Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Krijn Taconiskade 113 1087HW Amsterdam

Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Stoer en gelijkvloers! 
De appartementen baden weldadig in het licht, want ze hebben veelal zicht op zowel Het Bos als het water aan de buitenzijde. De appartementen beschikken over een privé buitenruimte en bieden veel indelingsvrijheid.
 
De getoonde prijzen op de website zijn op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. Bij de aankoop heb je de keuze om te kopen met een jaarlijks te betalen geïndexeerde erfpachtcanon of op basis van eeuwigdurende (afgekochte) erfpacht. De financieel adviseur en de woonadviseur kunnen je hier nader over informeren. Bekijk de prijslijst bij de ‘downloads’ voor de bedragen voor afkoop eeuwigdurende erfpacht en voor de jaarlijkse erfpachtcanon die hoort bij jouw woning. 

Genoemde koopsom is gebaseerd op de indelingsvariant Urban Appartement, inclusief keuken en badkamer.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.