Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Keizersgracht 644 D 1017ES Amsterdam, Van Loonbuurt

Huurprijs € 2.500 per maand

Bouwjaar
1700
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

De woning is gesitueerd aan de prachtige grachtengordel van Amsterdam, aan de Keizersgracht. Op de hoek van de Vijzelstraat, midden in het bruisende centrum. Aan de Vijzelstraat zijn veel leuke koffiezaakjes te vinden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn om de hoek. Het Rembrandtplein en Leidseplein, met veel leuke en gezellige restaurants en cafés, zijn op loopafstand te vinden! Ook nabij gelegen zijn het Amstelveld, de Bloemenmarkt en de Nieuwe Spiegelstraat met een groot aanbod aan diverse kunstgalerieën. Maar ook bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré of de Stopera op het Waterlooplein zijn nabij evenals supermarkten, de gezellige Negen Straatjes en tal van restaurants, cafés en koffiebarretjes. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht is letterlijk om de hoek.

Het appartement heeft een prachtig zicht op de gracht. Doordat het appartement drie ramen breed is, is het appartement heel licht en zeer ruim. De ligging, breedte en de grandeur van het entree maken dit tot een top appartement. Het appartement beschikt over een berging.
Indeling Gemeenschappelijk entree op de begane grond met conciërge toegang tot de gemeenschappelijke tuin, wasruimte en privé bergingen.

Via de prachtige hal met fraaie trap bereikt u het appartement op de eerste verdieping. Voordeur, entree met de hal met toegang tot de slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Het marmer waarmee de badkamer is afgewerkt is zeer fraai en van zeer goede kwaliteit. De woonkamer bevindt aan de voorzijde. De lichte en brede woonkamer heeft prachtig zicht op de gracht. Aan de achterzijde van de woonkamer is de open keuken met inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak van 61,5m² (NEN 2580)
• Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht om de hoek
• Designappartement van hoge kwaliteit met een prachtig artikel in het LAF magazine 2019
• Recentelijk vernieuwde badkamer en keuken van topkwaliteit
• Het appartement is voorzien van een prachtig laminaat
• Gezamenlijke tuin gelegen op het westen met veel privacy
• Huurprijs is per maand zonder extra servicekosten
• Huurprijs is exclusief verwarming, elektra, gas en water
• Borgstelling is 2x de huurprijs.
• Recent hoogwaardig gerenoveerd


____________________________________

The house is situated on the beautiful canals of Amsterdam, on the Keizersgracht. On the corner of the Vijzelstraat, right in the center. There are many nice coffee shops on the Vijzelstraat and for your daily shopping you can go to the Albert Heijn around the corner. Rembrandtplein and Leidseplein, with many nice and cozy restaurants and cafes, are within walking distance! Also nearby are the Amstelveld, the Flower Market and the Nieuwe Spiegelstraat with a wide range of various art galleries. But also the Rijksmuseum, Royal Theater Carré or the Stopera on the Waterlooplein are nearby, as are supermarkets, the Negen Straatjes and numerous restaurants, cafes and coffee bars. Easily accessible by public transport, the Noord / Zuidlijn stop Vijzelgracht is literally around the corner.

The apartment has a beautiful view of the canal. Because the apartment is three windows wide, the apartment is very light and very spacious. The location, width and grandeur of the entrance make this a top apartment. The apartment has a storage room.

Layout communal entrance on the ground floor with concierge access to the communal garden, laundry room and private storage rooms. Through the beautiful hall with beautiful staircase you reach the apartment on the first floor. Front door, entrance with the hall with access to the bedroom with bathroom. The bathroom has a spacious walk-in shower and sink. The marble with which the bathroom is finished is very beautiful and of very good quality. The living room is at the front. The bright and wide living room has a beautiful view of the canal. At the rear of the living room is the open kitchen with built-in appliances.

Particularities:
• Living area of 61.5m² (NEN 2580)
• Noord / Zuidlijn stop Vijzelgracht around the corner
• High quality design apartment with a beautiful article in the LAF magazine 2019
• Recently renovated top quality bathroom and kitchen
• The apartment has a beautiful laminate
• Communal garden facing west with lots of privacy
• National Monument
• Rent is per month without additional service costs
• Rent is excluding heating, electricity, gas and water
• Security deposit is 2x the rent.
• Recently renovated to a high standard
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
222 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder