Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Lekstraat 162 1 1079EZ Amsterdam, Kromme Mijdrechtbuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

3-kamer en suite appartement op de eerste verdieping aan op een zeer gunstige ligging in de rivierenbuurt met vrije uitkijk op de Kinderdijkstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa .88m², twee slaapkamers, luxe badkamer, wasruimte en een balkon.

Locatie:
Het appartement is gelegen in de populaire Rivierenbuurt. Vanuit deze locatie bent u snel in het centrum van de stad, op de ringweg en de autosnelwegen A10 en A2. Ook de openbaar vervoer verbindingen zijn vanuit deze locatie goed (tram 25, bus 62 in de achtergelegen Rijnstraat, het treinstation Amstel station en station Rai bevinden zich op loopafstand (ca. 10 minuten). Om de hoek in de Rijnstraat vindt u alle winkels die u dagelijks nodig kan hebben
een supermarkt, slagerij, bakker en groenteboer liggen op loopafstand evenals hippe restaurants en cafés in onder andere de Scheldestraat en de bruisende wijk 'de Pijp'. Voor de nodige ontspanning kunt u in de nabije omgeving naar het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark en het Sarphatipark.
Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur (parkeren via vergunningstelsel).

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping,
Entree/hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met erker is gelegen aan de voorzijde met aangrenzend aan de achterzijde een gezellig woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoet daarmee aan de hedendaagse gebruikseisen. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een handige inbouw boekenkast (type "en suite").

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers gelegen aan de voor- & achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en dubbele wastafel. Het appartement is voorzien van een separate wasruimte en toilet.

Bijzonderheden:
- Huurprijs woning € 2.250,- per maand exclusief G/W/L
- Volledig ingericht en geheel gemeubileerd
- Sfeervolle woning
- Huurtermijn: 24 maanden
- Beschikbaar per 16-12-2019
- 2 maanden borg
- Huurprijs is inclusief digitale TV en internet
- Schoonmaak en glas bewassing is optioneel
- Roken is niet toegestaan
- Huisdieren niet toegestaan
- Zo te betrekken!

Geen woningdelers!

----------------------------------

3-room and suite apartment on the first floor in a very convenient location in the river district with a free view on the Kinderdijkstraat. The apartment has a living area of ??approximately .88m², two bedrooms, a luxurious bathroom, laundry room and a balcony.

Location:
The apartment is located in the popular Rivierenbuurt. From this location you can quickly reach the city center, the ring road and the A10 and A2 motorways. The public transport connections are also good from this location (tram 25, bus 62 in the back Rijnstraat, the Amstel train station and Rai station are within walking distance (approx. 10 minutes). Around the corner in the Rijnstraat you will find all shops that you may need daily
a supermarket, butcher shop, bakery and greengrocer are within walking distance as well as trendy restaurants and cafés in, among others, the Scheldestraat and the bustling neighborhood 'de Pijp'. For the necessary relaxation you can go to Beatrix Park, Martin Luther King Park and Sarphatipark in the nearby area.
There is always enough parking space in front of the door (parking via permit system).

Layout:
Own entrance on the first floor,
Entrance / hall with access to all rooms. The living room with bay window is located at the front with an adjacent kitchen at the rear. The kitchen is equipped with various built-in appliances and therefore meets today's usage requirements. Both the living room and the kitchen have a handy built-in bookcase ("en suite" type).

The apartment has two spacious bedrooms located at the front & rear. The bathroom has a bath with shower and double sink. The apartment has a separate laundry room and toilet.

Particularities:
- Rental price home € 2,250 per month excluding G / W / L
- Fully furnished and fully furnished
- Attractive home
- Rental period: 24 months
- Available from 16-12-2019
- 2 months deposit
- Rent includes digital TV and internet
- Cleaning and window cleaning is optional
- Smoking is not permitted
- Pets not allowed
- So involved!

No home divisors!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder