Wil je er als International zeker van zijn dat je met een betrouwbare makelaar in zee gaat, let dan op het kwaliteitslabel MVA Certified Expat Broker. Dit is de enige gecertificeerde organisatie in Nederland die zich richt op internationals die zich hier willen vestigen.

Dit exclusieve label bestaat sinds 2015 en is ontstaan uit een samenwerking van +/- 80 NVM-kantoren, die zich specialiseren in huisvesting voor internationals.

De reden om het kwaliteitslabel te ontwikkelen, is om de steeds groter wordende groep internationals te helpen bij het vinden van hun nieuwe thuis via een betrouwbare makelaar.

We kennen in onze beroepsgroep helaas voorbeelden van bureaus die zich bezig houden met huisvesting met kwalijke praktijken, zoals huurcontracten met wettelijke verboden bepalingen, het moeten pinnen van de huur en de borg pinnen bij het pinautomaat, het innen van sleutelgeld, hoge contractkosten, het niet terug betalen van de borg.

Waarom samenwerken met de MVA Certified Expat Brokers?

MVA Certified Expat Brokers zijn:

  • Gekwalificeerd, betrouwbaar en hoog opgeleid met jaarlijkse educatie;
  • Ervaren in het helpen van internationals;
  • Experts die alleen jouw belangen behartigen in een onderhandeling;
  • In staat om jou te informeren over alle plussen en minnen van een woning;
  • Lokaal bekend, zodat wij weten in welke buurt jij je thuis zult voelen;
  • Jouw persoonlijke adviseur bij het vinden van jouw nieuwe woning van start tot finish;
  • Last but not least….vloeiend in het Engels en andere talen.

De MVA Certified Expat Brokers helpen jou graag

Vind jouw droomwoning op www.mvahousing.com. Dé site waarop het actuele woonaanbod van de MVA Certified Expat Brokers te vinden is. Bij de MVA Certified Expat Brokers staat een integere en professionele dienstverlening hoog in het vaandel. Onze diensten bestaan uit het verkopen, aankopen, verhuren, aanhuren en taxeren van jouw woning.

Wil je meer weten over de Nederlandse makelaardij?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De MVA Certified Expat Brokers helpen jou graag verder.

De MVA Certified Expat Brokers zijn actief in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Delft, Den Haag, Voorhout, Leiden, Wassenaar, Haarlem en Heemstede. Daarnaast zijn we partner van IN Amsterdam, International Welcome Centre Utrecht Region en The Hague International Centre.

Expat Center Amsterdam

The Hague International Center

International Welcome Centre Utrecht Region

Voor meer informatie of om jouw MVA Certified Expat Broker in de regio Den Haag, de regio Utrecht of de regio Amsterdam te selecteren, klik je op de onderstaande knop.

Vind een MVA Certified Expat Broker