Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Mortelstraat 0 ong 1019VE Amsterdam, Bedrijvengebied Cruquiusweg

Koopsom € 1.300.000 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
200 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Aan de Cruquiusweg tegenover het groene hart van het eiland komt Cruquius 1.6. Hier ontwikkelt Amvest exclusieve Townhouses, Tiny Lofts en een parkeergarage. Ook is hier een stadssupermarkt beoogd. Het ensemble straalt een sterke eenheid uit en door slimme positionering komt alles hier samen en ervaar je toch volop privacy. Stads wonen op z’n best. De Townhouses op Cruquius bestaan uit 4 of 5 lagen en hebben een royale stadstuin. De tuin beleef je optimaal door de harmonicadeureni; een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

INDELING TOWNHOUSE PARKVIEW
Parkeer je auto op je eigen stallingsplaats in de ondergelegen parkeergarage en loop gelijk je huis binnen.

Souterrain - Op -1 heeft dit Townhouse Parkview van ca. 200 m² een souterrain met logeer- of speelkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Ook bevindt zich hier een berging met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Begane grond - Neem de trap naar boven en kom in de geweldige woonkeuken op de begane grond. Hier is ook een entree naar de straat. De woonkeuken en het souterrain zijn met een vide aan elkaar verbonden.

Eerste verdieping - De enorme living, met grote ramen en de harmonicadeuren naar de stadstuin op de eerste verdieping, is indrukwekkend. Het dakterras is ca. 35 m² en wordt opgeleverd met plantenbakken. Binnen handbereik wat te drinken uit de koelkast pakken? Op deze verdieping bevindt zich een pantry/minibar voorzien van een koelkast en spoelbak.

Tweede verdieping - Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Op de overloop is een toilet met fontein.

Derde verdieping - De master bedroom is gelegen op de derde, en tevens bovenste verdieping. Vanuit de master bedroom loop je zo het tweede dakterras (ca. 13 m²) op, welke ook op het westen is gelegen. Hier kan je heerlijk genieten van de avondzon.

Geniet jij straks van deze woning met zicht op het park, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dakterras op de 1e en 3e verdieping?

Er is ook nog een andere indeling mogelijk. Laat je inspireren!

Werken aan huis? Overweeg dan de alternatieve indeling. Je kunt het souterrain ook tot multifunctionele ruimte bestempelen en de woonkamer verplaatsen naar de begane grond. In dat laatste geval krijg je een geweldige leefkeuken met groot terras op de 1e verdieping.

BIJZONDERHEDEN
• vanuit de parkeergarage direct toegang tot de woning;
• woonoppervlakte ca. 200 m²;
• mooie vide met glazen balustrade;
• luxe keuken van Leicht met kookeiland met o.a. een Quooker en stoomoven;
• luxe badkamers van Tortu;
• royale living met pantry/minibar;
• harmonicadeuren naar de compleet afgewerkte stadstuin van ca. 35 m², gelegen op het westen;
• dakterras op de 3e verdieping van ca. 13 m² op het westen.

Genoemde koopsom is exclusief stallingsplaats voor de auto in de afgesloten garage ad € 40.000,00 v.o.n. inclusief voor 50 jaar afgekochte erfpacht.

OMGEVING
Cruquius is een levendige stadse plek, dus het spreekt voor zich dat de voorzieningen hier ook naar zijn. Toch wordt het de bewoners van Cruquius 1.6 wel heel makkelijk gemaakt. In het plan is namelijk ‘de koelkast van de wijk’ beoogd.

Aan de schitterende Entrepothaven verrijzen tal van indrukwekkende appartementen en stadswoningen. Een plek waar de rijke historie van het havengebied samensmelt met moderne luxe. De verbinding met het water staat voorop. En dit alles op nog geen tiental minuten fietsen van het centrum van Amsterdam.

Een warme zomeravond. Bootjes dobberen op het water en de stijlvolle witte gebouwen aan het water weerkaatsen de ondergaande zon. Op de brede kade slenteren mensen langs een oude spoorrails. De terrasjes van het pompengebouw in het park zitten vol. Dit is Cruquius. Een karaktervolle mix tussen oud en nieuw.

INSPIRATIE VAN DE ARCHITECT
"Elke woning is een verrassing als je er naar binnen stapt", vertelt Peter Defesche. Als architect en stedenbouwkundig ontwerper praat hij met passie over de Townhouses in Cruquius. De Townhouses van Cruquius 1.6 zullen een plek krijgen aan de Cruquiusweg tegenover het groene hart van Cruquius. Cruquius ligt als nieuwe woonwijk in Amsterdam-Oost – binnen de ring – op een dynamische locatie. Verschillende ondernemers hebben deze plek in Oost helemaal ontdekt. Samen met de bewoners die Cruquius al hun thuis mogen noemen, maakt dit van Cruquius een levendige wijk.

Je kunt je inschrijven voor deze prachtige Townhouses via de woningzoeker op de project website cruquius.nl of neem contact met ons op!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
200 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder