Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Mr. F.A. van Hallweg 148 1181ZW Amstelveen, Stadshart

Huurprijs € 1.399 per maand

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

GERENOVEERD 2/3-KAMERAPPARTEMENT TE HUUR!

In het Stadshart van Amstelveen gelegen, gestoffeerd en gemeubileerd 2/3-KAMERAPPARTEMENT.
Het appartement maakt deel uit van het goed onderhouden complex met lift en een eigen parkeerterrein aan de voorzijde. Het Stadshart kenmerkt zich door een grote diversiteit aan winkels (waaronder een grote Albert Heijn, Bijenkorf, diverse kleding- en verswinkels). Ook aan cultuur (Schouwburg Amstelveen, muziekschool, bibliotheek en kunstuitleen) en horeca (diverse cafés en restaurantjes met gezellige terrasjes op het centrale plein) ontbreekt het niet. Ook het busstation, met verbindingen in alle richtingen, is op 1 minuut loopafstand gelegen. Tevens ben je binnen 10 minuten in Amsterdam of op Schiphol.

Woonoppervlakte circa 78 m², bouwjaar circa 1960.

Indeling: Middels de eigen entree bereikt u de hal met meterkast. De binnenhal geeft vervolgens toegang tot alle vertrekken en is voorzien van een vaste kasten. Toiletruimte met fonteintje. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Door de grote raampartij is deze kamer heerlijk licht. Ruime (slaap)kamer gelegen aan de voorzijde van de woning, er zou een tweede slaapkamer kan aan de achterzijde naast de woonkamer gecreëerd worden. De keuken en de badkamer zijn gerenoveerd!

Bijzonderheden:
- De woning is gestoffeerd en gemeubileerd.
- Huurtermijn is zes maanden.
- Waarborgsom: twee maanden huur.
- Verhuur onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Huurprijs € 1.399,- per maand excl service kosten, water, elektra en bijdrage roerende zaken € 100,- per maand.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Located in the Stadshart of Amstelveen, furnished 2/3 ROOM CORNER APARTMENT on the fourth floor with a balcony facing east. The apartment is part of the well-maintained complex with elevator. The Stadshart is characterized by a large diversity of shops (including a large Albert Heijn, Bijenkorf, various clothing stores). Also there is more than enough of culture (Schouwburg Amstelveen, music, library and art) and various cafes and restaurants with terraces. Also the bus station is on one minute walking distance.

Living area approximately 78 m², year of construction 1960.

Classification: Through the private entrance you reach the hall with meter cupboard. The inner hall then gives access to all rooms and is equipped with fixed cupboards. Toilet room with hand basin. The living room is located at the rear of the house. The large windows make this room wonderfully light. Spacious (bed) room located at the front of the house, a second bedroom could be created at the rear next to the living room. The kitchen and bathroom are currently being renovated!

Particulars:
- The apartment is offered fully furnished.
- Lease term is sex months.
- Bank guarantee / deposit: two months rent.

Rental price € 1.399,- per month excluding service costs, water, electricity and movable property € 100,- per month.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Aanmeldingsdatum
14-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder