Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Korte Muiderweg 53 a 1382LN Weesp, Weespersluis

Koopsom € 614.000 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
147 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
163 m²

Omschrijving

Dit betreft Buitenplaats Vechtrijk Weesp Bouwnummer 18

VERKOOP GESTART
De online verkoop van project Buitenplaats Vechtrijk in Weesp is gestart! Buitenplaats Vechtrijk wordt een ruim en groen opgezet buurtje direct tegen het toekomstige stadspark, waar alles precies zo wordt als het zou moeten zijn. Centraal gelegen, op 10 treinminuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi én bij de Vecht.
Het project is ruim van opzet met diepe achtertuinen, een fijne speelplek voor de kinderen en ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen grond. De mix van rijk gedecoreerde architectuur, geïnspireerd op de romantische fin de siècle stijl, zorgt voor een gevarieerd en sfeervolle uitstraling. Natuurlijk worden alle woningen zeer duurzaam, gasloos en energiezuinig gebouwd, waar mogelijk zelfs met een EPC van 0.

BUITENPLAATS VECHTRIJK IN WEESP!
Er komen 12 eengezinswoningen in een rij (inclusief 2 hoekwoningen) en 8 riante twee-onder-een-kapwoningen op ruime kavels. De rijwoningen krijgen een uitbouw op de begane grond en hebben een woonoppervlakte vanaf 145 m2. Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd, waar mogelijk zelfs een EPC van 0.
Wonen doe je hier aan het groene stadspark of aan het binnenwater. Het project is ruim van opzet met diepe achtertuinen, een fijne speelplek voor de kinderen en ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen grond. De mix van rijk gedecoreerde architectuur, geïnspireerd op de romantische fin de siècle stijl, zorgt voor een gevarieerd en sfeervolle uitstraling.

DIRECT AAN HET NIEUWE WEESPERSLUISPARK
Het nieuwe Weespersluispark wordt ingericht naar het voorbeeld van het klassieke stadspark. Denk bijvoorbeeld aan het Vondelpark in Amsterdam, met slingerende paden, glooiende grasvelden en grote monumentale bomen. Daarnaast wordt het Weespersluispark ook een bloemig park. In het midden komt een grote open ruimte. Hier staan picknicktafels en bankjes, waar je je elkaar gezellig ontmoet. Dwars door het park loopt een onderdeel van het rondje Gouw, een fiets- en wandelroute van ca. 6 km voor een heerlijk rondje joggen, fietsen of wandelen met de hond.

DE MIDDENWONINGEN
De tien extra brede gezinswoningen komen in 3 verschillende variaties. Ze onderscheiden zich door de gevelindeling, grootte en steenkleur.
- Standaard voorzien van aanbouw van 1,20 m diep
- Diverse voorgevels, bijna elke woning is uniek!
- Beukmaat van 5,7 meter breedte
- Standaard met aanbouw van 1,20 meter diep op de begane grond
- Van 145 à 158 m2 woonoppervlakte
- Twee privé parkeerplaatsen
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Zeer duurzaam, gasloos en energiezuinig, de meeste woningen hebben een EPC van 0!
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Berging in de achtertuin
- Voorzien van zonnepanelen
- Hoogwaardige afwerking

DIGITAAL INSCHRIJVEN
Digitaal inschrijven is mogelijk via de projectwebsite: BuitenplaatsVechtrijk.nl tot maandag 30 november 17:00 uur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
147 m²
Perceeloppervlakte
163 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder