Vorige | Volgende

Kouwenoord 73 1104KB Amsterdam

Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
199 m²

Omschrijving

Het gebouw Kouwenoord is gelegen in Amsterdam Zuidoost waarbij we op de 1ste verdieping een kantoorruimte beschikbaar hebben. Het gebouw is gelegen op een goede locatie ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. De gebouw is voorzien van een gezamenlijke entree waar zich, naast de trap, tevens een lift naar de 1ste verdieping bevind.

LOCATIE
De Kouwenoord is gelegen op een zichtlocatie en is zowel met de auto en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

BESTEMMING
Kantoor, zakelijke dienstverlening.

Per auto:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Op ca. 5 minuten bevindt zich de op/ en afrit van de A9 (afslag S113). Tevens is de Gooiseweg (S112) op korte rijafstand goed te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Door de ligging van het gebouw metrohalte Kraaienest, metro 53, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Daarnaast vertrekken vanaf hier verschillende bussen.

METRAGE
Ca. 198,54 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

ENERGIE LABEL
Het gebouw is voorzien van energielabel A.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 1.575, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ PM,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte zal in casco staat worden verhuurd, echter o.a. de volgende zaken zullen ‘om niet’ overgenomen worden van de vorige huurder:
- Huidige systeemplafonds voorzien verlichtingsarmaturen;
- Huidige kantoorindeling;
- Huidige pantryvoorziening;
- Huidige vloerbedekking;

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met eventueel door verhuurder aan te vullen bijzondere bepalingen en bijbehorende algemene bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
199 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder