Vorige | Volgende

Narva-eiland 216 +PP 1014ZJ Amsterdam

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

** English text below **

Op een unieke locatie in de Houthavens bieden we u een stijlvol afgewerkt nieuwbouwappartement aan: Een driedubbel bovenhuis van circa 120 m² met een eigen berging en parkeerplaats.
Het appartement heeft drie goede slaapkamers, een ruime woonkamer en een woonkeuken met aangrenzend een zonnig terras met zijdeling uitzicht op het IJ. Aan de achterzijde van het complex wordt de gracht weer open gegraven nu de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.
Het nieuwbouwcomplex uit 2021 ligt op het Narva-eiland, een autoluw, groen en duurzaam eiland aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Een populaire woonomgeving nabij het Westerpark en het Centraal station.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 01-09-2068 en het erfpachtrecht is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht.

Indeling
Via de gezamenlijke entree met bellentableau gaat u met de lift naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Entree, meterkast, ruime woonkeuken met hoge plafonds (3.13 m.) en een heerlijke zonnig terras. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en een losse koelkast. Het aanrechtblad is gemaakt van kwartsiet, dat erg stevig en onderhoudsvriendelijk is. Via de vaste trap gaat u naar de derde verdieping.

Derde verdieping
De woonkamer ligt aan de achterzijde en vanwege de grote ramen is dit een fijne lichte ruimte. De slaap/werkkamer ligt aan de voorzijde. Op deze etage is nog een toilet met fonteintje en een ruime inbouwkast. Via de vaste trap gaat u naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de overloop is nog een trapkast, een wasruimte en een bergruimte met een kast waar de cv-ketel hangt.
De woning is perfect geïsoleerd en voorzien van vijf zonnepanelen. Op de vloeren liggen keramische tegels die ook doorlopen op het terras. In de gehele woning is vloerverwarming en vloerkoeling.
Onder het gebouw bevinden zich een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Narva-eiland Kavel 4C en 4G te Amsterdam telt 104 appartementen met 102 parkeerplaatsen. Het is een gezonde en actieve VvE en het professionele beheer wordt uitgevoerd door Newomij VvE Beheer.
De servicekosten voor de woning en parkeerplaats zijn € 243,79 per maand.

Bijzonderheden
• Driedubbel bovenhuis van circa 120 m² op de 4e, 3e en 2e verdieping
• Drie slaapkamers en een ruime woonkamer en woonkeuken
• Zonnig terras op het zuidoosten grenzend aan de woonkeuken
• Nieuwbouwcomplex in 2021 opgeleverd, voorzien van een lift
• Volledig geïsoleerd en lage energielasten
• Energielabel A
• 5 eigen zonnepanelen op het dak
• Vloerverwarming en vloerkoeling
• Gezonde en actieve VvE met professionele beheerder
• De servicekosten bedragen in totaal € 243,79 per maand
• Privé berging aanwezig
• Eigen parkeerplaats in onderliggende parkeergarage
• Fantastische locatie nabij het water
• De gracht aan de achterzijde wordt binnenkort weer open gegraven
• Erfpacht is afgekocht tot 01-09-2068
• Het erfpachttijdvak daarna is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht, waarbij de canon is vastgeklikt

Omgeving en bereikbaarheid
De Houthavens is een nieuwe, duurzame en autoluwe stadswijk aan het water met een centrale ligging tussen het noordelijk deel van de Spaarndammerbuurt en het IJ. Het Narva-eiland is onderdeel van een van de zeven kunstmatige eilanden in de Houthavens. Deze plek was ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu kenmerkt de buurt zich als levendige stadswijk omringt door water en groen.
Het is een kindvriendelijke buurt met diverse scholen, BSO en kinderopvang. Er zijn diverse voorzieningen zoals een zorgcentrum, sportfaciliteiten en uiteraard horecalocaties zoals Boat & Co, restaurant Karaat, Pont 13, restaurant Vessel, Bar Hout, REM restaurant. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de supermarkten op de Spaarndammerstraat.
Vanaf de Spaarndammerdijk rijdt u in tien minuten naar de ring A10 West of het Centraal Station. Met de fiets bent u eveneens snel op het Centraal Station, station Sloterdijk of in de Amsterdamse binnenstad. In de nabijheid van het Haarlemmerplein, het Westerpark en de Jordaan. Wandelen kunt u onder andere aan de oevers van het IJ of in het Houthavenpark en bij de markante Pontsteiger kunt u de pont naar de NDSM-werf in Noord te nemen.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en destijds besloten deze woning te kopen?
Wij hebben op 5 augustus 2020 de koopovereenkomst en de aanneemovereenkomst voor de bouw van onze woning getekend. De woning is opgeleverd begin 2021.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De wijk is de eerste klimaatneutrale wijk van Nederland. De woning is een herenhuis, maar dan nieuwbouw, en lijkt op een mix tussen een modern grachtenpand en Venetië. Het design van de architectuur is erg mooi. De woning staat in de gracht (wordt momenteel aangelegd), met aan de binnenkant tuintjes. De woning zit dicht tegen het IJ aan, voor extra rust en een prachtig uitzicht (ver van de autostraat die leidt naar de parkeergarage onder het huis). De woning heeft praktisch geen energiekosten (we kregen circa EUR 900 terug, en betaalden circa EUR 140 per maand). Alles is nieuw en ‘state of the art’, wat heel fijn is. De hele wijk is autoluw, maar gemakkelijk verbonden met Ring West en je bent ook zo op Centraal Station en Oost. Je loopt zo het Westerpark en het centrum in, maar zit wel op een eiland in het IJ. Een oase van rust, maar dan dus direct verbonden met het centrum. In onze ogen is deze woning één van de mooiste op het eiland en in één van de meest bijzondere wijken van Nederland.


***

At a unique location in the Houthavens, we offer you a stylishly finished new-build apartment: a triple upper house of approximately 120 m² with its own storage room and parking space.
The apartment has three good bedrooms, a spacious living room and a kitchen with an adjoining sunny terrace with a side view of the IJ. At the rear of the complex, the canal will be dug open again now that the construction work has been completed.
The new-build complex from 2021 is located on Narva Island, a low-traffic, green and sustainable island on the IJ and not far from Amsterdam's city center. A popular residential area near Westerpark and Central Station.
The leasehold has been bought off until 2068.

Layout
Via the common entrance with doorbells you take the elevator to the fourth floor.

Fourth floor
Entrance, meter cupboard, spacious kitchen with high ceilings (3.13 m.) and a lovely sunny terrace. The modern kitchen is equipped with various built-in appliances such as an induction hob, combi oven, dishwasher and separate refrigerator. The countertop is made of quartzite, which is very sturdy and easy to maintain. Via the staircase you go to the third floor.

Third floor
The living room is located at the rear and because of the large windows this is a nice light room. The bedroom / study is located at the front. On this floor is another toilet with hand basin and a spacious built-in wardrobe. Via the staircase you go to the second floor.

Second floor
Landing with access to all rooms. Two spacious bedrooms and a luxurious bathroom with a bath, walk-in shower, washbasin and toilet. On the landing is a stair cupboard, a laundry room and a storage room with a cupboard where the central heating boiler hangs.
The house is perfectly insulated and equipped with five solar panels. The floors have ceramic tiles and these tiles also extend onto the terrace. In the apartment is underfloor heating and floor cooling.
Under the building there is a private storage room and parking space in the parking garage.

Association of Owners
The Association of Owners (VvE) Narva Island Kavel 4C and 4G in Amsterdam has 104 apartments with 102 parking spaces. It is a healthy and active VvE and the professional management is carried out by Newomij VvE Beheer.
The service costs for the house and parking space are € 243.79 per month.

Particularities
• Triple upper house of approximately 120 m² on the 4th, 3rd and 2nd floor
• Three bedrooms and a spacious living room and kitchen
• Sunny terrace on the southeast adjacent to the kitchen
• New-build complex completed in 2021, equipped with a lift
• Fully insulated and low energy costs
• Energy label A
• 5 own solar panels on the roof
• Floor heating and floor cooling
• Healthy and active VvE with professional manager
• The service costs amount to a total of € 243.79 per month
• Private storage available
• Own parking space in underlying parking garage
• Fantastic location near the water
• The canal at the rear will soon be dug open again
• Long lease has been bought off until 01-09
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder