Vorige | Volgende

Marcusstraat 17 II 1091TJ Amsterdam, Weesperzijde Midden/Zuid

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Super leuk en goed onderhouden appartement van 54 m2 op een TOP locatie om de hoek van de Weesperzijde!
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, moderne badkamer, royale slaapkamer én een balkon zowel aan de voor- als achterzijde.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1600,- per maand, exclusief gas, water en elektra, inclusief servicekosten.
Huurder dient een waarborg te stellen ter grootte van 1 maand bruto huur.

INDELING
Gemeenschappelijk trappenhuis. Eigen entree op de tweede verdieping. Ruime woonkamer met moderne open keuken en Frans balkon aan de voorzijde. De keuken is voorzien van fornuis en ijskast. Aan de achterzijde is de zeer royale slaapkamer met vaste kastenwand. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde met fraai zicht over de daktuinen. Centraal gelegen is de badkamer voorzien van wastafel, WC en douche en ligbad.

BIJZONDERHEDEN
Appartement van 54 m2
TOP locatie om de hoek van de Weesperzijde
Goed onderhouden
Royale slaapkamer
Balkon aan de voor- en achterzijde
Servicekosten € 17,50 per maand voor het elektra gebruik van de intercom/deuropener en trapverlichting
Beschikbaar per 1 maart

LIGGING
De Marcusstraat ligt om de hoek van de Weesperzijde, aan de oostelijke oever van de Amstel. Aan de kade vindt u diverse bekende cafes en restaurants, zoals Hesp, de Ysbreeker, Bam Boa, Weesper en cote Wispe, waarvan de meeste met een heerlijk terras aan het water. Vanaf hier bereikt u zo het gezellige Amsterdam Oost, De Pijp met de levendige Albert Cuypmarkt en het Centrum.
Sportfaciliteiten zoals de VondelGym en de SwimGym, maar ook Amsterdamse Roei en Zeilvereniging "De Hoop" zijn op loopafstand. Het openbaar vervoer is hier goed geregeld, in de nabije omgeving stoppen diverse trams en bussen en ook het treinstation Amstel ligt om de hoek.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amazing well maintained apartment of 54 m2 in a GREAT location around the corner from the Weesperzijde!
The apartment has a spacious living room with open kitchen, modern bathroom, spacious bedroom and a balcony at the front and rear.

RENTAL PRICE
The rental price is € 1600 per month, excluding gas, water and electricity, including service costs.
Tenant must provide a guarantee of 1 month gross rent.

LAYOUT
Common stairwell. Own entrance on the second floor. Spacious living room with modern open kitchen and French balcony at the front. The kitchen is equipped with a stove and refrigerator. At the rear is the very spacious bedroom with fixed cupboards. Here you can also find the connection for the washing machine and dryer. Through the patio doors you have access to the balcony at the rear with a beautiful view over the roof gardens. The bathroom is centrally located with a sink, toilet, shower and bathtub.

PARTICULARITIES
Apartment of 54 m2
GREAT location around the corner from the Weesperzijde
Well maintained
Generous bedroom
Balcony at the front and rear
Service costs € 17.50 per month for the electricity use of the intercom / door opener and stair lighting
Available from March 1

LOCATION
The Marcusstraat is around the corner from the Weesperzijde, on the eastern bank of the Amstel. On the quay you will find various well-known cafes and restaurants, such as Hesp, the Ysbreeker, Bam Boa, Weesper and cote Wispe, most of which have a wonderful terrace on the water. From here you can easily reach Amsterdam East, De Pijp with the lively Albert Cuyp market and the Center.
Sports facilities such as the VondelGym and the SwimGym, but also Amsterdam Rowing and Sailing Association "De Hoop" are within walking distance. Public transport is well organized here, various trams and buses stop nearby and the Amstel train station is just around the corner.

GENERAL
All information contained in this offer has been compiled by us with great care.
However, with regard to this information, we accept no liability, nor can any rights be derived from the information provided.

We would be happy to make an appointment for a viewing with you!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-07
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder