Vorige | Volgende

Koningsstraat 143 7 1211NN Hilversum

Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op gewilde locatie dichtbij het centrum, aan de rand van de Bloemenbuurt gelegen 3-kamer-appartement op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex “De Vier Seizoenen”.

Het appartement heeft een zonnig balkon (6 m˛) op het westen, een stenen berging en er mag gebruik worden gemaakt van de grote afgesloten binnentuin.

Indeling:
Entree, hal, slaapkamer, tweede kleinere slaapkamer, meterkast, c.v.-ruimte, separaat toilet met fontein, kast voor wasmachine-/droger opstelling.

Badkamer met wastafel, ligbad met douche-opstelling en aansluiting wasmachine.

Ruime woonkamer (voorheen 2 kamers) met toegang tot het zonnige balkon, gelegen op het westen, met middag en avondzon. Keuken aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 83 m˛;
- Ruime woonkamer;
- Twee slaapkamers;
- Keuken aan de voorzijde;
- Middag- en avondzon op het balkon (westen);
- Grote, perfect onderhouden afgesloten binnentuin;
- Ruime nette berging (4 m˛).

Het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum, winkelgebied De Gijsbrecht van Amstelstraat, de Internationale School, Oude Haven van Hilversum en het NS Station.

Huurcondities:
- Minimale periode betreft minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar;
- De woning is gedeeltelijk gestoffeerd;
- Max voor 3 personen (gezin met 1 kind);
- Roken niet toegestaan;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, gemeentelijke heffingen (gebruikersgedeelte);
- Creditcheck door makelaar.

U dient als huurder de navolgende bescheiden aan te leveren:
– Kopie identiteitsbewijs;
– Drie recente salarisstroken;
– Recente ondertekende werkgeversverklaring;
– Bankafschriften met de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken;
– Recente ondertekende verhuurdersverklaring (indien van toepassing);
– Bankafschriften met de afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (indien van toepassing).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel ‘mediastad’ genoemd. De gemeente telt een relatief groot aantal meest 19e-eeuwse, meest middelgrote villa's. In de gemeente zijn vanaf ongeveer 1850 zes zogenaamde 'villaparken' aangelegd, waarvan de eerste aaneengesloten serie in Noordwest-Hilversum bij de voormalige buitenplaatsen Wisseloord en Quatre Bras en hebben als grenzen het Media Park, Spanderswoud, Corversbos, ‘s-Gravelandseweg en Jacobus Pennweg. Verschillende delen van Hilversum zijn een beschermd stadsgezicht: Plan Oost, Hilversum-Zuid en Noordwestelijk Villagebied. Hilversum telt ruim 200 rijksmonumenten, meer dan 750 gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder