Vorige | Volgende

Langswater 350 1069EC Amsterdam, De Punt

Vraagprijs € 220.000 

Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een mooi en licht drie-kamer hoek-appartement (ca. 61 m2) met een ruim balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw. De hele woning is voorzien van netjes afgewerkte wanden, een sfeervolle houten vloer en een keuken met inbouwapparatuur. Het betreft een praktisch ingericht appartement gelegen op de tiende verdieping in een goed onderhouden complex.

Het complex is zeer centraal gelegen binnen stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek van Tussen Meer, de Pieter Calandlaan en op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (4 min), Sloterplas (5 min), Station Lelylaan (12 min), Vondelpark (22 min) en de Zuidas (24 min). In de directe omgeving zijn alle basisvoorzieningen, zoals basisscholen, een supermarkt en postkantoor aanwezig. Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. De woning ligt verder centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Osdorpplein), openbaar vervoer (Trams 1,17), uitvalswegen (A5/A9/A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

De globale indeling is als volgt:

Centrale en besloten entree met bellentableau en een lift naar de tiende verdieping.

Bij binnenkomst tref je een hal aan met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. Het gaat om een ruim bemeten, rechthoekige kamer voorzien van een kleine inbouwkast.

Verder aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de keuken. Het gaat om een keuken met de volgende inbouwapparatuur; elektrische kookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Opvallend is de hoeveelheid opbergruimte en de prettige lichtinval door het aanwezige raam.

De ruime woonkamer is, net als de overige vertrekken, afgewerkt met een sfeervolle houten vloer. Naast de woonkamer bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kamer is rechthoekig van formaat en heeft een openslaande deur naar het balkon. Het balkon is op het zuiden en is over de gehele breedte van de woning.

Midden in het appartement bevindt zich de badkamer en het separate toilet. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Kortom: een licht en praktisch ingedeeld appartement met maar liefst tweee slaapkamers en een zonnig balkon.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1966
- Appartementsrecht
- Woonoppervlakte: ca. 61 m² (Meetrapport aanwezig)
- 2 ruime slaapkamers
- 10e verdieping met een balkon op het zuiden
- Berging in de onderbouw
- Actieve VvE, servicekosten: € 289,87 per maand
- Voorschot stookkosten: € 55,- per maand
- Erfpacht; de jaarlijkse canon is €49,17 en staat vast tot en met 2038
- Oplevering: in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder