Vorige | Volgende

Krijn Taconiskade 167 1087HW Amsterdam

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

*English text below*

Een unieke energiezuinige woning van circa 50 m² met een energielabel A+++ gelegen in het nieuwbouwcomplex Jonas’! De woning is gelegen in één van de modernste panden van Amsterdam. Deze prachtige woning is luxe afgewerkt en van hoge kwaliteit. Daarnaast is de woning volledig uitgerust met een keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Wonen in het complex Jonas’ voelt als enorme luxe door de service die er wordt aangeboden en een heerlijk gemeenschappelijk dakterras met een bar faciliteit.

Omgeving:
Deze prachtige woning bevindt zich op IJburg in Amsterdam. Een plek die barst van de potentie en opkomende hotspots die je niet mag missen. Van de Marina Club Amsterdam met een spectaculair uitzicht op het water tot de FlexBieb met tal van evenementen. Diverse horecagelegenheden, sportscholen, basis- en voortgezet onderwijs en kinderopvang zijn allen in de nabije omgeving. Dit geldt ook voor de supermarkten, traiteur en de bakker voor uw dagelijkse boodschappen. Voor het recreëren is ook nog het fijne stadspark om de hoek en om niet te vergeten in de zomer het strand van Blijburg.

Bereikbaarheid:
De woning is goed te bereiken met openbaar vervoer. Op loopafstand van de woning bevindt zich de tramhalte van lijn 26. Via lijn 26 bent u met 15 minuten op station Amsterdam Centraal. Met de auto is de woning ook goed te bereiken door de goede aansluiting naar Ring A10.

Begane grond:
Via de grote en luxe entree neemt u de lift of gaat u via de ''Grand Canyon'' naar de tweede verdieping. De entree van het complex geeft een echte hotel gevoel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping komt u binnen in de woning die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. Direct rechts bevindt zich een inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, design radiator en een heerlijke regendouche.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich een heerlijke ruime woonkamer met een open keuken. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor de woning ruim aanvoelt. De ramen worden elektrisch bediend en kunnen helemaal naar beneden zodat er een frans balkon ontstaat. Daarnaast is er als zonnewering elektrische bedienbare zonnewering. De keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat met boosterfunctie en een multifunctionele oven met magnetronfunctie.

Aan de achterkant van de woning bevindt zich een ruimte voor een slaapplek. Aan de achterkant van de woning is het de mogelijkheid om een slaapkamer te creëren door een muur te plaatsen.

Ook is er een ruime externe berging aanwezig bij de woning.

Jonas’:
Een stoer gebouw met een bijzonder warm hart. Jonas’ zorgt goed voor iedereen. Met duurzame woningen, fijne werkplekken, horeca en een eigen film- en muziekprogrammering. In Jonas’ woon en werk je in een duurzaam gebouw, voorzien van alle comfort met veel extra services. Samen met Jonas’ genieten we van het leven op IJburg in Amsterdam.

In Jonas' woon je niet alleen in je eigen appartement; je leeft in heel Jonas’. Met behulp van een speciaal voor de bewoners ontwikkeld digitaal platform is de Community Manager ter plaatse om je te assisteren met jouw leven vol activiteit, gezelligheid en comfort.

De Community Manager van Jonas’ organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en de rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in één van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.

Bijzonderheden:
- Nieuwbouw, bouwjaar 2022;
- Woonoppervlakte circa 50 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig);
- Energielabel A+++;
- Bijdrage VvE 2023: € 154,13;
- Externe berging aanwezig;
- Erfpacht eeuwigdurend canon € 1.322,06 (fiscaal aftrekbaar);
- Inclusief keuken, sanitair en wandafwerking;
- Zeer duurzaam: Jonas’ is Breeam Outstanding;
- Stadsverwarming en vloerkoeling;
- Oplevering in overleg, kan snel.

------------------------------------------------------------------------------------------
English text:

A unique energy-efficient home of approximately 50 m² with an energy label A+++ located in the newly built Jonas’ complex! The property is located in one of the most modern buildings in Amsterdam. This beautiful home is luxuriously finished and of a high standard. In addition, it is fully equipped with a kitchen with high-quality built-in appliances and a luxurious bathroom. Living in the Jonas’ complex feels like enormous luxury due to the services on offer and a lovely communal roof terrace with a bar facility.

Area
This beautiful property is located on IJburg in Amsterdam. A place bursting with potential and emerging hotspots that should not be missed. From the Marina Club Amsterdam with spectacular water views to the FlexBieb with numerous events. Various catering establishments, gyms, primary and secondary schools and childcare are all in the vicinity. So are supermarkets, caterers and bakeries for your daily shopping. For recreation, the fine city park is also just around the corner, not to mention the Blijburg beach in summer.

Accessibility
The property is easily accessible by public transport. Within walking distance of the property is the tram stop of line 26. Line 26 takes you to Amsterdam Central Station in 15 minutes. The property is also easy to reach by car due to the good connection to the A10 ring road.

Apartment
Through the large and luxurious entrance, take the lift or go through the ''Grand Canyon'' to the second floor. The entrance to the complex gives a real hotel feeling.

Second floor
On the second floor you enter the house that provides access to all rooms of the house. Immediately on the right is a storage room with connection for the washing machine and the bathroom. The bathroom has a toilet, sink and a lovely rain shower.

At the front of the house is a lovely living room with an open kitchen. The living room has large windows that provide plenty of light, making the house feel spacious. The windows are electrically operated and can be completely lowered to create a French balcony. In addition, there are electrically operated blinds. The kitchen is equipped with various Siemens built-in appliances, including a dishwasher, fridge-freezer, induction hob with booster function and a multifunction oven with microwave function.

At the back of the house is a room for a sleeping area. At the back of the house, it is possible to create a bedroom by adding a wall.

There is also a spacious external storage room at the house.

Jonas’:
A tough building with a particularly warm heart. Jonas' takes good care of everyone. With sustainable housing, fine workplaces, catering and its own film and music programming. At Jonas', you live and work in a sustainable building, equipped with every comfort and many extra services. Together with Jonas', we enjoy life on IJburg in Amsterdam.

In Jonas', you don't just live in your own flat; you live in the whole of Jonas'. Using a digital platform developed especially for residents, the Community Manager is on site to assist you with your life full of activity, sociability and comfort.

The Community Manager at Jonas' organises various activities and events tailored to the needs of the residents. Thematic movie nights in The Movie Room, meditation sessions on The Roof Beach, a singer-songwriter festival on The Square and the Rock, a neighbourly drink in The Living Room or a yoga session in one of the Breakout Rooms. Much is possible and nothing is compulsory.

Details:
- Newly built, year of construction 2022;
- Living area approximately 50 m² (NEN2580 measurement report available);
- Energy label A+++;
- Contribution VvE 2023: € 154,13;
- External storage present;
- Leasehold perpetual canon € 1,322.06 (tax deductible);
- Includes kitchen, plumbing and wall finishes;
- Very sustainable: Jonas’ is Breeam Outstanding;
- District heating and underfloor cooling;
- Delivery in consultation, can be done quickly.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder