Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Kuiperbergweg 12 AB 1101AG Amsterdam, Amstel III deel C/D Noord

Koopprijs € 725.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 100 per m/jaar

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte op de Kuiperbergweg 12AB van 545 m V.V.O. ligt in Amsterdam Zuid-Oost op vijf minuten afstand met de auto van de Amsterdam ArenA en het winkelcentrum er omheen. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en is gelegen in een gebied waar verschillende bedrijven zich bevinden. Het exterieur van het gebouw wordt momenteel gerenoveerd en gemoderniseerd.

BESCHIKBAARHEID
Het gebouw beschikt over twee vloeren (begane grond en eerste verdieping).

OPPERVLAKTE GEBOUW
Totaal 545 m V.V.O.

Kuiperbergweg 12AB: 545 m
Begane grond: 283 m
Eerste verdieping: 260 m

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein met 5 parkeerplekken.
Huurprijs parkeren EUR 750,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

HUURPRIJS
EUR 100,- per m per jaar exclusief BTW.

KOOPPRIJS
EUR 725.000,-

AANVAARDING
Per direct
___

This business space at the Kuiperbergweg 12AB of 545 sq. m. L.F.A., is located in the South-East of Amsterdam within five minutes distance by car of the Amsterdam ArenA and the shopping centre around it. The property disposes of parking facilities and is situated in an area where different businesses are located. Currently, the exterior of the property is in renovation and modernisation.

AVAILABILITY
The property features two floors (ground floor and first floor)

SURFACE BUILDING
Total 545 sq. m. L.F.A.

Kuiperbergweg 12AB: 545 sq. m.
First floor: 283 sq. m.
First Floor: 260 sq. m.

PARKING
The building features a parking space with 5 parking spots.
Lease price for parking is EUR 750.- per parking spot per year excluding VAT.

LEASE PRICE
EUR 100.- per sq. m. per year excluding VAT.

PURCHASE PRICE
EUR 725,000.-

COMMENCEMENT
Direct available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-09-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
545 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Amstel III/Bullewijk

Bullewijk is een wijk in Amsterdam-Zuidoost en kreeg zijn naam van het gelijknamige riviertje. De wijk ontstond door ophoging van een deel van de Bullewijker en Holendrechter polder. Het gebied ligt tussen de spoorlijn Amsterdam-Utrecht, de Utrechtseweg, de Burgemeester Stramanweg en de Tafelbergweg. De Gaasperdammerweg en de Holterbergweg lopen er dwars doorheen. De wijk is in de jaren tachtig van de 20e eeuw ontworpen als industriegebied met kantoorvestigingen (ook wel Amstel III genoemd). De belangrijke en gebouwencomplexen zijn onder andere het Academisch Medisch Centrum, een vestiging van IKEA, het Atlasgebouw en de Amsterdam ArenA. Amstel III is een grootschalig werkgebied van circa 250 hectare in Amsterdam Zuidoost. Het gebied ligt tussen het winkel- en uitgaanscentrum ArenAPoort, het Academisch Medisch Centrum (AMC), de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en de A2. De gemeente wil het oostelijke kantorendeel van Amstel III geleidelijke transformeren naar een multifunctionele stadswijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.