Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Liedekerkeplantsoen 52 1066WP Amsterdam, Nieuw Sloten Zuidwest

Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
115 m²

Omschrijving

Comfortabele en moderne woning met een speelse indeling, strakke afwerking en een riante leefruimte!
 
Patio woning met ook een dakterras, twee slaapkamers en een woonkamer die overloopt naar de ruime eetkeuken.
 
Mogelijkheid praktijk aan huis of derde slaapkamer.
Vrij uitzicht aan de voorzijde over een plantsoen, in een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk in Nieuw Sloten. 
 
KENMERKEN
Bouwjaar 1995
Ruim leefgedeelte, modern, strak & veel licht 
Vloerverwarming begane grond en in de badkamer
Moderne inbouwkeuken
Ruime berging 
Veel privacy in patio tuin
Zonnig dakterras
 
De woning ligt aan het mooiste stukje van Nieuw-Sloten, vlakbij het oude dorp Sloten. Een heerlijk rustige wijk met veel groen in de buurt. Op loopafstand is het natuurpark de Vrije Geer. En met de fiets ben je binnen 5 minuten in park “De Oeverlanden” (met het pontje naar het Amsterdamse Bos) en natuurpark “Vrije Geer”. De populaire Tuinen van West zijn binnen 10 fietsminuten te bereiken. 
 
Er zijn diverse basisscholen zijn op loopafstand. Uitstekende bereikbaarheid, de snelwegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich een bushalte voor de Schipholbussen en de tramhalte voor lijn 2 die binnen zeer korte tijd naar het centrum van Amsterdam rijdt. 
 
Het uitgebreide winkelcentrum Belgiëplein is op loopafstand.
 
INDELING
ENTREE
Via de voorzijde aan het autovrije plantsoen is de entree met hal. Hier is het toilet en ruimte voor een garderobe.
 
WOONKAMER
Woonkamer aan de voorzijde van de woning met uitzicht over het plantsoen. 

KEUKEN
De moderne woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en heeft plaats voor een ruime eettafel. 
 
Tussen de keuken en de woonkamer met het zitgedeelte is een ruimte naast de patio. Heerlijk licht en geeft plaats voor een bureau, werktafel, extra zitruimte etc. 
Vanuit hier is dan volop zicht op de patio tuin. 
 
BERGING
Achter de keuken, vanuit buiten bereikbaar, is een ideale ruime berging. Mocht je dat wensen, dan kan deze bij de woning betrokken worden door het plaatsen van een deur vanuit de keuken of door de muur te verwijderen. Deze is natuurlijk in te richten en te gebruiken voor kantoor of werkruimte aan huis. Dan is een aparte ingang wel weer heel ideaal. 

SLAAPKAMERS
De woning heeft 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Met een indelingswijziging zijn hier 3 slaapkamers van te maken. Handig bij een gezinsuitbreiding in de toekomst bijvoorbeeld. 
 
BADKAMER
De eveneens moderne badkamer heeft een douche, wastafel en 2e toilet. 
 
WASRUIMTE
Op de overloop op de eerste verdieping is een ruime berging met wasmachine- en droger aansluiting. 
 
DAKTERRAS
Vanuit de slaapkamer te bereiken, met vergunning van de gemeente aangelegd, heerlijk ruim en zonnig dakterras van 31 m2.
 
WOONOPPERVLAKTE
Het woonoppervlak bedraagt 111m2. Dit is exclusief de buitenruimte.
De woning is door een extern bureau ingemeten conform NEN2580. Het meetrapport is ter inzage beschikbaar. 
 
EIGENDOMSSITUATIE GROND
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, conform de Erfpacht Bepalingen van 1966. De canon is afgekocht en deze termijn eindigt op 31 augustus 2044.
Aanvraag overstap naar AB 2016 is gedaan in 2019.

De woning heeft een eigen website: liedekerkeplantsoen52.nl
  
Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-04
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
111 m²
Perceeloppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder