Vorige | Volgende

Labradorstroom 129 1271DE Huizen, Gooierhoofd

Vraagprijs € 645.000 

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
198 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Appartement met prachtig uitzicht en mogelijkheid voor een eigen bootligplaats.

Op misschien wel één van de meest unieke locaties in Nederland ligt op de 4e verdieping dit zeer fraaie appartement van ca. 198 m2, met vanuit veel kamers een prachtig uitzicht over het Gooimeer en/of de jachthaven. De 2 balkons, gelegen op het zuiden en het noordwesten, bieden overal een plekje om te genieten van dit bijzondere uitzicht. Door de lage raampartijen en de gunstige woonlaag heb je ook vanuit het appartement direct een blik op het reilen en zeilen in de haven.
In het souterrain bevindt zich een afgesloten ruime parkeerplaats in de afgesloten, met de lift bereikbare, parkeergarage. Een aparte bergkast op de begane grond behoort eveneens tot het appartement.
Het appartement maakt deel uit van het exclusieve complex Newport.

Indeling: prachtige ruim bemeten entree/halpartij die toegang geeft tot de verschillende vertrekken te beginnen met 2 zeer royale slaapkamers waarvan 1 met een ruime badkamer met bad, toilet, bidet en dubbele wastafel. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon met uitzicht over het Gooimeer. Vanuit de hal is nog een tweede separaat toilet bereikbaar. De derde slaapkamer is eveneens zeer ruim en heeft een eigen doucheruimte. Dubbele glazen deuren geven toegang tot de lichte woon-/eetkamer. Ook hier is een ruim balkon op het zuiden met uitzicht over de jachthaven. De dichte keuken met diverse inbouwapparatuur maken het geheel compleet.

Onze opdrachtgever heeft een eigen grote bootligplaats (14,20 5,95 mtr), zichtbaar vanuit het appartement en met recent vernieuwde steigers en damwand, die door de liefhebber bijgekocht kan worden. Vraagprijs € 55.000,-- k.k.

Een uniek appartement op een unieke locatie met een weids uitzicht dat door de seizoenen en de activiteiten elke dag weer anders is. Een bezichtiging waard!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
198 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder