Vorige | Volgende

Molenpad 0 ong 1431BZ Aalsmeer, Centrum

Huurprijs € 145 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Afgesloten parkeerplaats in het centrum van Aalsmeer, dicht bij het trappenhuis. De parkeergarage bevindt zich onder de supermarkten Deen en Coop, en het appartementencomplex Molenstaete.

De huurperiode is 12 maanden met mogelijk een verlenging.

Beschikbaar per direct
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-09-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder