Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nieuwbouwprojecten

In Waterwijk Zuid kunt een kavel kopen vanaf 470 m2 tot en met 570 m2.

 • Voor deze kavels heeft de gemeente Beverwijk een aantal stedenbouwkundige voorwaarden gesteld.
Een aantal voordelen op een rijtje:
 • Over het algemeen jaren ´20 en ´30 bebouwing in de wijk
 • kindvriendelijke wijk met een groen karakter
 • Goede voorzieningen binnen bereik
Ontwerp...

Aangenaam Legmeer

1422WP Uithoorn

Aangenaam Legmeer wordt gebouwd in de langgerekte strook tussen de Bosmuis en de Koningin Maximalaan. De nieuwbouw komt tussen de bestaande bebouwing en door de ligging nabij de Koningin Maximalaan ben je zo op de A4 en de A2. Ook het dorpje De Kwakel ligt op enkele minuten fietsafstand. Fase 2 vind je aan de Noorddammerweg, precies tussen de twee gebieden met sportvelden in.

Inschrijven kan via de website!

In de nieuwe en dynamische wijk Amstelkwartier komt ada: 130 nieuwbouw huurappartementen, te midden van alles wat de Amsterdammer begeert. De Amstel, het centrum, natuurparken, recreatie en uitvalswegen. Allemaal op steenworpafstand.
Schrijf je nu in!

Amsterdam Vertical

1043CP Amsterdam

Open up your perspective
VERTICAL is een uniek woongebouw in Amsterdam Sloterdijk. Ontworpen door vijf Nederlandse toparchitecten. VERTICAL is een plek waar stad en natuur samenkomen en is ontworpen voor een volgende generatie duurzaam wonen. Met 144 woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes in zes verschillende formaten voegt VERTICAL een nieuw...

Appel Notenlaan

1185RJ Amstelveen

Kleinschalig nieuwbouwproject in een bestaande wijk. Dicht bij stadshart Amstelveen en Amsterdamse bos. 'Nul op de meter' woningen. 19 koopwoningen, verdeeld over vier types.

Wonen en Genieten. Op je eigen manier!

In Diemen, op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg ontwikkelt AM een bijzonder appartementencomplex met fascinerende huurappartementen. 

De woningen hebben diverse afmetingen, vrij uitzicht over de Weespertrekvaart, een luxeuze afwerking en zijn bovenal zeer centraal gelegen. Keuze genoeg! Lopend, fietsend of met het openbaar...

Asscherkwartier

1074HX Amsterdam

Unieke locatie in Amsterdam, gelegen in de Pijp
Het Asscherkwartier is een unieke locatie. Dankzij de combinatie van een kindvriendelijke en gemengde wijk met de dynamiek van de stad. De combinatie van historische gebouwen (het Asschergebouw en het voormalig Raadhuis van gemeente Nieuwer Amstel) en comfortabele nieuwbouwwoningen. De combinatie van de rust van een eigen tuin en...

Alle woningen onder optie! inschrijven voor de reservelijst is mogelijk via www.noorderzijde.nl

Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft maar moderner en ruimer opgezet! Kreekrijk wordt zeer energiezuinig en gasloos gebouwd!

Noorderweg ontwikkelt in Kreekrijk 41 woningen in het project Noorderzijde. Noorderzijde 1 bestaat 3 blokken met in totaal 20 rijwoningen met ruime tuinen. 

Alle woningen hebben een eigen warmtepomp en zonnepanelen waardoor...

Nog enkele woningen beschikbaar! Inschrijven mogelijk via www.noorderzijde.nl

Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft maar moderner en ruimer opgezet! Kreekrijk wordt zeer energiezuinig en gasloos gebouwd!

Noorderweg ontwikkelt in Kreekrijk 41 woningen in het project Noorderzijde. Noorderzijde 2 bestaat 21 villa's (14 twee-onder-één-kapwoningen, 6 drie-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning). 

Alle woningen hebben...

Bajes Kwartier

1096DE Amsterdam

Bajes Kwartier, groen, gezond, geïnspireerd en gelukkig wonen

Bajes Kwartier heeft de ambitie om een buurt van Amsterdam te worden, waar je groen, gezond, geïnspireerd en gelukkig woont, werkt en recreëert. Een herkenbare buurt met een sterk eigen karakter. Door nieuwe routes goed verbonden met de omgeving waardoor ook de omliggende wijken een andere oriëntatie krijgen en verbinding met...

inschrijving is gesloten

Baken van Narva

1013AT Amsterdam

BAKEN VAN NARVA
Zoals een vuurtoren de toegang van een haven aanduidt, zo markeert Baken van Narva de entree van Narva Eiland in de Amsterdamse Houthaven. Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen, 52 per blok, in verschillende grootten en typologieën verdeeld over diverse woonlagen. 

Banneplein blok 2 en 4

1034BM Amsterdam

Banneplein – de eengezinswoningen in blok 2 en 4
Na de succesvolle verkoop van de studio’s en appartementen in blok 1 en 3a en 3b start in januari 2018 hiervan de bouw.
Zeer binnenkort start ook de verkoop van de 26 bijzondere eengezinswoningen in blok 2 (13) en blok 4 (13).
De woningen zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen. De woningen worden gerealiseerd in het talud dat de...

Bataviahaven 2

8242KG Lelystad

Gloednieuwe woningen in een weidse omgevingNieuwbouwproject Bataviahaven in Lelystad is een bruisende plek met volop ruimte voor wonen, recreëren en winkelen. De vele terrasjes langs de boulevard bieden een prachtig uitzicht over het Markermeer.
Veel voorzieningen en goede bereikbaarheidBataviahaven ligt centraal en is zowel over het water als de weg goed te bereiken. De nabijheid van uitvalswegen...

Fase 2 in verkoop! Interesse? Schrijf je in op de projectwebsite.

BLOOM

1055WD Amsterdam

Wil je het laatste nieuws over renovatieproject BLOOM ontvangen? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite.

Fijne startersappartementen, riante dubbele bovenwoningen en dubbele casco benedenwoningen. Allemaal met een balkon, terras of tuin. Keuze genoeg in renovatieproject BLOOM, een indrukwekkend...

BOLD op Overhoeks

1031KV Amsterdam

Waan je in een appartement van BOLD
BOLD is een weergaloze woonplek van internationale allure, voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort! Bekijk hier alle technische snufjes!
Graag verwijzen wij naar de woningzoeker op...

Boomrijk

1361BN Almere

Stel je voor: na een lange hectische dag stap je in de auto.  Alleen al de gedachte dat je bijna thuis bent doet je direct  ontspannen. Na enige tijd zie je vanuit je ooghoek de  glooiende duinen opduiken, met daarachter het bos. Jouw bos. Even besef je weer hoe uniek dit is. Want waar in Nederland  kan je nu in zo’n mooie, boomrijke omgeving wonen? 

Bosgevoel
Je rijdt...

Boomrijk Fase 2

1361BN Almere

Stel je voor: na een lange hectische dag stap je in de auto.  Alleen al de gedachte dat je bijna thuis bent doet je direct  ontspannen. Na enige tijd zie je vanuit je ooghoek de  glooiende duinen opduiken, met daarachter het bos. Jouw bos. Even besef je weer hoe uniek dit is. Want waar in Nederland  kan je nu in zo’n mooie, boomrijke omgeving wonen? 

Bosgevoel 
Je rijdt...

Interesse? Inschrijven kan via de projectwebsite.

Brokking aan de Zaan

1521PE West-Knollendam

Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tuinieren? Of kies je liever voor een mooi terras aan het water? Een ding is duidelijk: hier geniet...

Carré - Kop West

1448LE Purmerend

Uniek stukje van Kop West

Carré maakt onderdeel uit van Kop West, hét nieuwe ontwikkelgebied van Purmerend. Het project bestaat uit verschillende bouwvelden. Carré neemt binnen Kop West een bijzondere plek in omdat het als een van de weinige in de ontwikkeling van Kop West eengezinswoningen bevat. 

En geen standaard eengezinswoningen want jij kiest o.a. zelf de...

Collectief Amsterdam

1087LH Amsterdam

VORM Collectief doet mee aan een prijsvraag in Amsterdam!
Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die een actieve rol willen spelen in de totstandkoming van hun nieuwe woning!
Het project is een project in MedeOpdrachtgeverschap. Dit betekent dat u samen met Vorm Collectief medeopdrachtgever bent en dat u voor de planomvorming al betrokken bent. U heeft dus invloed op het gebouw...

Create@Noord

1022KE Amsterdam

Toe aan de volgende stap in uw wooncarrière?

Nu Elzenhagen Noord als woongebied bijna voltooid is, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van het naastgelegen Noorderkwartier. Een nieuw deelplan binnen het ‘CAN-gebied’ (Centrum Amsterdam Noord), gelegen langs het sfeervolle water van de Elzenhagensingel en in de nabijheid van het nieuwe metrostation Noord. Noorderkwartier...

Crossover

1079RH Amsterdam

In Amsterdam Zuid, nabij station RAI en de Zuidas, ontwikkelt AM het project Crossover, een bijzonder en multifunctioneel gebouw waar wonen, werken en ondernemen centraal staan!

In het gebouw komen ruim 250 woningen, waarvan het merendeel bestaat uit sociale huurwoningen, daarnaast komen er ook circa 10 starterskoopwoningen. 

Het complex ligt binnen de ring A10, met op fietsafstand...

Betaalbaar wonen binnen de ring van Amsterdam!

Cruquius

1019AT Amsterdam

Cruquius is volop in ontwikkeling en wordt een ruimtelijke en groene plek aan het water. Bekijk het plan op de website, leer mee over de kavels en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Cruquius 1.3

 • Vier woon- en werkgebouwen met 1.500 m2 bedrijfsruimten,
 • Circa 170 vrije sector...

Cruquius 1.1

1019AT Amsterdam

Kavel 1.1 is schitterend gelegen aan de kade van Cruquius met weids uitzicht op het water en het Borneo eiland aan de overkant. De stijlvolle witte nieuwbouw is een ontwerp van Geurst & Schulze en Rijk Rietveld van Rietveld Architects uit New York. Wellicht wordt deze prachtplek vanaf medio 2017 jouw thuis.

Kavel 1.1 biedt ruimte aan 116 huurappartementen. Deze ruimtelijke en lichte...

Betaalbaar wonen binnen de ring van Amsterdam!

Cruquius 1.2

1019AT Amsterdam

Test tekst
Kavel 1.2 is schitterend gelegen aan de kade van Cruquius met weids uitzicht op het water en het Borneo eiland aan de overkant. De stijlvolle witte nieuwbouw is een ontwerp van Geurst & Schulze en Rijk Rietveld van Rietveld Architects uit New York. Wellicht wordt deze prachtplek vanaf medio 2017 jouw thuis.

Kavel 1.2 combineert huurwoningen en koopappartementen. Op deze...

Betaalbaar wonen binnen de ring van Amsterdam!

Kavel 1.2 is schitterend gelegen aan de kade van Cruquius met weids uitzicht op het water en het Borneo eiland aan de overkant. De stijlvolle witte nieuwbouw is een ontwerp van Geurst & Schulze en Rijk Rietveld van Rietveld Architects uit New York. Wellicht wordt deze prachtplek vanaf medio 2018 jouw thuis.

Kavel 1.2 combineert huurwoningen en koopappartementen. Op deze kavel worden 42...

Cruquius 2.1 A

1019VK Amsterdam

Het lichte en moderne “terrassengebouw” klimt omhoog van 7 tot 15 lagen en bepaalt daarmee de skyline van het Cruquius eiland, zonder te overheersen. 

De terrasvorm van Cruquius 2.1 A zorgt voor veel licht en buitenruimte, zodat je optimaal van de zon kan genieten. Maar daarnaast zorgt de vorm ook voor een enorme variëteit aan woningen. Er valt dus wat te kiezen!

Stadswoningen

Cruquius Sigma 2.2 B

1019AJ Amsterdam

Nieuw wonen in een appartement met karakter

In de oude Sigma-verffabriek komen 10 appartementen in drie verschillende typen. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129 m2. Altijd heb je twee slaapkamers en een loggia. De loggia’s liggen op het noorden of zuiden.

Na de renovatie zijn de appartementen comfortabel en voldoen ze in alle opzichten aan wat we in deze...

Cruquius Sigma 2.2 C

1019AJ Amsterdam

Jouw zonnige hotspot in mooi Amsterdam met uitzicht over het water

In 2.2 C Zuid komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m2. Deze toren is compleet nieuwbouw, maar refereert in architectuur wel aan de oude gebouwen in de omgeving.

Bij thuiskomst parkeer je je auto op je eigen stallingsplaats onder het gebouw of je loopt via de hoofdentree naar binnen.

Cruquius Sigma 2.2 F

1019AJ Amsterdam

Een groot huis aan het water waar je hart sneller van gaat kloppen

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op
het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Wat een bijzonder plekje
hier in Amsterdam! De huizen zijn circa 170 m2 groot en de hoekwoning telt zelfs circa 200 m2.

Je auto...

Cruquiuswerf

1019AK Amsterdam

Nieuwbouw Cruquiuswerf in Amsterdam-Oost
Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam wordt binnenkort gestart met de bouw van project Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost. Op het meest centrale punt, in de 'elleboog' van dit industriële eiland, bouwen we in een waaiervorm elegante appartementengebouwen met studio’s, vriendenwoningen, twee-,...

Cruquiuswerf

1019AK Amsterdam

Cruquiuswerf

Het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied...
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht...

Het eiland
Altijd al gedroomd van wonen aan het water? Met een eilandkavel in De Blaricummermeent, heeft u iets heel bijzonders in handen. Elke dag geniet u weer van een schitterend uitzicht en vanuit uw tuin vaart u zo het Gooimeer op. De eerste eilandkavels zijn inmiddels verkocht, maar u heeft nog een kans. Wees er snel bij, want dit is een unieke plek voor de watersportliefhebber.

Vrije kavels voor vrije vogels
In De Blaricummermeent komen ongeveer 75 vrije bouwkavels met royale afmetingen. De bouwkavels worden door de gemeente Blaricum verkocht. In de deelplannen B en D  zijn op dit moment de laatste kavels beschikbaar. Hieronder ziet u de laatste stand van zaken.

Het eiland
Altijd al gedroomd van wonen aan het water? Met...

Het dorp in aanbouw van Almere

De Boerderij

1341DG Almere

De Boerderij is ook een buurtje dat we in De Vallei ontwikkelen. Je woont hier als het ware op een boerenerf, compleet met schuren, koppenhok en hooibalen. Het is er sfeervol en vrij wonen. Nergens in een buurtje heb je zoveel water.

De plannen worden nog verder uitgewerkt, maar wat we wel weten is dat er verschillende typen huizen komen. Kopen, huren en zelfbouwen. Doordat er rondom en...

Het dorp in aanbouw van Almere

De Brouwerij

1341DG Almere

De Brouwerij is het eerste buurtje dat we in De Vallei ontwikkelen. Een buurtje met veel water. In de Brouwerij komen verschillende typen huizen. Kopen, huren en zelfbouwbouwen. Doordat er rondom en dwars door de buurt watergangen zijn, woont bijna iedereen aan het water.

De Brouwerij heeft een industrieel karakter die zie je straks terug in de huizen, de architectuur en de straten. Bijvoorbeeld...

De Cornelis

8244PB Lelystad

De Cornelis is de naam van het nieuw te realiseren appartementencomplex aan de jachthaven in Lelystad. De Cornelis bevat luxe appartementen van ongeveer 80 tot 115 m2 GBO en zijn beschikbaar vanaf circa €170.000,- v.o.n. Er is één eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage bij het appartement. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte voor bezoekers.
 
Het gebouw is markant en torent...

De Hoeve

1341CA Almere

In De Hoeve komen 40 ruime aankleedhuizen: een rijhuis, een hoekhuis, een drie-onder-een-kaphuis of een twee-onder-een-kaphuis.

De verschillende types hebben we toepasselijke namen gegeven: het hoevehuis, herenhuis, erfhuis, poorthuis, rentmeesterhuis en het dwarshuis. De indicatie van de van de prijs is vanaf ca. € 250.000,- v.o.n. En een indicatie van de oppervlakte:
- rijhuizen variëren...

6 vrijstaande huizen in de verkoop

De Houtzagerij

1341BR Almere

De Frits Zernikestraat in De Houtzagerij is een licht krommende straat waarlangs kleine rijtjes met eengezinshuizen en vrijstaande huizen staan. Gemoedelijk en heerlijk rustig. Wie hier vrijstaand woont, heeft het getroffen.

Vrijstaand wonen aan het water
De 6 vrijstaande huizen hebben allemaal een tuin en/of terras aan het water. Aan de ene kant van de straat 3 vrijstaande...

Interesse? Inschrijven kan tot 24 augustus 14:00 uur via de projectwebsite.

De Houtzagerij Laren

1251GK Laren (NH)

Het is het wachten waard geweest..

De architecten hebben de tijd genomen om voor u het beste plan te ontwerpen. Het resultaat bestaat uit 36 eengezinswoningen die ieder een sterk eigen karakter hebben, maar toch een eenheid vormen op deze prachtige locatie.
Er is aansluiting gezocht bij de beeldkwaliteit van de omgeving: rieten kappen met verspringende gootlijnen afgewisseld...

De Kleine Weelde

1424PJ De Kwakel

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.

Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete...

De Kroon

1213AL Hilversum

Waarom huren in De Kroon?

 • Ruime appartementen, vanaf ca. 50 tot 166 m2
 • Luxe keuken en fraai ingerichte badkamer
 • Één, twee of drie slaapkamers
 • Levensloopbestendige woningen
 • Vrijwel alle appartementen mét buitenruimte
 • Prognose oplevering: 4e kwartaal 2018

Interesse? Neem contact met ons op!

De Molenaer fase 2

1551GP Westzaan

In misschien wel een van de mooiste dorpen van Nederland, het pittoreske Westzaan, ligt het nieuwbouwplan De Molenaer. Schitterende woningen en appartementen, midden in het karakteristieke Zaanse veenweidegebied en omgeven door water.

Fase 1a is al enige jaren bewoond en de woningen van fase 1b zijn verkocht. De voorbereidingen voor fase 2 worden nu opgestart. Wij verwachten eind 2018 met...

De Nederzetting

1349CM Almere

Welkom in De Nederzetting!
 
Een kleinschalig en betrokken buurtje, omringd door heel veel landschap. En dat aan de rand van de Randstad.
 
De Nederzetting wordt een bijzondere plek in Almere Oosterwold waar mensen ontspannen wonen…werken(?)…. genieten…. groenten verbouwen….. en energie opwekken. Bewoners bepalen zelf hoe de buurt en hun huis er...

De Nieuwe Hendrik

1067JW Amsterdam

De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt, een levendige buurt vlakbij het Lambertus Zijlplein in Geuzenveld. Wonen met het comfort van nu in een gerenoveerd appartementengebouw ontworpen door de bekende architect Dudok. Het appartementengebouw wordt volledig onder handen genomen. Aan de voorzijde komt een nieuwe aanbouw voor de woon-/werkwoningen en de gezamenlijke entree van de woningen. 

inschrijven kan via de projectenwebsite

De Nieuwe Tuinderij Oost

1461DL Zuidoostbeemster

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de andere kant van de Purmerenderweg. De ontwikkeling van circa 300 nieuwbouwwoningen in dit deel gaat van start zodra het westelijk deel klaar is. Het aanbod zal waarschijnlijk bestaan uit rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Je kunt nu al aangeven naar welk woningtype jouw voorkeur uit gaat.

De Rapenburger

1011VK Amsterdam

Midden in de Plantagebuurt, een opvallend groene en ruim opgezette wijk, komen 28 high-end koopappartementen van 27 m² tot 86 m². Een toplocatie om te wonen: hier vind je op loopafstand gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants en leuke winkeltjes. Vele highlights als Artis, de Joodse synagoge en Hortus Botanicus liggen om de hoek.

De Rapenburger...

Inschrijving is gesloten.

Fase 2 bestaat uit 33 eengezinswoningen en 26 appartementen. De woningen hebben allemaal de architectonische uitstraling van de jaren '30 van de vorige eeuw, maar verschillen van elkaar in grootte.

Langs de Wilhelminakade komt een appartementengebouw met 26 appartementen. De appartementen zijn gesitueerd boven de entree's, bergingen en parkeergarage op de begane grond. Op de eerste...

inschrijving is gesloten

Wonen aan de Amstel, nieuwbouw op een unieke plek
Aan de Amstel in Uithoorn komt het nieuwbouwplan De Regentes. De Regentes wordt een aantrekkelijke woonbuurt op een historische locatie langs de Amstel. Het voormalige terrein van de Campinafabriek wordt getransformeerd tot een aantrekkelijke buurt in een groene en waterrijke omgeving. De Regentes biedt plaats aan uiteenlopende...

Inschrijving is gesloten.

Fase 2 bestaat uit 33 eengezinswoningen en 26 appartementen. De woningen hebben allemaal de architectonische uitstraling van de jaren '30 van de vorige eeuw, maar verschillen van elkaar in grootte.

De woningen in Blok 10 omvatten een volledig woonprogramma op de begane grond. Dat wil zeggen dat zich hier de woonkamer en keuken bevinden, maar ook de slaapkamer en badkamer. Op de eerste...

De Rietkraag

1424AW De Kwakel

De Rietkraag
Naast sportpark KDO en achter de Ringdijk en de Vuurlijn in De Kwakel (gemeente Uithoorn) realiseert VORM Ontwikkeling BV het project ‘De Rietkraag’. 

Het project zal naar verwachting in September 2018 in verkoop gaan.

Het project bestaat uit 42 nieuwbouwwoningen en omvat de volgende woningtypes:

...

10 minuten van hartje Amsterdam

Heerlijk rustig en kindvriendelijk wonen en toch dichtbij alle nodige voorzieningen. De Slingertuin bevindt zich op loop- en fietsafstand van het dorpscentrum van Badhoevedorp en bent u met de auto binnen 10 a 15 minuten in het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem. Ook aan het openbaar vervoer ontbreekt het niet in de groene parel van de Haarlemmermeer.
 
De Slingertuin...

De Stadstuinen

Wonen in Kop West
De nieuwbouwwijk Kop West is de verbindende schakel tussen de historische binnenstad van Purmerend en de jonge woonwijk Weidevenne. Kop West is centraal gelegen ten opzichte van de dagelijkse voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisscholen en kinderopvang. Ook op cultureel gebied en qua horecagelegenheden komt...

De Vaart

1448JJ Purmerend

Wonen met vrij uitzicht op het kanaal
In de geliefde wijk Weidevenne in Purmerend, aan de oever van het Noordhollandsch Kanaal, wordt het appartementengebouw De Vaart gerealiseerd door BPD en KBK Bouw. Een transparant complex met 30 ruime koopappartementen, allemaal met een ruim terras. Je woont hier met fraai uitzicht, op loopafstand van het historische centrum van Purmerend.

De Verbinding Amsterdam

1015VM Amsterdam

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt ‘De Verbinding’.De Verbinding bestaat uit 36 unieke stadswoningen met de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Daarnaast komen er 44 huurappartementen in diverse prijsklassen. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. Duurzaam wonen in de stad met...

De Vonderij

1361CC Almere

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa ?325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met...

In ZandPoort in Olympiakwartier West geniet je van het stadse wonen én van het glooiende duinlandschap in één. Hier is bewust omgaan met energie de standaard. Wonen voor iedereen; van huur tot koop en van rijwoning, twee-onder-één-kap tot het zelf bouwen van je droomhuis. Net voor de brug over het IJmeer, woon je in ZandPoort overal dichtbij. Ga op pas naar het strand en het bos. Winkels, (sport)voorzieningen,...

verhuur start najaar 2018

De Werf fase 2

1033SC Amsterdam

Wonen op de NDSM werf, binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam met pontje, fiets of auto en winkels en horeca in de buurt. Iets voor jou? Midden op de NDSM werf in Amsterdam Noord bouwen we aan De Werf. Zes verschillende woonblokken, met elk een eigen karakter. Verschillende type woningen, waaronder 2-, en 3-kamerappartementen, lofts, penthouses en maisonnettes. Met woonoppervlaktes van ca.

De Werf te Amsterdam

1033SC Amsterdam

De NDSM Werf, vroeger Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij, was tot 1979 actief in Amsterdam Noord. Het gebied ademt nog steeds het rauwe, stoere werfgevoel. Het ligt aan de andere kant van het IJ, vanuit het centrum gezien. Klaar om getransformeerd te worden tot een unieke, levendige woonlocatie.

Wonen aan het water. Binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam met pontje,...

De Witte Vos

1551EB Westzaan

Heerlijk rustig wonen in een ruime eengezinswoning met tuin aan vaarwater op een steenworp afstand van Amsterdam? Dat is project De Witte Vos in Westzaan.
 
In het zuidelijk deel van Westzaan worden 12 eengezinswoningen met drie slaapkamers gerealiseerd. De woningen staan aan een doodlopend straatje, dus je hebt geen doorgaand verkeer voor de deur. De auto parkeer je op eigen terrein.

Interesse? Inschrijven kan via de projectwebsite.

DOK 1

1975BE IJmuiden

DOK 1 is op dit moment in voorbereiding. Dit blok bestaat naar verwachting uit ongeveer 90 appartementen en ligt op de kop van de Kanaalstraat, Ericssonstraat en het Sluisplein. De impressie geeft een beeld van hoe het gebouw er ongeveer uit kan komen te zien.

Het is nog niet bekend wanneer de appartementen in verkoop gaan. Meld je aan via de

DOK 12

1975BS IJmuiden

Het appartementengebouw van DOK 12 bestaat uit 32 appartementen verdeeld over 10 verdiepingen. De 10 koopappartementen bevinden zich op de zesde tot en met de tiende verdieping. De grootte van de appartementen ligt tussen de 65 m² en 126 m². Het penthouse ligt op de negende en tiende verdieping en heeft een woonoppervlak van ongeveer 240 m². De start verkoopdatum is nog niet bekend....

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De locatie
De locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.

Stedenbouw en architectuurstijl
Kenmerkend...

Elzenhove

2136LB Zwaanshoek

Het landschappelijke karakter van de Haarlemmer­meerpolder vormde dé inspiratiebron voor het ontwerp van de Elzenhove. Het geeft de villa dat unieke en karakteristieke karakter. Verder is de verkaveling zo opgezet dat het hof wordt omsloten door elzensingels. Achter deze singels, het water en de rietkragen kun jij straks heerlijk ontspannen.

Elzenhove wordt ontsloten door twee bruggen over...

inschrijving is gesloten

En Bloc fase 2

1014ZG Amsterdam

Inschrijven kan via de projectenwebsite!

En Bloc – Spelen met blokken

In de Amsterdamse Houthaven wordt het bijzondere nieuwbouwproject En Bloc ontwikkeld. Het gebouw bestaat uit 166 ‘units’, die verdeeld over 6 verdiepingen tot 67 woningen zijn gekoppeld. Hoe komt dat gebouw er uit te zien? Het ontwerp van de gevel is inmiddels afgerond met de huidige...

Aanbod huurappartementen Floor aan de Wibautstraat
In Floor aan de Wibautstraat zijn 162 vrije sector huurappartementen gerealiseerd, verdeeld over 8 woonlagen. Het gebouw telt 9 verdiepingen. Op de begane grond tref je de entree en Albert Heijn. Voor je auto en fiets is altijd een plek, want onder het gebouw is...

Gare du nord

1022LA Amsterdam

Het stationsgebied vormt het hart van Centrumgebied Amsterdam Noord. Het stationsgebied grenst aan Elzenhagen Zuid. In Elzenhagen Noord zijn de afgelopen jaren vooral grondgebonden woningen gerealiseerd. Het Noorderkwartier met zelfbouwkavels en co-creatie, ligt aan de noordkant van het stationsgebied. Aan de oostzijde ligt het winkelcentrum Buikslotermeerplein.
 
Gare du nord ligt aan de...

Interesse? Maak een afspraak op de projectwebsite!

De wijk Jol Parkeiland wordt omringd door veel water en groen. Jol Parkeiland staat bekend als een wijk met een kwalitatief hoogwaardig woonomgeving: u woont zowel centraal als middenin het groen. De wijk ligt op fietsafstand van het centrum en de kust. Op loopafstand vindt u een klein winkelcentrum.

Interesse? Maak een afspraak op de projectwebsite!

Interesse? Maak een afspraak op de projectwebsite!

In de woonwijk Schoener-West is een aantal kavels te koop met anatrekkelijke vaste kavelprijzen. Schoener-West is een fraaie, kleinschalige en bovenal groene woonwijk wat direct grenst aan he Havendiep. Bijzonder aan deze wijk is de moderne eigentijdse uitstraling van de reeds gebouwde woningen. De woningen hebben frisse kleuren en zijn gebouwd van diverse materialen: hierdoor heeft u een grote keuze...

Interesse? Maak een afspraak op de projectwebsite!

Warande is de jongste wijk van Lelystad en ligt midden in de natuur. Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. De wijk wordt vaak ook in een adem met de Nieuwe Wildernis genoemd, omdat de succesvolle gelijknamige natuurdocumentaire in de nabije omgeving is opgenomen. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende...

HanzePark is een nieuwe woonwijk in Lelystad. Ten westen van het station, vlakbij het levendige stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt.

In Hanzepark Lelystad worden de laatste zes twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd, type Wouwer en Obrecht. De woningen worden gebouwd aan de Kolbergstraat. Een ruime straat met mooie beplanting...

Interesse? Inschrijven kan tot 27 juni 18:00 uur via de projectwebsite.

HAUT fase 1

1096BA Amsterdam

De verkoop van fase 1 is gestart op 7 juni 2018. Inschrijven voor een woning kan via uw persoonlijke HAUT-account tot 27 juni 18.00 uur. Heeft u een nog geen account aangemaakt, vul dan hier uw gegevens in. Of neem contact op met de makelaar. 

HAUT AAN DE AMSTEL

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds.

Inschrijving is gesloten

Heemsuite

1962BA Heemskerk

Luxe wonen nabij het centrum van Heemskerk Nieuwbouwproject 'Heemsuite' ligt aan de rand van het bruisende dorpscentrum van Heemskerk. In het gezellige dorpscentrum vind je veel winkels, supermarkten, terrasjes en cafés. Op vrijdagen struin je voor een bloemetje of vers broodje over de markt.

Uitwaaien op het strand? Door de duinen is het Heemskerkse strand zo op de fiets te bereiken.

Herman Heijermanslaan

1948DK Beverwijk

Aan de Herman Heijermanslaan wordt de laatse fase van waterwijk in de Broekpolder gerealiseerd. Hier komen ca 24 zeer royale twee-onder-één-kap woningen in de architectuur van de nieuwe Haagse school. Daarnaast wordt er op de hoek één bijzondere vrijstaande woning ontwikkeld. De woningen zijn alle gelegen op een ruim perceel met zuid-oost bezonning en beschikken standaard over een garage/berging en...

Aan de Herman Heijermanslaan wordt de laatse fase van waterwijk in de Broekpolder gerealiseerd. Hier komen ca 24 zeer royale twee-onder-één-kap woningen in de architectuur van de nieuwe Haagse school. Daarnaast wordt er op de hoek één bijzondere vrijstaande woning ontwikkeld. De woningen zijn alle gelegen op een ruim perceel met zuid-oost bezonning en beschikken standaard over een garage/berging en...

Het Dorp

1171HZ Badhoevedorp

Badhoevedorp wordt in de nabije toekomst verbeterd, want de A9 die nu dwars door het dorp loopt is omgelegd en ligt inmiddels aan de zuidkant van het dorp. De oude A9 wordt in 2018/2019 verwijderd uit het dorp. Hierdoor wordt de bereikbaarheid van Badhoevedorp beter, maar vooral de leefbaarheid van het dorp. Deze unieke kans wordt gebruikt om het woongenot aan de zuidkant van Amsterdam te vergroten.

Het Gemaalhuis

2132HD Hoofddorp

Timpaan ontwikkelt op loopafstand van het stadshart in Hoofddorp een nieuwe woonwijk: Het Gemaalhuis. Op deze nieuwe woningbouwlocatie komt een gevarieerde mix van 84 woningen: 30 eengezins koopwoningen, 40 (vrije sector) huur- en 14 koopappartementen. 

De verkoop is op 16 april gestart. De inschrijving is gesloten en alle woningen staan onder optie. Heeft u belangstelling voor (één van)...

Het dorp in aanbouw van Almere

Het Laar

1341CB Almere

** Op donderdag 21 juni om 18 uur start de vrije verkoop in de informatieschuur van Nobelhorst**
Update: voorafgaand aan de start van de verkoop is een VIP traject geweest. Vanuit dit VIP traject zijn 5 van de 6 Boshuizen onder optie. Er is nog 1 Boshuis helemaal vrij. Dit betekent dus niet dat je geen kans meer maakt. Het kan goed zijn dat er Boshuizen vrij komen als...

Het dorp van Almere

Het Landgoed

1341CH Almere

Nobelhorst is een dorp. Elke buurt vertelt zijn eigen verhaal. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwbuurt. Om het verhaal van de buurt te vertellen vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet.

Op Het Landgoed verwijzen het Landhuis, het Poortwachtershuis, het Brugwachtershuis, de Stallen, de Orangerie, de Wagenmakerij,...

inschrijving is gesloten

Hof van Spartaan

1061AZ Amsterdam

Wonen in Laan van Spartaan 
Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam! 

Sportief en groen 
In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan...

inschrijving is gesloten

Wonen in Laan van Spartaan 
Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam! 

Sportief en groen 
In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan...

Huren in De Lofts

1096BA Amsterdam

De Lofts bestaat uit 212 appartementen verdeeld over zeven verdiepingen. De appartementen zijn compact en slim opgebouwde twee-kamer-appartementen of studio's van gemiddeld 32 m2 gbo, waardoor je de ruimte optimaal kan benutten. Het gebouw krijgt een internationaal karakter door de raampartijen in de gevel die zijn geïnspireerd door New Yorkse lofts. 

Er zijn vier verschillende types...

Klaasje Zevenster - Inschrijving gesloten!

Klaasje

1183NK Amstelveen

De inschrijving voor de 57 luxe appartementen in Klaasje Zevenster is gesloten! Ben je te laat maar heb je wel interesse in een appartement? Neem dan contact met ons op. Wij zetten je op de reservelijst voor het bouwnummer van jouw voorkeur. 

Klaasje: groen én centraal

Nog enkele appartementen beschikbaar!

 • 2- en 3-kamerappartementen
 • Woonoppervlakte van ca. 54-79 m²
 • Luxe keuken met inbouwapparatuur
 • Comfortabele badkamer
 • Met balkon
 • Huurprijs vanaf € 850
 • zorgindicatie vereist
 • Prognose oplevering: november 2017
Wonen in een luxe levensloopbestendige woning, op korte afstand van dagelijkse voorzieningen? Dat kan vanaf dit late najaar...

Klein Where fase 2

1441ZM Purmerend

Klein Where is een kleinschalig nieuwbouwproject nabij het centrum van Purmerend. Op dit voormalig bedrijventerrein komen ca 125 woningen in een grote verscheidenheid aan types. De locatie ligt aan de Purmerweg en wordt aan 3 zijden omsloten door water.

De eerste fase van Klein Where bestaat uit 58 woningen en is in december 2017 in aanbouw genomen.  Nu is het de beurt aan de tweede fase...

KleinWhere

1441ZM Purmerend

Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gemeente Purmerend  Klein Where.
Klein Where ligt op een steenworp afstand van de...

Landgoed Wickevoort

2142ED Cruquius

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal , zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort...

Lanenrijk 1A

1382MH Weesp

Ooit was Weesp het buiten van Amsterdam. Nu is Weespersluis het buiten van Weesp! Lanenrijk is ruim opgezet, een buurt met brede, statige lanen en singels en dubbele bomenrijen.

De gehanteerde 'Fin de siècle' stijl dateert uit de het tijdperk rond de wisseling van de negentiende naar de twintigste eeuw, een stijl die je langs de Vecht veel treft. Kenmerkend zijn de rijk gedecoreerde...

Lanenrijk 1B

1384AJ Weesp

Het nieuwbouwproject Lanenrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Van dit groene en waterrijke gebied wordt slechts een derde deel bebouwd zodat er meer dan genoeg ruimte overblijft voor de natuur.
 
Alle 25 droomhuizen zijn gebouwd in ‘fin de siècle’ stijl met unieke rijk gedecoreerde gevels. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben...

Larense Veld

1359KM Almere

In de dorpse sfeer van Almere Haven, midden in het groen verrijst een nieuw woonwijkje: Larense Veld.
In Larense Veld ontwikkelt VOF de Vijfde Stad, een samenwerking van Ballast Nedam Development en AM, 51 koopwoningen bestaande uit 35 extra ruime rij-/hoekwoningen en 16 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig.

In Larense Veld woont u aan een...

LarensHart

1251MC Laren (NH)

Op een unieke locatie in de luwte van het bruisende hart van Laren komen 12 exclusieve nieuwbouw appartementen in 2 luxe woongebouwen. De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte van ca. 129 tot ca. 135 m2, een riante buitenruimte en een ondergrondse parkeergarage, komen in het Pastoor Hendrikspark, op steenworpafstand van het centrum van Laren. 

Wilt u graag wonen in het...

Life

1014ZJ Amsterdam

Beschikbaarheid koopappartementen Life
In Life zijn er nog enkele luxe woningen/appartementen te koop:

 • Enorm grote KADEwoningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. U kunt deze...

Lisserbroek

2165BC Lisserbroek

Lisserbroek, een pittoresk dorp in de Haarlemmermeer en op korte afstand van Amsterdam, Den Haag en het recreatiegebied Kagerplassen, is een uitgelezen woonlocatie voor mensen die ruim en groen willen wonen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik.
In de gebiedsuitwerking Haarlemmermeer/Bollenstreek is het plan opgenomen in Lisserbroek circa twee- tot drieduizend woningen te ontwikkelen.

Lofthoeve

1349CD Almere

Lofthoeve is een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen. 

Kijk voor de brochure, tekeningen, prijslijst en technische omschrijving op de website van de makelaar. 

Oosterwold is het nieuwe, spannende, groene buitengebied bij de Vogelweg in Almere Hout. Hier schrijft niet de overheid voor hoe de woningen moeten worden, maar krijgen initiatieven ruim baan. Vanwege de regels...

interesse schrijf nu in

Louis Davids Kwartier

2042VK Zandvoort

Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typerende dakkapellen.

AM heeft dit project samen met de potentiële kopers ontwikkeld.

Mi Oso

1104NB Amsterdam

Wonen in de warmste buurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzonder nieuwbouwhuis in Amsterdam? Dan zit je bij Mi Oso helemaal goed. Mi Oso wordt namelijk de warmste buurt van Amsterdam. Dit nieuwbouwproject in stadsdeel Zuidoost bestaat uit 42 bijzondere koophuizen en 84 huurappartementen. Uniek zijn de gezellige veranda’s en de tropische...

Narva Eiland West

1013CZ Amsterdam

De bouw is gestart én nog enkele herenhuizen te koop!!!!

Heb je een vraag? Bel, SMS óf Whatsapp met onze Verkoopmanager Eric van Oversteeg, tel.nr. 0653418275


Narva Eiland West
Narva Eiland West is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal appartementengebouw met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in...

Nieuw Amsterdams Wonen

1013AX Amsterdam

De bouw is gestart, bekijk de nog beschikbare woningtypen!!!!

Heb je een vraag? Bel, SMS óf Whatsapp met onze Verkoopmanager Eric van Oversteeg, tel.nr. 0653418275


Nieuw Amsterdams Wonen
Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen (NAW) in de prachtige Houthaven. De verkoop van NAW is van...

Oostzijderpark

1508EA Zaandam

Oostzijderpark is niet zomaar een nieuwbouwproject in Zaandam. Dit wordt een levendige wijk. Een wijk waar stedelijkheid, ruimte, comfort én bereikbaarheid samenkomen. Het is 5 minuten fietsen van het centrum van Zaamdam. 20 minuten treinen naar Amsterdam. De rijkdom van wonen in de stad, maar het heerlijke landschap van Noord-Holland en de Zaan in je achtertuin.

Locatie

Interesse? Meld je aan via de website!

Pakhuis aan de Zaan

1506EJ Zaandam

Wonen in een pakhuis aan de oever van De Zaan

Langs de rivier De Zaan in Zaandam realiseert BPD 6 prachtige nieuwbouwwoningen in het plan 'Pakhuis aan de Zaan': 2 rijwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen op ruime kavels en hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Woon jij binnenkort op deze mooie plek in de Zaanstreek? 

Over...

Aan de rand van het groene en elegante Park Frankendael komen zesenzeventig eengezinswoningen en vier appartementen. De helft hiervan komt in de vrije verkoop. Huizen met karakter, een eigen tuin én een grote gemeenschappelijke binnentuin. Park Jeruzalem is een plek met historie. De architect van Park Jeruzalem, Heren 5 architecten, liet zich inspireren door de kenmerkende stijl van de Amsterdamse...

Park Quatrebras

Badhoevedorp

Park Quatrebras in Badhoevedorp

Na vele jaren van voorbereiding komt het moment steeds dichterbij dat AM de verkoop start van de eerste woningen in Park Quatrebras in Badhoevedorp.
Op www.wijbadhoevedorp.nl kunt u lezen wat Badhoevedorp zo aantrekkelijk maakt als dorp om te wonen. Badhoevedorp zal zich de komende tijd verder...

Parktorens

2037EB Haarlem

Haarlem Nieuw-Zuid
In het totaal nieuw te ontwikkelen deel van Haarlem, genaamd Haarlem Nieuw-Zuid, staat veel te gebeuren. Naast de twee reeds gerealiseerde woontorens Tango en Twister, zal onder andere het Aziëpark én het naastgelegen winkelcentrum een complete metamorfose ondergaan. En er staat nog meer te gebeuren.
In het Aziëpark zullen namelijk nog twee prachtige torens,...

Parkwijk

8224GG Lelystad

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad biedt straks met 159 woningen veel keuzevrijheid en mogelijkheden. Zowel huur als koopwoningen en van eengezinswoningen tot appartementen. 6 september 2018 start de verkoop van de eerste 23  Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) woningen. Hierbij heb je als koper zelf de keuze in...

Inschrijven kan op de projectenwebsite!

Pier2 fase 4

1014ZE Amsterdam

De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad. Een prachtige eilandenwijk, een eilandenrijk!

In fase 4 op Pier2 komen 10 woningen in 2 verschillende typen. Bij elk woningtype zijn diverse indelingsvarianten...

Plantage 11

1111RH Diemen

Plantage 11 bevindt zich in het groene en kindvriendelijke Plantage De Sniep in Diemen. Hier vindt u de rust en ruimte die u nodig heeft voor u en uw gezin en dat vlakbij Amsterdam. Plantage 11 bestaat uit diverse rijwoningen en twee-onder-éénkapwoningen gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Omringd door groen en water hebben de ruime woningen een ideale ligging. Ook de bereikbaarheid is uitstekend.

Pontkade

1033WB Amsterdam

 • Start bouw februari 2018
 • Start verkoop medio 2018
 • Verwacht aantal woningen 108
 • Appartementen, Lofts, Penthouses

Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een district voor stadspioniers. Waar je de kans krijgt om te wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Op...

Porseleinhaven Fase 1

1231ND Loosdrecht

Nu in verkoop, fase 1 met 7 appartementen en 4 pakhuizen!

De Porseleinhaven is het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht. Op deze prachtige plek vindt u straks 14 appartementen, 23 pakhuizen en ruimte voor winkels en horeca.
Het wordt een levendig dorpscentrum aan het water, middenin een uniek stukje Nederland.

Appartementen

 • In...

Porseleinhaven, fase 2

1231NG Loosdrecht

Midden in het hart van Oud Loosdrecht wordt het nieuwe dorpscentrum gebouwd : De Porseleinhaven. Op deze unieke locatie aan het water komen in totaal 14 appartementen, 23 pakhuizen en er is ruimte voor winkels en horeca.

De tweede fase bestaat uit 8 sfeervolle en ruime pakhuizen. Alle woningen beschikkken over mooie buitenruimtes en zijn gelegen in de gezellige nieuwe haven. Een prachtige...

Residence Vijverpark

2051BC Overveen

Het Marinehospitaalterrein te Overveen Thuiskomen in een groene oase van rust en ruimte. De monumentale bomen en slingerende waterpartijen bezorgen de woonbuurt een parkachtig karakter. Hier vindt u de rust en ruimte, de voorzieningen van het dorp, goede scholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen om de hoek en de voordelen van de grote stad binnen handbereik.

Het terrein van het...

San Francisco

1361BG Almere

Lucht, licht en luxe, dat is wat San Francisco uitstraalt. Schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Hier woon je breeduit, in een luxueus appartement inclusief ruim terras en een oogverblindend uitzicht. Life on the beach, op een exclusieve plek in Nederland.

Alles in de buurt

Wonen in San Francisco heeft veel voordelen.

Schoterkwartier

2022ZA Haarlem

AM ontwikkelt aan en nabij het Spaarne in Haarlem-noord een project met eengezinswoningen en appartementen. Heeft u hierin interesse en wilt u meedenken en op de hoogte gehouden worden? Meld u zich dan aan als geïnteresseerde op www.schoterkwartier.nl! U hoeft dan niets te missen!

Sint Jacob

1018DH Amsterdam

Waarom huren in Sint Jacob?

 • Toplocatie in hartje Amsterdam
 • Unieke vernieuwbouw
 • Twee, drie- vier- en vijfkamerappartementen
 • Woonoppervlakte ca. 58 t/m 147m²
 • Complete keuken en luxe badkamer
 • Prognose oplevering voorjaar 2021

Sloterdijk Centrum

1043EB Amsterdam

Sloterdijk Centrum zoekt stoere ondernemers en bewoners!
Het gebied rond station Sloterdijk transformeert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. De komende jaren komen hier 1.500 woningen voor verschillende doelgroepen bij en het aantal mogelijke woningen in Sloterdijk zal verder worden uitgebreid naar circa 7.500 woningen. In 2017 zijn de eerste...

Sluishuis

1086VD Amsterdam

Sluishuis wordt hét nieuwe architectonische landmark van Amsterdam en een juweel voor stadsdeel IJburg. Vanuit iedere kijkhoek lijkt er straks een ander gebouw te verrijzen. De ontwikkeling doet recht aan de schoonheid van het omringende water. Sluishuis komt namelijk aan Steigereiland-Noord en ligt direct in het IJ. Het bakent de grens af tussen het stedelijke karakter van binnenstad en havengebied...

Solivita

1183NM Amsterdam

Wat maakt dat u zich fijn voelt in en om uw huis? Leuke buren? Een gevoel van veiligheid? Leven in de wetenschap dat er (in de toekomst) zorg binnen handbereik is? Levendigheid? Allemaal heel logisch! De vraag is alleen, waar vindt u zo’n huis zonder de hoofdprijs te betalen?
Misschien dat wij het antwoord voor u hebben; ‘Solivita’. In Solivita komen mooie, betaalbare appartementen. Maar nog belangrijker,...

Somerparc

Amsterdam

SomerParc, coming home at the park.

De toplocatie direct aan het prachtige Park Somerlust langs de Amstel. De bijzonder fraaie architectuur, geïnspireerd op steden als New York en Londen. En natuurlijk de royale herenhuizen, exclusieve appartementen en riante penthouses zelf. Ze maken SomerParc in het Amstelkwartier tot de absolute crème de la crème op woongebied.
View at the parkVrij...

Spaarnelicht

2102CZ Heemstede

Op een prachtige locatie, aan de oevers van het Spaarne te Heemstede worden 62 stijlvolle appartementen in twee woontorens gerealiseerd. De twee woontorens van het Spaarnelicht zullen verrijzen op een prachtige locatie tussen het Spaarne Gasthuis en het Spaarne. In deze twee stijlvolle appartementengebouwen draait alles om licht, zicht en optimaal comfort. De 62 koopappartementen...

Stadspaleizen

1363DS Almere

Koopappartementen in Almere Poort
In nieuwbouwproject Wonen in Stadspaleizen in Almere Poort komen twee woongebouwen met elk twaalf appartementen en twee penthouses. Daarnaast heb je als koper de keuze uit een ruim balkon of (dak)terras. Wat kies jij?

Wonen op loopafstand van strand en duinen
Wonen in Stadspaleizen ligt op loopafstand...

Stadswerf Oostenburg

1018LG Amsterdam

Tot 2025 wordt het eiland Oostenburg, de nieuwe industriële centrumlocatie, ontwikkeld tot een volwaardige stoere stadswijk met woonruimte voor ca. 1.500 huishoudens uit alle delen van de samenleving. Er kan nu al gewerkt en ontspannen worden en straks dus ook gewoond.

verhuur start najaar 2018

State

1096DT Amsterdam

Wil jij in een van de nieuwste en upcoming wijken in Amsterdam wonen? In een prachtig nieuwbouw icoon geïnspireerd op het Flat Iron Building in New York? Dan is State de start van jouw eigen verhaal.

State bestaat uit een combinatie van koop en huur. Er komen 262 huurappartementen waarvan de eerste 102 binnenkort in de verhuur gaan. Deze 102 huurappartementen bestaan uit twee- en drie-kamerappartementen...

STATE Amsterdam

1096DT Amsterdam

STATE AMSTERDAM

DE BOUW IS GESTART! ER ZIJN NOG ENKELE IRON-SUITES TE KOOP.
Bekijk de suite van binnen via https://vrtours.vorm.nl/state/

Bekijk hier de brochure.
Iconisch.

Sumatraplantsoen

1095JG Amsterdam

Het Sumatraplantsoen: laat uw woonmening weten!
 
Steeds meer mensen ontdekken Amsterdam Oost en de Indische Buurt!

Begrippen als restaurant De wilde zwijnen, Studio K, Het Badhuis, het Flevopark, de gezellige Javastraat en meer van dit soort bijzondere plekken maakt de Indische Buurt tot een gevarieerde en aantrekkelijke buurt om te wonen.

Binnenkort start Eigen Haard...

inschrijving is gesloten

Switi fase 3

1104LN Amsterdam

Switi fase 3 

Fase 3 ligt aan de zuidzijde van de Karspeldreef en is al te zien in het panoramabeeld. Het plan omvat naast huurwoningen, circa 23 koopwoningen. 

 • 15 tussenwoningen met een oppervlakte van ca. 103 m²
 • 3 hoekwoningen met een oppervlakte van ca. 106 m²
 • 5 grote hoekwoningen van ca. 123 m² aan het water

Alle woningen hebben...

Inschrijving gesloten

Terrazza

Amsterdam

Terrazza: thuiskomen op Zeeburgereiland

Je laat het drukke verkeer rond Amsterdam achter je en draait Zeeburgereiland op. Van een afstand ontwaar je de verspringende contouren van je appartementencomplex. Je rijdt soepel de ondergrondse garage in en pakt de lift naar je ruime woning. Thuisgekomen schenk je een welverdiend drankje in en stap je het balkon op. Je sluit je...

The Beacons

Amsterdam

Naar verwachting zal begin 2019 de online verhuur van 41 appartementen in project The Beacons op Zeeburgereiland gestart worden.
Oplevering appartementen medio Q2 2019.

Kenmerken woningen:

*Studio's + Twee-, drie- en vierkamerappartementen
*Woonoppervlakten ca.?46 en ca.?87 m2
*Ruime?buitenruimtes
*Parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
*Luxe keuken...

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi en comfortabel woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 48 appartementen van 30 m² tot 120 m²  gebouwd.  De eigentijdse, energiezuinige en comfortabele woningen bevinden zich direct aan het park.

The Grid

1031KA Amsterdam

Het appartementencomplex van KCAP in project Aan het IJ, The Grid, telt 68 luxueuze koopwoningen met een eigen balkon of terras. Het gebouw kenmerkt zich door een getrapte gevel en heeft dus veel terrassen.  Deze bieden veel privacy en de gemeenschappelijke binnentuin is een geweldige ontmoetingsplek. 

Het appartementencomplex is met oog voor detail en met mooie materialen...

Top-Up

1032KE Amsterdam

Top-Up: rauw industrieel en modern tegelijk

Top-Up, een project van Lemniskade, wordt een transparant gebouw van zeven verdiepingen. Het komt boven op een oude kabelhaspelopslag van de PTT, direct aan het Johan van Hasseltkanaal. Dit levert een bijzondere combinatie op van rauw industrieel beton en moderne architectuur. De draagstructuur van het gebouw is voor een groot...

Buckingham Quarter
Buckingham Quarter is één van de wijken in Tudorpark. De wijk ligt tussen Shakespeare Island en de inmiddels bebouwde en bewoonde kavels aan de Bennebroekerweg in.
Het wordt een kleinschalige buurt die grotendeels aan het water grenst. Door de ligging goed ontsloten naar de doorgaande weg en toch intiem van opzet. In Buckingham Quarter is plaats...

In voorbereiding: Shakespeare Island?
Shakespeare Island is met recht een eiland. Geen doorgaand verkeer, omringd door water en een groenplein waar kinderen samen kunnen spelen. En natuurlijk in de herkenbare Tudorstijl met haar?steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen.?

In totaal komen er op Shakespeare Island 33 bijzondere woningen op...

Wonen in het hart van TudorPark

TudorPark - Somerset

2135VC Hoofddorp

TudorPark krijgt een hart. Een heel sfeervol hart, want midden in de wijk komt Somerset. Hier woon je heerlijk vrij aan ??n van de groene pleintjes of in een mooi straatje met zicht over het water. Opnieuw is het woningaanbod heel divers. Er zijn drie typen woningen die onderling weer van elkaar verschillen door de details van de rijke Tudorstijl.

Deze buurt in TudorPark is vernoemd naar...

Vrije kavels in verkoop

Stijlvolle nieuwbouw vlakbij Amsterdam en Haarlem
Aan de zuidkant van Hoofddorp wordt een bijzondere woonwijk ontwikkeld. Over enkele jaren bestaat hij uit zo’n 1200 woningen met een heel eigen bouwstijl. Van appartementen tot rij-, hoek- en twee-onder-één kapwoningen. Maar ook vrijstaande woningen en zelfbouwkavels. Of u nu jong bent of al wat ouder. Met een gezin of (weer) zonder.

UpMountain

1181ZA Amstelveen

Up MOUNTAIN
Living on TOP!
 
Let’s meet soon at the top!
Exclusief en excentriek, dat is Up Mountain. Wie gaat voor ongekende luxe en prijs stelt op een verrassende woonbeleving zal zich prima thuis voelen in dit bijzondere appartementencomplex in het stadshart van Amstelveen. Hier woont u letterlijk op een toplocatie. Het appartementengebouw is...

Urban Living Almere

1315HW Almere

AM is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw woonconcept in het centrum van Almere. Het betreft een appartementengebouw, waarbij je ruimtes of voorzieningen kunt delen met elkaar. Het wonen in de dit gebouw is een bewuste keuze. Het is een keuze voor meer delen en daarmee meer luxe. Naast de compacte maar volledige afgewerkte appartementen zijn er extra voorzieningen, zoals een wasserette...

Van Drunen

1135CP Edam

Werfelend wonen in Edam
Op deze bijzondere plek in Edam, waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks wonen. En hoe! Het rauwe randje verdwijnt. Deels! Want in architectuur en details blijft het industriële en nautische karakter zichtbaar. En laten we de aanwezige historie niet vergeten. Het Fort bij Edam ligt om de hoek en neemt u mee naar een rijk verleden.

Inschrijving is gesloten.

Wonen in het sfeervolle Vijverpark Haarlem

Heb jij je droomhuis al gevonden in Haarlem? Maak kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze uitnodigende buurt doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal in de wijk komt een fraaie waterplas waar je heerlijk kunt ontspannen, buurtgenoten...

Inschrijving is gesloten.

Wonen in het sfeervolle Vijverpark Haarlem 

Heb jij je droomhuis al gevonden in Haarlem? Maak kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze uitnodigende buurt doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal in de wijk komt een fraaie waterplas waar je heerlijk kunt ontspannen,...

Vijverpark fase 4

2035PK Haarlem

In Vijverpark worden uiteindelijk circa 350 nieuwbouwwoningen gebouwd. Een gemêleerde buurt qua architectuur en woningaanbod in uiteenlopende prijsklassen. De eengezinswoningen onderscheiden we in hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Maar we bieden in de toekomst ook appartementen aan, zowel in de koop- als huursector.

in fase 4: ca. 21 eengezinswoningen en 35 (huur)appartementen,...

Vijverpark fase 5

2035PK Haarlem

 • Fase 5: ca. 24 twee-onder-een-kap, 37 hoek- en rijwoningen en 132 appartementen, verkoop tweede helft 2018

Villa Cascade

1363BX Almere

Exclusief wonen in Almere Poort? Maak kennis met nieuwbouwproject Villa Cascade. Hier woon je letterlijk en figuurlijk op hoog niveau. Het woongebouw met 28 hoogwaardige appartementen verrijst namelijk op een verhoging in het landschap. Daarmee biedt Villa Cascade een woonkwaliteit die vernieuwend is voor Almere Poort. Ben jij klaar voor een stap hogerop?

Vliervelden

1349EP Almere

HET ONTWERP
Het Poortgebouw is een ontwerp van Monica Ketting en Danielle Huls van Ketting Huls architecten (www.kettinghuls.com) uit Amsterdam. Zij omschrijven zichzelf als ruimdenkers met oog voor daagse schoonheid en de trage mens. Hun initiatief om een ?torentje? te willen bouwen in Oosterwold is uitgemond in het Poortgebouw op het erf van de boer.

Het silhouet van het gebouw refereert...

Wonen in stijl : Volmaackt

8 twee-onder-één kap woningen
1 vrijstaande woning

Vuurvlinder fase 2

1948DK Beverwijk

Voel u thuis in Broekpolder Beverwijk.
'Verrassend in alle opzichten', zo kunnend e woningen Vuurvlinder in Broekpolder in Beverwijk het beste worden omschreven. De woningen lijken zo te zijn verhuisd vanuit het zonnige zuiden. Achter de mooi begroeide pergolae en mediterrane gevel met luiken gaat een zee aan ruimte schuil door de ruim 7,20 en 7,50 meter brede woonkamer. Door deze ruimte...

inschrijving is gesloten

Lanenrijk wordt een romantische, kindvriendelijke wijk dicht bij het historische centrum van Weesp. Kinderen kunnen in de wijk naar de basisschool en heerlijk vrijuit spelen in de groene, autoluwe hoven en langs bevaarbare singels. Binnenkort start de verkoop van de vrijstaande woningen en kavels.

Schrijf je in via de

Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 a-a en 1 a-b is het vanaf 22 maart de beurt aan de verkoop van de 2 vrijstaande woningen in fase 1 a-c.
De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwplan Weespersluis in Weesp alwaar uiteindelijk zo'n 2.750 woningen gerealiseerd zullen worden. (zie ook www.weespersluis.nl)

Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 A start AM nog voor de zomer met de verkoop van 50 woningen in fase 1 B. Deze fase wordt ontwikkeld en gerealiseerd ten westen van fase 1 A.

Het woning-aanbod is sterk vergelijkbaar met het aanbod in de eerste fasen van Lanenrijk. Ook in fase 1B is sprake hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Inschrijving is gesloten

Landelijk wonen in fin-de-siècle-stijl in een wijk met groene pleinen, lanen en singels. Buitenleven met alle ingrediënten voor een hechte samenleving, maar ook een rechtstreekse verbinding met de A1 en het centraal station direct in de buurt. Dat betekent dubbel voordeel: een rustige, kindvriendelijke woonomgeving in het het kleinschalige, historische Weesp; de grootstedelijke voorzieningen van Amsterdam...

Uw eigen plek, uw eigen identiteit. Nergens vindt u zo’n sprekend kantoorgebouw als aan de Zilverparkkade. Bewust is er gekozen voor de mogelijkheid tot het creëren van kleine kantoorunits, zodat iedere ondernemer –groot en klein– zich hier thuisvoelt. Luxe verdiepingen, zowel koop als huur, die u geheel naar eigen wens kunt invullen. Voor ondernemers met karakter.

Aan de rand van het stadscentrum...

Wiborg

1014ZC Amsterdam

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling. 

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van...

Wijdelande

1422WP Uithoorn

Genieten van het buitenleven in Wijdelande
Wat is het hier mooi in de omgeving! Geniet op en rond het water van de Westeinderplassen, de Vinkeveense Plassen en natuurgebied Zijdelmeer. Die laatste vind je midden in Uithoorn en dat betekent dat je er vanaf Wijdelande op de fiets naartoe kunt. Ook leuk is het Libellebos. Lekker ruig en dus alle ruimte voor avontuur.

De...

Opvallend aan de Zilverparkkade is de grote variatie in het woningaanbod. Wanneer u op zoek bent naar comfort en alle voorzieningen binnen handbereik wilt hebben, dan bent u hier aan het juiste adres. Op zoek naar een betaalbaar, eigentijds appartement, dan is de Zilverparkkade echt de plek. Compacte appartementen, maisonettes, penthouses. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Van de mogelijkheid...

Wonen in Elzenhagen

1025WM Amsterdam

Het gebeurt in Amsterdam Noord!
Tussen de Nieuwe Leeuwarderweg en het Noordhollandsch Kanaal wordt gewerkt aan de nieuwe woonwijk Elzenhagen. Deze woonwijk maakt onderdeel uit van het nieuwe stedelijke centrum rondom het nieuwe metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn: Centrumgebied Amsterdam Noord. Hier zullen uiteindelijk circa 4.000 woningen en diverse voorzieningen, zoals...

Woon-en

1095MS Amsterdam

De nieuwbouw van WOON& bestaat uit 77 koop- en 43 huurappartementen verdeeld over in totaal zeven gebouwen. Drie grote gebouwen staan aan het park. Langs de zijkanten van het blok liggen eengezinswoningen aan de (speel-)straat. Tussen de drie hoge gebouwen liggen twee hofjes waaraan twee portiekblokjes liggen.

De scheiding tussen openbaar en privé is glashelder. Er is een openbare buitencontour...

Zeeburgerdijk

1095AH Amsterdam

Op Zeeburgerdijk in Amsterdam, ontwikkelt VORM ongeveer 80 prachtige appartementen van 50m2 tot 120m2. Het mooie mooie van het ontwerp is dat alle woningen uitzicht krijgen op het water.

Het project aan de Zeeburgerdijk betreft een samenwerking met het Leger des Heils en de Alliantie. Naast koopappartementen van VORM zullen in het blok aan de koppen ook woonprogramma sociale huurwoningen...

Zwevende Villa's

8245JB Lelystad

De Zwevende villa’s bestaan uit 3 vrijstaande- en 8 halfvrijstaande villa’s gebouwd onder architectuur. De Amsterdamse architecten Reijer Bets en Hans Oudendorp tekenden eenhedendaags plan, met heldere lijnen en veel aandacht voor daglicht.
Aan het OlmenparkDe huizen zijn 168 m2 groot en liggen op ruime kavels van tussen de 261 en 375 m2.De achtertuinen zijn zuid-oost georiënteerd. Aan de voorzijde...