Vorige | Volgende

Nachtwachtlaan 483 1058ES Amsterdam, Rembrandtpark Zuid

Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

* Ruim appartement 124 m2 * Lift * 2 bergingen * Parkeerplaats *

Een ruim en licht 4/5 kamer appartement van ca. 124 m2 met balkon op het zuiden op de 10e verdieping met 2 bergingen en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Dit royale 5-kamerappartement heeft een ruime hal, een ruime woonkamer met half open keuken en zij/slaapkamer, vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het zuiden. Twee slaapkamers aan de westkant en een derde slaapkamer aan de zuidkant, badkamer met wastafel, bad en douche en een separaat toilet.

Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage en naast een berging in de onderbouw ook nog een tweede kleinere berging op de verdieping zelf.

Het appartement is gelegen in Rembrandt Residences, op de 10e etage. Het wooncomplex is gelegen binnen de ring aan het Rembrandtpark, op slechts enkele minuten fietsen van het Vondelpark en het centrum van Amsterdam (oa via Surinameplein en Overtoom) en is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.


De erfpacht is afgekocht tot 2094.
Servicekosten Ä 253,95 per maand exclusief Ä 94,48 voorschot stookkosten (2019)
Servicekosten parkeerplaats: Ä 18,28 per maand
Vaste Projectnotaris: Veenhof Notariaat te Amsterdam.
Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-11-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Overtoomse Veld

Twee van de Amsterdamse 'Westelijke tuinsteden', Slotervaart en haar overkoepelende wijk Overtoomse Veld werden als woonwijken gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Herontwikkeling, marketing acties en actieve lokale politieke inzet hebben een geÔntegreerde en gemeenschapsgevoel gecreŽerd. Overtoomse Veld kan worden aangeduid als een 'stadspark', aangezien het ligt in de buurt van vele recreatiegebieden zoals Rembrandtpark, Nieuwe Meer en Sloterpark. Deze parken zijn zomers vaak druk bezet met mensen die picknicken en barbecueŽn in het park. dit heeft er mede voor gezorgd dat er de afgelopen jaren steeds meer verschillende trendy eet- en drinkgelegenheden bij zijn gekomen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder