Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Kruysweerstraat 293 1096GN Amsterdam

Koopsom € 3.632.130 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
245 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
3.157 m²

Omschrijving

PENTHOUSE TYPE X bouwnummer 57
Het exclusieve penthouse type X ligt op de 5e verdieping van het 2e Amstelgebouw van Somerparc aan de Amstel. Het penthouse ligt helemaal vrij en beslaat de volledige verdieping van dit gebouw. Dat betekent een weergaloos uitzichtrichting het Bella Vistapark en over de prachtige Amstelbocht. Je komt binnen in het midden van je penthouse van ca. 245 m2. Hier ervaar je, doordat je geen buren hebt optimale privacy, maximaal comfort, luxe en ruimte in overvloed. Penthouse type X heeft een royale woonkeuken met kookeiland en een dakterras over de gehele lengte met meerdere openslaande deuren naar het terras. Dat is ultiem genieten wanneer vrienden en familie komen dineren. Aan de riante living bevindt zich een tweede terras. Het penthouse heeft vijf kamers, waaronder een stijlvolle masterbedroom met walk-in closet én openslaande deuren naar het dakterras, meerdere slaapkamers, ruimte voor een kantoor aan huis en drie badkamers.

LUXE EN COMFORT
Luxe en comfort gecombineerd met de rijke uitstraling van Italiaanse palazzi. De penthouses hebben alle vier tot vijf kamers en drie badkamers. Aan twee of meer zijdes grote raampartijen waardoor je prachtige lichtinval hebt en een riant uitzicht. Vanaf de vijfde verdieping ervaar je, doordat je maar een of geen (zij)buren hebt, optimale privacy, maximaal comfort, luxe en ruimte in overvloed. En dat te midden van fraaie parken, de groene oevers van de Amstel rivier en the world’s finest binnen handbereik. The best of both worlds at the waterfront.

PARKEREN EN BERGING
Somerparc aan de Amstel heeft een halfverdiepte. Parkeergarage met 54 parkeerplaatsen, waarvan een aantal met elektrische laadpaal, exclusief voor bewoners. Voor de bewoners van een penthouse bestaat de mogelijkheid tot twee parkeerplaatsen. Daarbovenop hebben penthouse X en Y hier een eigen berging. Ook zijn er twee gezamenlijke stallingen voor fietsen en scooters. Dit betekent zo min mogelijk verstoring van de omgeving door geparkeerde auto’s, fietsen en scooters.

ERFPACHT
De koopsom V.O.N. is inclusief afkoop van het eeuwigdurende tijd.

SPECIFICATIES
• Zeer luxe penthouse van 245 m2
• 5e Verdieping
• Buitenruimte: twee dakterrassen van totaal ca. 63 m2. Gelegen aan beide tegenoverliggende zijdes van het penthouse. Met uitzicht over het Bella Vistapark en de Amstel
• Luxe Siematic keuken met Siemens apparatuur en een kookeiland
• Drie badkamers met (inloop)douche of bad, wastafel en twee met toilet
• Separaat toilet
• Interne bergruimte(s) en een berging in de parkeerkelder
• Vloerverwarming en -koeling door middel van een warmtepomp, waardoor het heerlijk koel is in de zomer en behaaglijk warm in de winter
• Het is mogelijk om de indeling van het penthouse aan te passen aan jouw woonwensen
• De koopsom V.O.N. is inclusief afkoop van het eeuwigdurende tijd

SOMERPARC AAN DE AMSTEL
Somerparc aan de Amstel: exclusieve penthouses, royale familiehuizen en stijlvolle appartementen Exclusief en ontspannen wonen met weids uitzicht over de Amstel en een fraai park. Dat kan in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier, dé nieuwe stadswijk tussen Amsterdam-Zuid en Oost: tussen Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. De vier ‘palazzi’ van Somerparc aan de Amstel tellen 14 luxueuze stadswoningen voor gezinnen (Town Houses), 42 stijlvolle appartementen voor urban professionals (City Apartments) en 3 exclusieve Penthouses voor wie wil leven op topniveau. Het project is helemaal afgestemd op het ‘nieuwe normaal’: de verschillende leefruimtes sluiten optimaal op elkaar aan, zodat iedereen zijn eigen (werk)plek en privacy heeft.

LUXA AAN HET WATER
Somerparc aan de Amstel bestaat uit vier aaneengeschakelde woongebouwen: Amstelgebouw I, II, III en IV. Elk gebouw heeft zijn eigen uitstraling én luxueuze entree. Dat schept een gevoel van kleinschaligheid en privacy. De Penthouses van Somerparc aan de Amstel liggen op de bovenste verdiepingen. Het gaat om riante woningen met oppervlaktes van ruim 185 tot maar liefst 258 vierkante meter en een of twee zonnige dakterrassen.

DUURZAAM
Somerparc aan de Amstel wordt een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland. De EPC ligt ruim onder nul. Dat betekent dat de installaties in en op het gebouw ongeveer net zo veel energie opwekken en terugwinnen als verbruikt wordt met de gebouw-gebonden installaties. In totaal komen ongeveer 1.000 zonnepanelen aan en op het gebouw. Met de toepassing van zonnepanelen tegen de gevel loopt Somerparc aan de Amstel voorop, want deze methode wordt nog niet veel toegepast. Om het gebouw een duurzame uitstraling te geven worden de zonnepanelen mooi verwerkt in de gevel.

ARCHITECTUUR GEINSPIREERD OP ITALIAANSE PALAZZI
Niet alleen het gevarieerde en exclusieve woningaanbod, ook de ligging maakt Somerparc aan de Amstel bijzonder. Je woont hier aan het klassieke Bella Vistapark met uitzicht over de Amstel. Nog een reden om voor dit project te kiezen: de bijzondere architectuur. Die is geïnspireerd op Italiaanse palazzi (stadsvilla’s van welgestelde Italiaanse families) en de klassieke vorm van de iconische watertoren in het park. De afwerking van de woning is elegant en van hoogwaardige materialen, denk bijvoorbeeld aan de gevel van prachtige natuursteen en een keuken en badkamer van topkwaliteit.

AMSTELKWARTIER
Wonen in dé nieuwe stadswijk Amstelkwartier. En dan is er natuurlijk nog het Amstelkwartier zelf. Een rondje hardlopen langs de Amstel, lekker varen in je sloep, uit eten met uitzicht over het water of genieten van zon en buitenlucht in het nieuwe oeverpark Somerlust. Het kan allemaal om de hoek. Ook fijne winkels, goede scholen en een jachthaven liggen op loopafstand. Een bezoek brengen aan een van de vele musea of winkels in het stadshart? Ook dat kan. Op de fiets of met de metro (station Spaklerweg) staat u in enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, Watergraafsmeer en De Pijp liggen op een steenworp afstand.

INTERESSE
Neem contact op met de makelaar voor meer info en beschikbaarheid.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-24
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
penthouse
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
245 m²
Perceeloppervlakte
3.157 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder