Vorige | Volgende

Korsloot 1 1475JK Beets

Vraagprijs € 1.000.000 

Bouwjaar
1902
Woonoppervlakte
258 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
14.205 m²

Omschrijving

Prachtig wonen in een grote stolp, met water aan de ene zijde en paardenfaciliteiten aan de andere zijde. Veel mogelijkheden om woongenot en hobby te combineren, op ruim 14.000 m grond. De stolp is in de afgelopen jaren al flink aangepakt maar heeft nog wat liefde en aandacht nodig. Het geheel betreft drie percelen, het deel met de agrarische bestemming bevindt zich aan de overzijde van de weg. De boerderij biedt een zee aan ruimte met op de verdieping nog genoeg mogelijkheden om met maar liefst 200 m uit te breiden.

De begane grond bedraagt 260 m. Deze is ingericht met een ruime woonkamer met twee aparte zitgedeeltes, plek voor een grote eettafel, een half open keuken, twee badkamers, vier slaapkamers en een toilet. Op de eerste verdieping is een kantoor/slaapkamer gecreerd. Verder is genoeg ruimte om te realiseren waar u nog behoefte aan heeft. De woning is direct gelegen aan het water met 125 meter kade voor waterplezier. Vlakbij de randstad maar toch landelijk wonen met de voorzieningen van het dorp Beets op korte afstand. Beets heeft een actief verenigingsleven, een basisschool en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Oosthuizen. De A7 naar Hoorn, Purmerend en Amsterdam is op korte afstand gelegen. Kortom een kans om landelijk te wonen die u absoluut niet mag missen. Wij laten u deze plek graag ervaren!

Perceeloppervlakte: 14.205 m
Inhoud: 1.987 m
Woonoppervlakte (begane grond): 258 m
Eerste verdieping: 217 m
Schuur: 78 m
Totaal berging: ca. 41 m
Bouwjaar: 1902

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
258 m²
Perceeloppervlakte
14.205 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder