeem van vrijwel identieke, brede kavels met binnentuinen. Aan dit deel van Amsterdam kun je de welvaart van de Gouden Eeuw goed zien, al stammen de meeste grachtenpanden uit de 18e eeuw. Dankzij verbouwingen door de jaren heen, is er naast de originele bouw een verscheidenheid aan gevels en architectuur te bewonderen. Het is dan ook een grote trekpleister voor toeristen van over de hele wereld.
De grachtengordel op de Canon van Amsterdam
De gordel heeft een rijke geschiedenis. Tot eind 16e eeuw bestond Amsterdam uit het deel binnen het Singel en de Kloveniersburgwal. Na de Alteratie, in 1578, veranderde dit en groeide de stad explosief. In 1613 werd vanaf de Brouwersgracht begonnen met het uitgraven van Grachtengordel West: het begin van de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De grachtengordel is - volkomen terecht natuurlijk deel van de Canon van Amsterdam, een lijst van vijftig belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de geschiedenis van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder