Vorige | Volgende

Krom Boomssloot 22 III 1011GW Amsterdam, Nieuwmarkt

Huurprijs € 1.950 per maand

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE
Prachtige kantoorruimte op de 3e etage van totaal 84 m in een Rijksmonument (kerkgebouw) middenin het historische gebied 'de Lastage'.
De kantoorruimte is gesitueerd in het oudste gedeelte van Amsterdam tussen de Nieuwmarkt en de Oude Schans.

INDELING
Gezamenlijke entree op de begane grond met binnenkomst in ruime entreehal. Via het trappenhuis of de lift zijn de verdiepingen bereikbaar.

BEREIKBAARHEID
Met de auto is de locatie goed te bereiken. Vanaf de ringweg A10 kan men via IJtunnel en de Prins Hendrikkade, de KromBoomsloot te bereiken. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is door het Centraal Station op loopafstand optimaal en ook diverse parkeergarages zijn op loopafstand (Waterlooplein en Stopera).
De ligging is zeer centraal en op loopafstand bevinden zich de Nieuwmarkt, Waterlooplein, vele winkelstraten, parkeergarages, metro stations, tramhaltes, theaters en restaurants.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg.

VOORZIENINGEN
- Cv installatie
- Lift (tot de tweede verdieping)
- Intercominstallatie
- Hoge plafonds
- eigen toilet

SERVICEKOSTEN
- Gasverbruik (via tussenmeter)
- Elektraverbruik (via tussenmeter)
- Waterverbruik
- onderhoud liftinstallatie
- onderhoud cv installatie
- schoonmaakkosten algemene ruimte

verrekenbaar voorschot 25,- per m per jaar, excl. BTW

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Circa 84 m

OPLEVERING
In overleg.

HUURPRIJS
1.950,- per maand BTW vrij.

HUURBETALING
Betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg, doch uitgangspunt is 5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder