Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De Stadstuinen

Wonen in Kop West
De nieuwbouwwijk Kop West is de verbindende schakel tussen de historische binnenstad van Purmerend en de jonge woonwijk Weidevenne. Kop West is centraal gelegen ten opzichte van de dagelijkse voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisscholen en kinderopvang. Ook op cultureel gebied en qua horecagelegenheden komt u in Purmerend niets te kort! Met de uitgebreide hoogwaardige bus-, trein en autoverbinding met o.a. Amsterdam en de randstad is Kop West uitermate goed bereikbaar. Kop West wordt uitgebreid met 62 woningen in het door Stevast Baas & Groen ontwikkelde nieuwbouwplan ‘De Stadstuinen’ in deelgebied ‘Het Buurtje’.

De Stadstuinen

De Stadstuinen is een nieuwbouwproject met 62 ruime eengezinswoningen verdeeld over zeven onderscheidende woonblokken. De woningen zijn architectonisch individueel vormgegeven en kennen daardoor een grote mate van diversiteit. Door de grote variatie in kleuren baksteen, de fraaie versieringen en subtiel gedecoreerde daklijsten wordt dit individuele karakter versterkt.
De woonblokken omsluiten twee semi verdiepte, overdekte parkeervoorzieningen. In deze parkeervoorziening heeft elke woning zijn eigen parkeerplaats, zo ben je verzekerd van een plek om je auto te parkeren!  Een groot deel van de woningen heeft naast de tuin, ook nog een verhoogd terras van circa 35 m² bovenop de parkeervoorziening. Hierdoor ontstaan tuinen tot wel 15 m¹ diep. 
Een kopje koffie na het ontbijt, lekker barbecueën met vrienden of genieten van een lange zwoele zomeravond, het kan hier allemaal op het eigen terras. Doordat het project als een gesloten blok is ontworpen zijn de tuinen privé gelegen, dit draagt bij aan een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Woningtypen

In De Stadstuinen wordt een zeer gevarieerd woonprogramma gerealiseerd met diverse types eengezinswoningen. Zo zijn er Stadsvilla’s, Hofwoningen, Herenhuizen en Videwoningen. Het woonoppervlak van de woningen varieert daarbij van circa 120m² tot 240m² verdeeld over drie of vier woonlagen met verschillende indelingsmogelijkheden. Uiteraard zijn optionele uitbreidingen of aanpassingen mogelijk zodat de woningen geheel naar eigen smaak te maken zijn.
Met dit gevarieerde woonprogramma en de vele opties is de keuze aan u! Kiest u voor een woning met een grote vide, een 4 laagse woning, een tweede badkamer of een ruime hobbykamer op de 3e verdieping? Er is voor elk wat wils.

Start verkoop na de zomer!
De diversiteit aan woningen, de ruime tuinen en de overdekte parkeervoorziening. Hiermee wordt een plek gecreëerd waar je ontspannen woont en je verbonden voelt met de stad. Kortom: een plek waar je je thuis voelt!
De verwachting is dat de eerste fase van de in totaal 62 woningen in het project De Stadstuinen in september 2017 in verkoop gaan. Wil je op de hoogte blijven van dit mooie plan? Schrijf je dan als belangstellende in op de website www.destadstuinen.com.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Stevast Baas & Groen

Types