Vorige | Volgende

Korte Leidsedwarsstraat 12 k- 209 1017RC Amsterdam

Huurprijs € 3.245 per maand

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
221 m²

Omschrijving

In het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich deze kantoorruimte van 221 m op de tweede verdieping.

De ruimte, met uitzicht op de melkweg, heeft een eigen keuken en is flexibel op te delen in een aantal ruimtes door middel van schuifwanden. De huur bedraagt 3.245 per maand, de servicekosten 1.180 per maand (beiden ex btw).
Mocht dit te klein zijn, is het ook mogelijk het naastgelegen kantoor erbij te huren. Er is een dubbele tussendeur tussen beide ruimtes.

Tot de vele faciliteiten behoren onder andere een gedurende kantooruren bemande receptie, internet, inpandige fietsenberging en openbare vergaderplekken op de 2e en 4e etage.

De reeds aanwezige huurders vormen een brede representatie van bedrijvigheden, hetgeen bijdraagt aan een goede werksfeer. Serieuze en betrokken beheer van het gebouw.

De m zijn inclusief 30% toeslag voor de algemene ruimten.

- bemande receptie overdag
- lift
- inpandige fietsenberging

De servicekosten betreffen:
- energie en water, zonder jaarlijkse naverrekening
- schoonmaak van de algemene ruimte
- beheerkosten

De extra servicekosten dekken de volgende kosten:
- wifi
- bemande receptie op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur
- interne fietsenstalling
- postbehandeling en koeriersafhandeling
- onderhoud gemeenschappelijke installaties
- gebruikersdeel WOZ-belasting
- concirge/technisch medewerker inwonend
- verwerking van klein kantoorafval
- verontreinigingsheffing
- nieuwsbrief
- huurdersborrel

Glasvezelaansluiting behoort tot de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 1.180 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
221 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder