Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Middel 6 1551SP Westzaan, Westzaan Noord

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
141 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
263 m²

Omschrijving

Gezien de grote interesse is het helaas niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij horen het graag als u interesse heeft, wij zullen u dan op de reservelijst plaatsen.

Uniek woonobject op eigen grond!

Met de recente afgifte van de onherroepelijke omgevingsvergunning voor de transformatie van dit bestaande bedrijfsobject bieden wij nu de unieke kans om uw woning te realiseren in een uniek gebouw.

Aan de buitenrand van Westzaan staat dit bijzondere bedrijfsgebouw welke in de jaren zeventig is gebouwd door de gemeente Zaanstad als brandmeldingspost en nu in een plan is ontwikkelt te transformeren naar een woon- en werkobject.

Het bestaande object is een één laags gebouw van ca. 22,54 m1 x 11,24 m1 met een plat dak welke in twee delen zal worden getransformeerd waarbij een deel deze woonruimte betreft en het andere deel een praktijk / kantoorruimte zal worden. Uiteraard is koop van beide delen voor wonen en werken “onder een dak” een goede mogelijkheid en een unieke kans om deze combinatie te realiseren.

Het (ver)bouwplan is ontworpen met een toevoeging van een (gebroken) zadeldak constructie, gedekt met dakpannen waardoor er op de 1e verdieping ook veel ruimte gerealiseerd kan worden. In het nieuwe ontwerp worden de gevels afgewerkt met potdeksel delen en worden er op de topgevels verticale houten delen toegepast.
Het object wordt in eerste instantie casco aangeboden zodat de inrichting en afwerking geheel naar eigen inzicht kan plaats vinden, uiteraard is de afbouw door de ontwikkelaar ook mogelijk.
De indeling van het object heeft zodoende vele mogelijkheden!

Het landelijk karakter maakt dat Westzaan een geliefd dorp is. Dankzij de vrije doorzichten over de polders, de fraaie woonhuizen en de centrale ligging is Westzaan een gewilde woon en werkomgeving De bereikbaarheid richting Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en het kustgebied is prima dankzij de snelle bereikbaarheid van de snelwegen A7, A8 en A9.

Oppervlakten en bijzonderheden:
- Bruto bouwmaat buitenwerks; ca. 11.00 x 11,00 m1
- Woonoppervlakte: NVO 155 m2 BVO 185 m2
- Perceelgrootte: conform tekening, ca. 14,50 x 17,75 = 263 m2 (bij benadering, definitief door het kadaster te bepalen)
- Gelegen op eigen grond.
- Praktijk/kantoorruimte te koop voor € 199.000 VON
- Opleverniveau: Casco.

Graag vertellen wij u meer over dit bijzondere project dus neem gerust contact met ons op!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-01-15
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
141 m²
Perceeloppervlakte
263 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder