Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Krijn Taconiskade 505 1087HW Amsterdam, Haveneiland Noord

Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Een Duplex Strand op het dak in de stad is echt uniek. De Duplex Strand is tweelaags: het slaapgedeelte bevindt zich op de vijfde verdieping, het woongedeelte op de zesde en grenst direct aan het dakstrand. Deze ruimte is extra hoog en kan oplopen tot ruim drieënhalve meter hoog. Tweezijdig georiënteerd met ramen aan beide zijdes en een privéterras aan Het Dakstrand. Zie jij je hier al zitten met het kabbelende water dat over het dakglas stroomt?
 
De getoonde prijzen op de website zijn op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. Bij de aankoop heb je de keuze om te kopen met een jaarlijks te betalen geïndexeerde erfpachtcanon of op basis van eeuwigdurende (afgekochte) erfpacht. De financieel adviseur en de woonadviseur kunnen je hier nader over informeren. Bekijk de prijslijst bij de ‘downloads’ voor de bedragen voor afkoop eeuwigdurende erfpacht en voor de jaarlijkse erfpachtcanon die hoort bij jouw woning.

Genoemde koopsom is gebaseerd op de indelingsvariant Urban Appartement, inclusief keuken en badkamer.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.