Vorige | Volgende

Nicolaas Anslijnstraat 35 1068WN Amsterdam

Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit mooie 3-kamer appartement van 80m2 is gelegen op de derde en vierde verdieping van het goed onderhouden complex ‘Meer en Vaart’. Het appartement is gelegen aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Het complex is voorzien van een viertal liften en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Vierde verdieping: U komt binnen in de hal die u toegang geeft tot de open keuken met ingebouwde afzuigkap, het eerste separate toilet voorzien van een staand closer en fonteintje en de woonkamer welke is voorzien van grote raampartijen waardoor het lichtinval optimaal is. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het op het oosten gesitueerde balkon waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend zon. De raampartijen van de keuken laten de heerlijke middag zon binnen.

Een vernieuwde houten trap leidt je tot de derde verdieping: Op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een schilderachtig uitzicht op het meer en een promenade. De andere slaapkamer kijkt uit op een skyline bevolkt met nieuwe gebouwen en een voetgangersstraat in ontwikkeling. De badkamer is voorzien van een bad met douche en een wastafel. Tevens zit de wasmachine aansluiting in de badkamer.

Het appartement beschikt tevens over een berging op de begane grond.

Ligging:
Op loopafstand van het appartement vindt u de Sloterplas, het Sloterpark waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur, het Osdorpplein met zijn vele winkels en theater de Meervaart, openbaar vervoermogelijkheden waaronder bus 69 naar Schiphol welke direct voor de deur stopt en tramlijn 1 en 17. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10).

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 99,37 en kan voor het eerst worden herzien op 1 augustus 2037. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 1937 welke zijn gewijzigd in 1955. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1964
- Appartementsrecht
- Erfpachtcanon bedraag €99,37 per jaar (vast t/m 31-07-2037)
- Servicekosten bedragen €343,14 per maand inclusief voorschot stookkosten en glasbewassing
- Woonoppervlakte ca. 80 m2
- Voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder