Omschrijving

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.

Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur.

Op twee verschillende grote en groene kavels worden in totaal 20 woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een priv?tuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

De woningen hebben legio aanpassingsmogelijkheden. De oppervlaktes vari?ren van circa 100 m2 tot circa 150 m2. Prijzen vanaf circa ? 345.000,- VON.

Stand van zaken

De verkoop van de woningen start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2018, als alles volgens planning verloopt.

Heb je interesse?

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/KleineWeelde/

Vul het formulier in als je je wilt aanmelden als ge?nteresseerde: http://kleineweelde.nl/belangstelling/

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Timpaan Hoofddorp B.V.