Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Mahatma Gandhistraat 26 2552PB Den Haag, Houtwijk

Huurprijs € 200 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

English version below

Zeer diepe garagebox te huur middenin de "Houtwijk" in Den Haag. Het heeft een rustige ligging middenin een woonwijk nabij het Haga ziekenhuis en de Leyweg. Geschikt als opslag of parkeerruimte.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar;
- Garagebox wordt leeg opgeleverd;
- Maatvoering: ca. 2.85m breed, 7.15m lang, doorrijhoogte 2.03/2.22m;
- Huurprijs 200,- per maand;
- Borg bedraagt 2 maanden huur.

************************************************

Very spacious garage for rent centrally in The Hague in the "Houtwijk" district. It has a quiet location in the middle of a residential area near the Haga hospital and the Leyweg. Suitable for storage or parking.

Specifics:
- Directly available;
- Garage will be delivered empty;
- Dimensions: approx. width 2.85m, length 7.15m, clearance height 2.03/2.22m;
- Rental price 200,- per month;
- Deposit 2 months rent.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder