Vorige | Volgende

Langswater 452 1069ED Amsterdam

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Nette 3-kamerwoning op de 6e verdieping met balkon op het zuiden en een vrij uitzicht. In de onderbouw bevindt zich een berging.

De indeling:

Centrale en besloten entree met bellentableau, trap en lift naar de zesde verdieping.
Op de 6e verdieping komt u het appartement binnen in de hal. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een zwart keukenblok met 4-pits inductiekookplaat, oven, magnetron en elektrische boiler.
Aan de rechterzijde ligt de ruime eerste slaapkamer, voorzien van drie vaste kasten en gelegen aan de 'koele' noordzijde van het gebouw.
Vervolgens treft u het separate toilet en de badkamer, voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting.
Aan de zuidzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer met een vaste kaste en toegang tot het balkon op het zonnige zuiden. Hier kunt u heerlijk in de zon zitten en genieten van het vrije uitzicht.
De ruime woonkamer ligt eveneens aan de achterzijde van de woning. Door de ligging op het zuiden, kent deze ruimte een zeer goede lichtinval. In de onderbouw treft u nog een bij de woning behorende berging aan.

De omgeving:

In deze buurt kunt u voor alles terecht: er staan diverse basisscholen, er is een buurtcentrum, kinderopvang, er zijn apotheken, winkels en restaurants. De bereikbaarheid is uitstekend: met fiets, bus, tram (lijn 17) of auto bent u binnen 25 minuten in het hart van Amsterdam. Ook Schiphol is met openbaar vervoer of de auto zeer goed bereikbaar, en u kunt er nog voor de deur gratis parkeren.

RecreŽren kan vlakbij huis: u fietst in minder dan tien minuten naar het mooie Sloterpark voor een wandeling of een ronde hardlopen en de Sloterplas voor diverse watersporten of een gezellig terras aan het water. Iets verderop ligt het recreatiegebied Spaarnwoude. Ook de strandjes aan het Nieuwe Meer zijn met de fiets bereikbaar.

Voor de dagelijkse boodschappen heeft u meerdere keuzes: op loopafstand liggen de winkels aan het Dijkgraafplein en Tussen Meer. Het winkelcentrum Osdorpplein ligt iets verderop en biedt een breed assortiment aan winkels, evenals winkelcentrum Akerpoort en De Dukaat aan het Ecuplein.

Wat u ook wilt weten:

- De woning wordt geleverd als lidmaatschapsrecht, uw financiering kunt u onderbrengen bij de SNS-Bank
- Gelegen op de 6e verdieping, met lift
- Woonoppervlak circa 61 m≤ (conform meetrapport)
- Woonkamer, dichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet
- Balkon op het zonnige zuiden
- Berging in de onderbouw
- Verwarming middels blokverwarming, warm water middels een boiler
- Actieve vereniging, de administratie wordt uitgevoerd door VVE NL
- De bijdrage aan de coŲperatieve flatexploitatie vereniging is momenteel Ä 289,20 per maand, dit is inclusief de stookkosten, de zakelijke lasten en de erfpachtcanon
- Oplevering in overleg
- Projectnotaris Albers en Van Tienen notarissen

Kijk op langswater.com voor informatie over: de bouw, de architecten, de plattegronden, de verenigingen, uitleg lidmaatschapsrecht versus appartementsrecht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vůůr 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, IndonesiŽ, OceaniŽ of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder