Vorige | Volgende

Lanenrijk 0 ong 1384 WEESP, Weespersluis

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
157 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Het rode metselwerk, de donkere sierluiken en het Franse balkon op de verdieping zijn kenmerkend voor bouwnummer 240. Daarnaast is het torentje een ware eye-catcher en is deze woning heerlijk ruim opgezet. Zo is de woonkeuken aan de achterzijde 6 meter breed. Altijd al gedroomd van een kookeiland? Dit is je kans! De brede achterpui bevat dubbele openslaande deuren naar de tuin, die gelegen is op het westen. Achterin de tuin staat een houten schuur, handig voor fietsen, gereedschap of de kussens van de tuinset. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Op de eerste verdieping is een overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers en een badkamer aan de achterzijde voorzien van natuurlijk licht, een inloopdouche en dubbele vaste wastafel. Op de tweede verdieping is een 4e slaapkamer aan de voorzijde aanwezig. Het torentje maakt deze kamer wel heel speciaal. Verder tref je hier de technische ruimte aan t.b.v. van installaties en de wasmachine en droger. Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de poort naar het mandelige hof waar je gemakkelijk de auto kunt parkeren op je eigen parkeerplaats.

Klaar voor de toekomst

Deze woning heeft een gebruiksoppervlakte van 157,3 m2 en wordt voorzien van een individuele warmtepomp en mechanische ventilatie. Zonnepanelen zijn optioneel. Daarnaast wordt de woning opgeleverd inclusief luxe sanitair van Villeroy en Boch, tegelwerk en keuken met Siemens apparatuur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
157 m²
Inhoud
999 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder