Vorige | Volgende

Magalhaensstraat 14 2 1057RV Amsterdam

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Echt een bezichtiging waard, dat durven wij zonder twijfel te zeggen over dit karakteristieke 2-kamer appartement met balkon (ca. 47 m). Daarnaast is de ligging perfect.

****English version below****

Het appartement is gelegen in de gewilde buurt op de rand van Oud-West en de Baarsjes. Het voorzieningen niveau is zeer goed. In de buurt vind je onder andere: de gezellige Ten Katemarkt, cultureel centrum 'de Hallen', de hippe Jan Pieter Heijestraat en diverse supermarkten, cafs en restaurants. Onlangs is de gracht opnieuw met groen ingericht. Aanvullend hierop vind je het nabij gelegen Erasmuspark, Vondelpark en Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid voor de deur (vergunning) en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A9, A10). Met tramlijn 7, 14 en 17 is de bereikbaarheid uitstekend (zowel voor het centrum als voor Schiphol).

Indeling:
Entree in de gemeenschappelijke hal; via het trappenhuis bereik je de 2e verdieping. Entree appartement in de hal. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken: de woonkamer, de keuken, de badkamer, en de slaapkamer. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en de cv-ketel opstelling. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement met prettig uitzicht en geeft toegang tot het balkon. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een: inloopdouche, wastafel en toilet. Dan de woonkamer, die is ruim van opzet en voorzien van veel raampartijen die een heerlijk licht gevoel creren.

Balkon:
Het balkon is gelegen op het noorden.

Kenmerken:
- appartement op de 2e verdieping;
- bouwjaar 1929;
- energielabel D;
- woonoppervlakte circa 47 m;
- 2 kamers;
- Intergas HR cv-combiketel;

Bijzonderheden:
- direct beschikbaar;
- voormalige huurwoning van De Key;
- woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- gelegen op erfpacht grond afgekocht tot 30-09-2063;
- servicekosten 179,70 per maand (professionele VvE);
- vaste projectnotaris Spier en Hazenberg.

Wij zijn enthousiast, jij ook?
Neem contact op om een afspraak te maken!

****English version****

Really worth a visit, we dare to say that without a doubt about this specific 2-room apartment with balcony (approx. 47 m). In addition, the location is perfect.

The apartment is located in the popular neighborhood on the edge of Oud-West and the Baarsjes. The level of amenities is very good. In the neighborhood you will find: the lively Ten Katemarkt, cultural center 'de Hallen', the trendy Jan Pieter Heijestraat and various supermarkets, cafes and restaurants. The canal has recently been redesigned with greenery. Additionally here you will find the nearby Erasmus Park, Vondel Park and Rembrandt Park. There is parking in front of the door (permit) and there are several roads nearby (A4, A9, A10). With tram lines 7, 14 and 17, accessibility is excellent.

Layout:
Entrance in the common hall; via the stairwell you reach the 2nd floor. Entrance apartment in the hall. The hall is the key to all rooms: the living room, the kitchen, the bathroom and the bedroom. The closed kitchen is equipped with a simple kitchen unit and the central heating boiler. The kitchen is located at the rear of the apartment with a pleasant view and gives access to the balcony. The bathroom is fully tiled and has a walk-in shower, sink and toilet. Then the living room, which is spacious and equipped with many windows that create a wonderfully light feeling.

balcony:
The balcony is located on the north.

Characteristics:
- apartment on the 2nd floor;
- year 1929;
- energy label D;
- living area approximately 47 m;
- 2 rooms;
- Intergas HR central heating combi boiler;

Particularities:
- readily available;
- former rental home of De Key;
- property is exclusively (for sale for self-occupancy or parents who buys it for their children);
- anti-speculation clause of 2 years applicable;
- located on leasehold land bought off until 30-09-2063;
- service costs 179.70 per month (professional VvE);
- extensive project notary Spier and Hazenberg.

We are excited, are you?
Contact us to make an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
47 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zon 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafes, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafs zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder