Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Lombardenstraat 5 - 34 4611VZ Bergen op Zoom, Centrum

Huurprijs € 8.050 - € 81.855

Omschrijving

Winkelcentrum De Parade maakt onderdeel uit van het hoofdwinkelgebied van Bergen op Zoom. Het omvat circa 15.220 m winkelruimte, verdeeld over 30 winkelunits op de begane grond en de eerste verdieping. Bekende huurders zijn o.a. Media Markt, Jumbo, Hema en H&M. De Lombardenstraat en de Voetboogstraat liggen in elkaars verlengde en maken onderdeel uit van Winkelcentrum De Parade. De kern Bergen op Zoom telt circa 52.000 inwoners.

OPPERVLAKTE
Units beschikbaar vanaf 46 m b.v.o.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

PARKEREN
Parkeren kan de in de parkeergarage van De Parade. Uitrijden is 24/7 mogelijk. Op koopzondagen is parkeren zelfs gratis!

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
12,- per m per jaar ex btw.
_______________________________________________________________________

Shopping center De Parade is part of the main shopping area in Bergen op Zoom. It contains approx. 15.220 sqm retail space, divided between 30 units on both the ground floor and the first floor. Famous retailers are, among others: Media Markt, Jumbo, Hema, and H&M. The Lombardenstraat and the Voetboogstraat are two connected streets and are part of De Parade. The city Bergen op Zoom has about 52.000 inhabitants.

SURFACE
Units available from 46 sqm GLA.

AVAILABILTY
To be agreed upon.

PARKING
Parking is possible in the parking garage of De Parade, which is accessible 24/7 hours. On Sundays, parking is free of charge!

LEASING PRICE
On request.

SERVICE CHARGES
12,- per sqm per year ex VAT.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
963 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder