Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Monte Viso 5 1060PE Amsterdam, De Aker West

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
152 m²

Omschrijving

*****ENGLISH TEXT BELOW*****
Een riante en lichte dijkvilla met prachtig uitzicht over groen en water, gelegen in een heerlijk rustig straatje met veel privacy, zowel binnen als buiten!
De woning kenmerkt zich door de speelse indeling en is uitermate geschikt voor beroep aan huis. Architectuur, rust en wooncomfort staan op een uitzonderlijk hoog niveau.

De woning (ca. 134 m2 incl. inpandige ruimte) heeft in de huidige situatie drie slaapkamers, een zonnige tuin op het zuidwesten en een inpandige garage (ca. 14 m2). Woonkamer met houten vloer, keuken met inbouwapparatuur, dakterras en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast bestaat er op het dakterras de mogelijkheid tot het creŽren van een vierde slaapkamer.

De woning is gelegen aan een rustige, groene en doodlopende straat, midden in de gewilde wijk De Aker. Op loopafstand van de winkels op het Ecuplein (o.a. Jumbo supermarkt) en de tramhaltes voor lijn 1 (Leidseplein) en 17 (Centraal Station). Op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (10 min), Station Lelylaan (16 min) en het Hoofddorpplein (20 min). Als u met de auto reist zit u binnen 5 minuten op de A4, A5, A9 en A10.
Deze aantrekkelijke woning ligt centraal ten opzichte van recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos). De Aker binnen Stadsdeel Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. Het openbaar parkeren is in de hele wijk gratis.

De globale indeling is als volgt:

Entree, hal met garderoberuimte, meterkast en een betegeld toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige garage, de eetkeuken en de woonkamer. De inpandige garage is verwarmd, voorzien van een raam en kan tevens worden gebruikt als kantoor-/praktijkruimte.

De lichte en royale woonkamer is afgewerkt met een sfeervolle houten vloer. Verder zijn de wanden netjes afgewerkt en is de woonkamer voorzien van een schuifdeur naar de tuin. De tuin is op het zuidwesten en biedt veel privacy. Op de aangelegde vlonder is het heerlijk relaxen. Het uitzicht over water en groen is uniek!

Schuin boven de woonkamer bevindt zich de eetkeuken. Het gaat om een afgesloten keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur; inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Opvallend is de hoeveelheid opbergruimte en de prettige lichtinval door de aanwezigheid van een raam. Vanuit het eetgedeelte heb je een prachtig uitzicht over het groen en de ringvaart.

Eerste verdieping. Via de overloop bereikt u de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim van formaat en kennen een goede lichtinval. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel, toilet en een design radiator.

Met de trap naar de tweede en tevens bovenste verdieping. Hier treft u een zeer ruime derde slaapkamer aan met aan beide kanten grote raampartijen. Op de overloop is een kastruimte aanwezig met daarin de cv-ketel. Verder is er volop ruimte voor een wasmachine/droger. Via een openslaande deur is het dakterras te bereiken. Het dakterras is ruim en is gelegen over de gehele lengte van de woning. Daarnaast bestaat er op het dakterras de mogelijkheid tot het creŽren van een vierde slaapkamer.

Kortom, een royale en sfeervolle woning met een zonnige tuin aan het water en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1995
- Energielabel: B
- Woonoppervlakte: ca. 120 m2 + 14 m2 inpandige garage
- Inpandige garage (voorzien van raam, verwarming, laminaatvloer en nette wandafwerking)
- Mogelijkheid tot creŽren van kantoor-/praktijkruimte in de inpandige garage
- Carport + ruimte voor 2 autoís op eigen terrein
- Tuin (ca. 38 m2) op het zuidwesten
- Dakterras (mogelijkheid tot het realiseren van een opbouw, 4e slaapkamer)
- Cv-ketel (Intergas HR, 2012)
- Kozijnen buitenzijde geschilderd in 2017
- Erfpacht, de canon is afgekocht t/m 31 augustus 2044
- Veel voorzieningen in de buurt
- Oplevering: in overleg
- Vrij uitzicht op water en groen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A spacious and bright dike villa with stunning views over greenery and water, situated in a lovely quiet street with lots of privacy, both inside and outside!

The house is characterized by its playful layout and is ideal for professional use at home. Architecture, tranquillity and living comfort are at an exceptionally high level.

The house (approx. 134 m2 including indoor space) currently has three bedrooms, a sunny garden facing southwest and an indoor garage (approx. 14 m2). Living room with wooden floor, kitchen with appliances, roof terrace and two parking spaces on site. In addition, on the roof terrace there is the possibility to create a fourth bedroom.

The house is located on a quiet, green and dead end street, in the middle of the popular district De Aker. Within walking distance of the shops on the Ecuplein (including Jumbo supermarket) and the tram stops for line 1 (Leidseplein) and 17 (Central Station). Within cycling distance of the Osdorpplein (10 min), Station Lelylaan (16 min) and Hoofddorpplein (20 min). If you travel by car, the A4, A5, A9 and A10 can be reached within 5 minutes.

This attractive house is centrally located for recreation (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos). The Aker within Stadsdeel Nieuw-West is valued as a socially safe, green and child-friendly neighbourhood. Public parking is free throughout the district.

The overall layout is as follows:

Entrance hall with wardrobe, meter cupboard and tiled toilet. From the hall, you have access to the garage, the kitchen and the living room. The indoor garage is heated, has a window and can also be used as an office/practice space.

The bright and spacious living room is finished with a cosy wooden floor. Furthermore, the walls are neatly finished and the living room has a sliding door to the garden. The garden is facing southwest and offers a lot of privacy. On the landscaped platform is great to relax. The view over water and green is unique!

Slightly above the living room is the kitchen. It is an enclosed kitchen with the following appliances, induction hob, extractor, microwave oven, dishwasher and a fridge / freezer. Striking is the amount of storage space and the pleasant light through the presence of a window. From the dining area, you have a beautiful view over the greenery and the ring canal.

First floor. Through the landing, you reach the two bedrooms and the bathroom. The bedrooms are spacious and have good light. The bathroom is tiled to the ceiling and equipped with a bath, shower, double washbasin, toilet and designer radiator.

With the stairs to the second and top floor. Here you will find a spacious third bedroom on both sides with large windows. On the landing is a closet containing the boiler. There is also plenty of room for a washer / dryer. Through a sliding door you can reach the roof terrace. The roof terrace is spacious and is located over the entire length of the house. In addition, there is on the roof terrace the possibility of creating a fourth bedroom.

In short, a spacious and cosy house with a sunny garden on the water and located in a child friendly neighbourhood.

Details:
- Year of construction: 1995
- Energy label: B
- Living area: approx. 120 m2 + 14 m2 indoor garage
- Indoor garage (with window, heating, laminate flooring and neat wall finish)
- Possibility to create office/practice space in the indoor garage
- Carport + space for 2 cars on site
- Garden (approx. 38 m2) facing southwest
- Roof terrace (possibility to realize a superstructure, 4th bedroom)
- Boiler (Intergas HR, 2012)
- Exterior window and window frames painted in 2017
- Leasehold, the canon is redeemed until 31 August 2044
- Many facilities nearby
- Delivery: in consultation
- Unobstructed view of water and greenery
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
152 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder