Vorige | Volgende

Kuipersstraat 77 - 2 1074EH Amsterdam

Vraagprijs € 829.000 

Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Prachtig 4-kamer appartement met dakterras in de gewilde Pijp in Amsterdam.
Dit appartement is bij de renovatie ingenieus opnieuw ingedeeld door de slaapverdieping op de tweede verdieping te maken en op d de derde verdieping de ruime woon-eetkamer te maken. Zo is het dakterras altijd dichtbij en gaat u zo van de keuken maar n trapje op om gezellig buiten te borrelen en dineren.
Wat buitenruimte betreft is de slaapverdieping niet overgeslagen: de master bedroom achter beschikt over een ruim balkon over de breedte en de tweede slaapkamer voor heeft een Frans balkon.

Indeling:
Via het nette trappenhuis dat u maar met n andere buur deelt komt u het appartement binnen op de tweede verdieping. Entree in de hal waar alle ruimtes aan grenzen met garderobe. Aan de voorzijde twee slaapkamers, dan de wasmachinekast en er naast de badkamer. De bijna futuristisch moderne badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, breed tweepersoons wasmeubel met twee sets inbouwkranen, ingebouwde WC en een inloopdouche.
Aan de achterzijde vindt u de ouderslaapkamer met walkthrough closet. De kledingkasten zijn door een slim geplaatst wandje uit het zicht gehouden.
Tot slot kunt u vanuit deze slaapkamer middels de dubbele deuren het balkon op.

De trap in de hal brengt u naar de derde, tevens woonverdieping.
Hier is slim, naar de trap een WC geplaats zodat uw gasten niet uw badkamer in hoeven, zo blijft dat uw domein.
Aan de achterzijde vindt u de moderne keuken voorzien van Quooker, afwasmachine en ingebouwde gaspitten met een afzuigsysteem dat ook in het werkblad verwerkt zit. In de kastenwand opzij vindt u twee Miele ovens, de ijskast met diepvries en heel veel bergruimte.

In het midden van de kamer is ruimte voor een familie formaat eettafel en rond de gashaard aan de voorzijde past een grote zithoek.

Beide verdiepingen zijn voorzien van een lichtgrijze gietvloer met vloer verwarming, die per verdieping te programmeren is.

Tot slot vindt u direct boven de woonkamer het dakterras, met zijn 45 m groot een absolute verrijking van uw woongenot.
Het dakterras is voorzien van water n elektra om de planten mee te sproeien of gezellige buitenverlichting op aan te sluiten.

Kortom, een huis om zo in te trekken.

Bijzonderheden:
De woning is in 2013 met vergunning samengevoegd
Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m conform nen 2580 Meetrapport (in dossier)
Dakterras van 45 m direct boven de woonverdieping
Balkons in 2020 gerenoveerd
Eigen grond
In 2008 met vergunning gesplitst
Energielabel C

VVE:
Eigendomsaandeel: 1/4 + 1/4
Stemaandeel: 1/4 +1/4
Servicekosten per maand: ?192,=
Kasstand VVE: ? 5.771,=
Plannen voor onderhoud: De VVE overweegt het dak te vernieuwen.

English translation:

Beautiful 4-room apartment with roof terrace in the popular Pijp in Amsterdam.
This apartment has been ingeniously arranged during the renovation by making the sleeping floor on the second floor and making the spacious living-dining room on the third floor. The roof terrace is always close by and you go up only one flight of stairs from the kitchen to have a drink and dinner outside.
As far as outdoor space is concerned, the sleeping floor has not been skipped: the master bedroom at the back has a spacious balcony across the width and the second bedroom at the front has a French balcony.

Layout:
You enter the apartment on the second floor via the neater staircase that you only share with one other neighbor. Entrance into the hall where all areas adjoin with a wardrobe for coats. At the front two bedrooms, then the washing machine cabinet next to the bathroom. The almost futuristic modern bathroom has a freestanding bath, wide double washbasins with two sets of built-in taps, built-in toilet and a walk-in shower.
At the rear you will find the master bedroom with walkthrough closet. The wardrobes are kept out of sight by a cleverly placed wall.
Finally, you can access the balcony from this bedroom through the double doors.

The stairs in the hall take you to the third floor also living room.
A toilet has been placed here next to the stairs so your guests do not have to enter your bathroom, so that it remains your private domain.
At the rear you will find the modern kitchen with Quooker, dishwasher and built-in gas burners with an extraction system that is also incorporated into the worktop. In the cupboard wall on the side you will find two Miele ovens, the refrigerator with freezer and lots of storage space.

In the center of the room there is room for a family sized dining table and a large sitting area around the gas fireplace at the front.

Both floors have a light gray cast floor with under floor heating, which can be programmed per floor.

Finally, directly above the living room you will find the roof terrace, with its 45 m, an absolute enrichment of your living pleasure.
The roof terrace is equipped with water and electricity to spray the plants or to connect cozy outdoor lighting.

In short, a house to move into without any hassle.

Particularities:
The house was merged with a permit in 2013
Usable area living: 107 m in accordance with nen 2580 Measurement report (in file)
Roof terrace of 45 m directly above the living room
Balconies renovated in 2020
Own ground
Divided with permit in 2008
Energy label C.

VVE:
Share of ownership: 1/4 + 1/4
Vote share: 1/4 +1/4
Service costs per month: ? 192, =
Cash position VVE: ? 5,771
Plans for maintenance: The VVE is considering renewing the roof.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_CONSULTATION

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder