Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Meander 777 D5 1181WN Amstelveen, Stadshart

Huurprijs € 175 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Ruime garage op de begane grond van een appartementencomplex gelegen, centraal gesitueerd nabij het centrum van Amstelveen.

De garage is heeft een goede afmeting. Daarnaast een vrije hoogte van 2.47m.

Het appartementencomplex Meander , waar deze garagebox onderdeel van uitmaakt, is in 1961 gebouwd.
Uiterst centraal gelegen in het Stadshart. Het nabijgelegen busstation vormt een directe verbinding met Schiphol, Bijlmer Arena en het centrum van Amsterdam. Binnen enkele minuten is daarnaast de snelweg A9 op te rijden wat de bereikbaarheid optimaal maakt.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte: 16m2 (2,77 X 5.75).
- Per direct beschikbaar
- Geen electra aanwezig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-03
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder