Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Lomanstraat 92 III 1075RH Amsterdam, Valeriusbuurt West

Vraagprijs € 965.000 k.k.

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Mooi breed en licht dubbel bovenhuis van 130 m2 met 4 slaapkamers, breed terras en spectaculair dakterras.

*Please scroll down for English version*

Het appartement is gelegen op de derde en vierde etage van een mooi pand aan de Lomanstraat. Het appartement is hooggelegen met veel lichtinval, maar toch met veel groen zowel voor als achter. Het huis kenmerkt zich door zowel originele kenmerken; kamer en-suite en originele plafonds, maar is ook voorzien van plafondspeakers, prachtige eiken parketvloer, zeer prettige indeling en veel terras.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis met entree op de 2e etage.

Derde etage: brede overloop met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer en suite met hoge plafonds, mooie originele zwarte schouwen en fraaie plafonds. Aan de straatzijde is een aparte slaap- / werkkamer. Aan de tuinzijde is de keuken. Separaat toilet via de overloop.

Vierde etage: aan de straatzijde twee slaapkamers en aan de tuinzijde nog een fijne slaapkamer. In het midden de badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en aparte douche. Via de overloop bereikt men een separaat toilet, kast met aansluitingen voor was- en droogmachines en toegang naar het brede balkon aan de achterzijde, voorzien van mooie hardhouten vloerdelen.

Via de binnentrap is het dakhuis te bereiken en het spectaculaire dakterras van circa 50 m2. Het dakterras biedt een prachtig uitzicht over de stad en is aangekleed met mooie planten. Het dakhuis heeft een kitchenette en het terras is ook voorzien van elektra en warm en koud water voor o.a. de buiten douche.

Ligging:
De Lomanstraat is een van mooiste straten van Amsterdam. Het is een brede rustige straat, gelegen in de Willemsparkbuurt in Amsterdam Oud Zuid. De straat heeft prachtige kenmerkende schuine bomenrijen (platanen) en veel parkeergelegenheid. Het Vondelpark is om de hoek. Voor al uw boodschappen kunt u naar de dichtbijgelegen supermarkten (Jumbo en Albert Heijn) en de Cornelis Schuytstraat. In de directe omgeving bevinden zich ook tal van trendy cafés en restaurants, waaronder Ron's Gastrobar, Simply Fish en café Bedier. Ook vindt u in de nabijheid het Concertgebouw, het Museumplein, de befaamde winkelstraten P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Voorzieningen zoals kinderopvang, basis- en middelbare scholen, de in aanbouw zijnde British School en sportfaciliteiten zijn op loopafstand. De ringweg A10 is vlakbij en Schiphol is te bereiken binnen 15 minuten.

Bijzonderheden.
- Eigen Grond
- Vier slaapkamers
- Woonoppervlakte 130 m2 en 43 m2 balkon en dakterras
- Speakers in het plafond
- Service kosten € 200 per maand
- Goed onderhouden pand


Magnificent 4-bedroom double apartment (approx. 130 m2) with a balcony and an amazing roof terrace.

The apartment is located on the third and fourth floor of a beautiful building in Lomanstraat. The apartment is perched with lots of light and is surrounded by trees in the front and back. The house has original features (ensuite rooms and original ceilings) and has ceiling speakers, beautiful oak parquet floor, very pleasant layout and lots of outside space.

Layout:
Shared staircase with entrance to the apartment on the 2nd floor.

Third floor: wide landing with access to all rooms. Spacious ensuite living rooms with high ceilings, original black fireplaces and beautiful ceilings. On the street side is a separate bedroom / home office. The kitchen is on the garden side. Separate toilet is accessible via the landing.

Fourth floor: spacious landing, two bedrooms on the street side and a nice bedroom on the garden side. In the middle the bathroom with bath, double sink and separate shower. A separate toilet, cupboard with connections for washing and drying machines and access to the wide balcony at the rear, with beautiful hardwood floors, can be reached via the landing.

Location: The Lomanstraat is one of the most beautiful streets in Amsterdam in the popular Oud Zuid district in Amsterdam. It is a wide and quiet street, located in the Willemsparkbuurt. The street has beautiful characteristic sloping rows of trees (plane trees) and lots of parking. The Vondelpark is at walking distance. For all your daily shopping you can go to the nearby supermarkets (Jumbo and Albert Heijn) and the Cornelis Schuytstraat nearby. There are also many trendy bars, cafes and restaurants in the immediate vicinity, including Ron's Gastrobar (one Michelin star), Simply Fish and café Bedier. You will also find the Concertgebouw, Museumplein, the famous shopping streets P.C. Hooftstraat and Van Baerlestraat. Facilities such as childcare, primary and secondary schools, the British School and sports facilities are within walking distance. The A10 ring road is nearby and Schiphol can be reached within 15 minutes.

Particularities:
- Free hold land
- Four bedrooms
- Living area 130 m2 and 43 m2 balcony and roof terrace
- Speakers in the ceiling
- Service costs € 200 per month
- Well maintained building
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 200 p/m
Aanmeldingsdatum
27-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Inhoud
461 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder