Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Looiersgracht 124 A 1016VT Amsterdam

Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
145 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Stijlvol, zonnig en fraai verbouwd appartement van ca. 145m met LIFT, buitenruimte en garage.

* See English translation below *

Zeer centrale ligging aan de rustige Looiersgracht. Midden in de Jordaan, tussen de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht en grenzend aan de populaire 9-straatjes. Met veel winkelvoorzieningen en restaurants in de directe omgeving.

Dit appartement is door architect Jen Alkema ontworpen en getransformeerd tot een bijzonder ruimtelijke en lichte woning. De gemeenschappelijke entree heeft een natuursteenvloer en geeft toegang tot de LIFT naar de woning op de derde verdieping. De woning heeft een ruime hal met toilet en garderobe. Alle binnendeuren zijn greeploos uitgevoerd en 2.60m hoog.

Indeling:
Aan de voorzijde is een grote woonkamer met een zit- en eetgedeelte. De woonkamer is op het zuiden gelegen en vangt daardoor veel zonlicht. De zijkamer wordt gebruikt als werkkamer met twee ruime werkplekken.
Zowel woon- als werkkamer hebben een plafondhoogte van bijna 2,90m en kijken uit op de gracht.
De open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Gaggenau en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Naast de keuken is een ruime bergruimte/provisiekast.
De twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement hebben elk een eigen badkamer, waarvan de hoofdbadkamer vloerverwarming heeft, uitgevoerd in natuursteen en met luxe kranen. De masterbedroom heeft tevens een apart toilet. Beide slaapkamers hebben op maat gemaakte, plafondhoge inbouwkasten en geven toegang tot een ruim inpandige balkon. In de zomer kan op het balkon in de avondzon worden gegeten. De zijkamer bij de woonkamer is geschikt als derde slaapkamer als werkkamer
De woning heeft een bijkeuken met wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Omgeving:
Gelegen in de Jordaan, om de hoek bij de Elandsgracht en in de befaamde grachtengordel aan een rustige en lommerrijke gracht. Op loopafstand van het Leidseplein, de Stadsschouwburg, het Vondelpark, de grote musea en het Concertgebouw. In de directe omgeving zijn veel leuke horeca gelegenheden en speciaalzaken. De woning is goed bereikbaar met trams en bussen. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats onder het gebouw. Bezoek kan in de vlakbij gelegen Q-parking parkeren.

Bijzonderheden:
- Licht appartement met lift
- Luxe moderne keuken, uitgevoerd in marmer
- Prachtig uitzicht over de gracht
- Eigen parkeerplaats en berging onder het complex
- Eigen grond
- De vraagprijs voor de garage is 90.000,- kosten koper. Deze is NIET verdisconteerd in de vraagprijs
- Mogelijkheid om voor het appartement een boot af te meren.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
- De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting


Kijk voor meer informatie, de brochure en plattegronden op onze website!

----------

Elegant, sunny and beautifully remodeled apartment, ca. 145 sqm with ELEVATOR access, outdoor space and a garage.

Extremely central location on quiet Looiersgracht. At the heart of Jordaan Quarter, between Prinsengracht and Lijnbaansgracht, edging on popular 9-straatjes. With numerorus shops and restaurants in the immediate area.

This apartment was designed by architect Jen Alkema and has been transformed into an exceptionally spacious and bright home. The building's main entrance features natural stone flooring and an ELEVATOR, which will take you to the property on the third floor. The apartment has a large hall with a restroom and coat area. All interior doors are handle-free and span 2.60m tall.

Layout:
At the front is a large living room with a sitting and dining area. The living room faces south, so that it is bathed in abundant daylight. The side room is appointed as a study with two large work spaces.
The living room and the study both have ceilings of nearly 2.90m tall, and both rooms overlook the canal.
The open-plan kitchen is fitted with a range of luxury appliances of Gaggenau and features high-end finishes. Adjacent to the kitchen is a large utility room/pantry.
The two bedrooms at the rear of the apartment each have their own bathroom, of wich one with floor heating, with natural stone and luxury taps. The master bedroom also includes a separate restroom. Both bedrooms feature custom-made, floor-to-ceiling wardrobe walls and open to a large, covered balcony. During the summer months, this is a perfect spot to enjoy dinner in the evening sunshine. The side room by the living room can serve as a third bedroom or a study.
The apartment includes a utility room with a sink and the fittings for the laundry station.

Area:
Situated in Jordaan Quarter, around the corner from Elandsgracht in the world-famous canal belt, on a quiet, tree-lined canal. Within walking distance of Leidseplein, Stadsschouwburg, Vondelpark, major museums and Concertgebouw. In immediate proximity to countless eateries, bars and restaurants, as well as artisanal shops. The property is easy to reach by tram and bus. Parking is available on the private parking space in the building's garage. Visitors can park in the nearby Q-parking garage.

Specifications:
- Bright apartment with elevator access
- Luxury modern kitchen, with marble
- Stunning canal view
- Private parking space and storage unit in the building's substructure
- Freehold property
- Asking price for the garage of 90.000
- Option to dock a boat out front of the apartment building.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-01
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
145 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder