Omschrijving

Waan je in een appartement van BOLD
BOLD is een weergaloze woonplek van internationale allure, voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort! Bekijk hier alle technische snufjes!
Graag verwijzen wij naar de woningzoeker op onze website, zodat u direct kunt bekijken welke appartementen en penthouses nog vrij zijn in BOLD.
Naast de woningzoeker zijn er VR-visualisaties gemaakt om een duidelijke impressie weer te geven van verschillende woningtypes. Bekijk hier de Virtual Reality tour.
Ook zijn er een aantal video's gemaakt om een impressie te kunnen weergeven van BOLD. Bekijk hier de video's.
Bekijk hier de live webcam-beelden van de bouw! 

Alle woningtypes op een rij
Bekijk op uw gemak de woningtypes van BOLD. Het actuele aanbod is per type te vinden onder tabblad WONINGTYPES.

Spectaculaire 360 graden foto’s
Bekijk hier schitterende, zonnige 360 graden foto’s van de locatie van BOLD. Deze foto’s zijn op hoogte genomen en geven een beeld van dag en avond weer.  

Aan deze 360 graden beelden kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden geven een situatie uit het verleden weer. Na oplevering van de woningen in BOLD zal het uitzicht afwijken van deze foto’s, in verband met toekomstige hoogbouw.

Voortgang bouw
Augustus 2018: Er wordt nog steeds volop geheid met twee stellingen. De aankomende maanden zal het betonwerk betreft de fundering, vloeren en wanden van de kelderbak worden opgepakt.

Interesse? Schrijf nu in en VORM neemt direct contact met u op.
U kunt zich nog inschrijven voor een bouwnummer naar uw wensen, via het digitale inschrijfformulier
Mocht u vragen hebben, bel dan gerust de verkoopmanager van VORM of één van onze makelaars, klik hiervoor op onderstaande contactgegevens in onderstaande buttons.

De wijk Overhoeks in Amsterdam Noord
In Amsterdam, aan ’t IJ, tegenover Centraal Station komt BOLD op de toekomstige hoogbouwstrip van Overhoeks! Een toonaangevende en innovatieve woontoren bestaande uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Een toren die optimaal voldoet aan alle criteria voor optimaal woongenot. Maar BOLD gaat véél verder dan dat! Zowel als het om wonen, leven en genieten gaat. Zeker met de tal van technische snufjes in het gebouw. Lees hier meer over hoe BOLD duurzaamheid toepast.

De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ, tegenover Centraal Station direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, Pllek, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom&Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand, is het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

De financiële Quickscan van VORM Finance!
Wilt u op voorhand al weten of ook u in BOLD kunt gaan wonen en wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-service en u weet snel waar u aan toe bent. Ons Quickscan-loket is speciaal voor u geopend. Wilt u meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Michel, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor BOLD. U kunt Danielle, Michel, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Kion@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.
Via deze link kunt u alvast meer lezen over de mogelijkheden en voordelen van de duurzaamheidshypotheek die VORM Finance aanbiedt.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.

Types