Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

AM is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw woonconcept in het centrum van Almere. Het betreft een appartementengebouw, waarbij je ruimtes of voorzieningen kunt delen met elkaar. Het wonen in de dit gebouw is een bewuste keuze. Het is een keuze voor meer delen en daarmee meer luxe. Naast de compacte maar volledige afgewerkte appartementen zijn er extra voorzieningen, zoals een wasserette en een gedeelde woonkamer om in te werken, te ontspannen en bewoners te ontmoeten.

Het appartementencomplex bestaat uit verschillende type appartementen, namelijk studios, 2-en 3-kamer appartementen en een nieuwe woonvorm genaamd ‘friends wonen’.  

De studios en 2-kamer appartementen zijn compact en slim ingedeeld. Ze bieden voldoende ruimte om te werken, te eten, te slapen en vrienden te ontvangen. Naast een eigen appartement kunnen bewoners gebruik maken van alle gedeelde voorzieningen in het gebouw.

Friends wonen. Dit woonconcept is ontwikkeld door AM met als doel betaalbaar huren mogelijk te maken. Dit concept richt zich op de huisvesting van twee of drie huisgenoten/ friends. Alle bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, ag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat de bewoners beschikken over twee ruime gelijkwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamer, keuken en badkamer. Leuk wonen wordt zo ook betaalbaar. Kijk op friendswonen.nl

Interesse? Schrijf je dan nu in op deze site
Wij sturen je een enquête toe met daarin een aantal vragen over je woonwensen voor het woningconcept en woningniveau.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest